Expertråd som passar ditt företag

Vi har svar på alla dina svåra frågor.

Expertråd som passar ditt företag

Vi har svar på alla dina svåra frågor.

Prestandamätning av ditt affärsreseprogram

Egencia erbjuder konsulttjänster för affärsresor och hjälper dig att bygga upp en stabil resestrategi samt ta bästa möjliga beslut gällande ditt reseprogram. Våra experter kan ge datadrivna analyser och rekommendationer för att hjälpa dig att mäta ditt affärsreseprograms slagkraft, utforma eller uppdatera resepolicyer, anpassa rapporter och hantera dina reseleverantörers process för inköp och förslag.

Få en översikt av ditt affärsreseprograms resultat

Vi kan leverera ditt affärsreseprograms data i en vy som är relevant för ditt företags unika utmaningar genom att använda oss av praxis i branschen och vår egen expertis. Det gör att du får klarhet i var du kan göra besparingar, uppnå policyefterlevnad och få nöjdare resenärer.

Förbättra dina resultat

Dra nytta av våra expertkonsulter från resebranschen och låt dem sköta kontakten med dina leverantörer.

Vi vet vad som krävs för att du ska kunna införskaffa och förbättra ditt företags avtalspriser och bekvämligheter. Låt oss hjälpa dig att få valuta för dina reseutgifter hos dina nuvarande leverantörer, hjälpa dig att hitta nya leverantörer och hjälpa till med förslag.

Optimera dina affärsresor

Våra experter kan hitta besparingsmöjligheter genom dataanalyser och praxis i branschens, och ge rekommendationer som hjälper dig att få högst avkastning på dina investeringar i programmet.

Vi granskar också din resepolicy och rekommenderar lösningar som möter dina huvudmål, vare sig du vill öka policyefterlevnad, skapa ett vattentätt system eller nå ett av de många andra målen för affärsreseprogram som vi dagligen hjälper kunder att nå.

Egencia Travel Academy

För Travel Managers har Egencia Travel Academy informativa filmer där du kan lära dig allt från kapacitetsförvaltning av flygbolag till globala distributionssystem (GDS), och allt däremellan. Vi ger dig de verktyg du behöver för att förstå hur en komplex och mångfacetterad bransch fungerar inifrån.

Senaste blogginläggen

Kvinnlig anställd som tittar på sin telefon för att se uppdateringar om säkerheten för resenärer på en affärsresa
Video: Säkerhet för resenärer vid affärsresor

Nöjda resenärer Säkerhet för resenärer Teknologi

Företagens säkerhetsstrategier har aldrig varit viktigare än idag. Organisationer över hela världen påverkas av det pågående utbrottet av coronaviruset och måste vidta åtgärder som […]

Se video
Manlig anställd kontrollerar telefonen efter säkerhetsuppdateringar under en affärsresa.
Hantera säkerhet för affärsresor: Checklistan

Nöjda resenärer Säkerhet för resenärer Teknologi

Det spelar ingen roll hur stort ditt företag är eller vilken verksamhet ni ägnar er åt – säkerhet för affärsresenärer är alltid av högsta […]

Läs artikel
Innovativ Riskhanteringsteknologi
Snabb leverans: Att möta kundernas behov under en kris

Rapportering Säkerhet för resenärer Teknologi

Av Coralie Fornara, Senior Manager, Marketing Vi befinner oss i en situation vi aldrig tidigare upplevt. Coronaviruspandemin har tvingat företag inom affärsresehantering att anpassa sig […]

Läs artikel
Vill du veta mer? Vi förstår att en effektiv hantering av ditt företags affärsresor är viktigt för dina resultat.