Expertråd som passar ditt företag

Vi har svar på alla dina svåra frågor.

Expertråd som passar ditt företag

Vi har svar på alla dina svåra frågor.

Prestandamätning av ditt affärsreseprogram

Egencia erbjuder konsulttjänster för affärsresor och hjälper dig att bygga upp en stabil resestrategi samt ta bästa möjliga beslut gällande ditt reseprogram. Våra experter kan ge datadrivna analyser och rekommendationer för att hjälpa dig att mäta ditt affärsreseprograms slagkraft, utforma eller uppdatera resepolicyer, anpassa rapporter och hantera dina reseleverantörers process för inköp och förslag.

Få en översikt av ditt affärsreseprograms resultat

Vi kan leverera ditt affärsreseprograms data i en vy som är relevant för ditt företags unika utmaningar genom att använda oss av praxis i branschen och vår egen expertis. Det gör att du får klarhet i var du kan göra besparingar, uppnå policyefterlevnad och få nöjdare resenärer.

Förbättra dina resultat

Dra nytta av våra expertkonsulter från resebranschen och låt dem sköta kontakten med dina leverantörer.

Vi vet vad som krävs för att du ska kunna införskaffa och förbättra ditt företags avtalspriser och bekvämligheter. Låt oss hjälpa dig att få valuta för dina reseutgifter hos dina nuvarande leverantörer, hjälpa dig att hitta nya leverantörer och hjälpa till med förslag.

Optimera dina affärsresor

Våra experter kan hitta besparingsmöjligheter genom dataanalyser och praxis i branschens, och ge rekommendationer som hjälper dig att få högst avkastning på dina investeringar i programmet.

Vi granskar också din resepolicy och rekommenderar lösningar som möter dina huvudmål, vare sig du vill öka policyefterlevnad, skapa ett vattentätt system eller nå ett av de många andra målen för affärsreseprogram som vi dagligen hjälper kunder att nå.

Egencia Travel Academy

För Travel Managers har Egencia Travel Academy informativa filmer där du kan lära dig allt från kapacitetsförvaltning av flygbolag till globala distributionssystem (GDS), och allt däremellan. Vi ger dig de verktyg du behöver för att förstå hur en komplex och mångfacetterad bransch fungerar inifrån.

Senaste blogginläggen

Kvinna använder tjänster från affärsresepartners
4 affärsreseleverantörer diskuterar framtiden i det nya normaltillståndet

Säkerhet för resenärer

I samband med att många länder börjar lätta på sina restriktioner kring covid-19 förbereder sig affärsresebranschen på att bemöta helt nya utmaningar. Branschen måste […]

Läs artikel
Spara på flyg- och tågpriser
Hur ett omfattande flyg- och tågutbud ger besparingar för affärsresor

Besparingar Säkerhet för resenärer

För många företag innebär förberedelserna för resor efter covid-19 ändrade prioriteringar. Stöd för resenärer, säkerhet och trygghet står högst upp på listan, tillsammans med […]

Läs artikel
Affärsresenär kollar efter besparingar med affärsresesprogram
Företagsåterhämtning genom besparingar på affärsresor

Besparingar

Affärsresor är en viktig hävstång för ett företags tillväxt, konkurrenskraft och återhämtning. När dina anställda träffar kunder och möter nya möjligheter, skapas riktiga band […]

Se video
Vill du veta mer? Vi förstår att en effektiv hantering av ditt företags affärsresor är viktigt för dina resultat.