Fler och fler affärsresenärer har tagit till sig fenomenet ”bleisure” – att kombinera affärsresan med fritidsaktiviteter. Kom igång snabbt och få ut det mesta av din resa med hjälp av Egencias guider till viktiga affärsresestäder runtom i världen. I guiderna hittar du information om det bästa varje destination har att erbjuda, som till exempel restauranger och sevärdheter. Här finns även Egencias 100 bästa utvalda företagshotell 2019, prisbelönta för att de får affärsresan att kännas som semester.

Dubai

Dubai är en av världens säkraste städer och har polisbilar av märken som Lamborghini, Ferrari och Bentley.

View guide

Hong Kong

Hongkong betyder ”väldoftande hamn” på kinesiska och består av 263 öar. Här finns fler skyskrapor än någon annanstans i världen.

View guide

London

London var den första staden som uppnådde en befolkning på mer än en miljon invånare, vilket skedde år 1811. Idag bor här nästan nio miljoner människor.

View guide

New York

Nästan åtta miljoner människor bor i staden New York. Det innebär att 1 av 38 amerikaner har sitt hem här.

View guide

Paris

Med 1 803 monument och 173 museer är Paris ett av världens populäraste resmål.

View guide

San Francisco

San Francisco breder ut sig över mer än 50 kullar och är känt för sina branta gator, sin alternativa kultur och den bedårande utsikten över bukten.

View guide

Shanghai

Med en befolkning på 24 miljoner räknas Shanghai som en av världens största städer.

View guide

Singapore

Singapore är en av världens grönaste och renaste städer, delvis tack vare de välkända förbuden mot tuggummin, nedskräpning och klotter.

View guide

Tokyo

Tokyo är världens mest befolkningstäta metropol och erbjuder en fascinerande blandning av högteknologi och historiska traditioner.

View guide

Toronto

Toronto grundades 1793 och har fått sitt namn från mohawk-uttrycket ”tkaronto”, som betyder ”där träd växer i vattnet”.

View guide