Utläggshantering utformad för dig

Sammankoppla ditt affärsreseprogram med enkla lösningar för utläggshantering.

Utläggshantering utformad för dig

Sammankoppla ditt affärsreseprogram med enkla lösningar för utläggshantering.

Enklare hantering av reseutgifter

Det är inte lätt att hantera resor och utgifter.

Vare sig det rör sig om ett globalt företag eller ett litet till medelstort företag, måste du inom reseprogrammets ramar hålla ett öga på dagliga tillåtna reseutgifter, hantera budgetar och stämma av konton. Detta innebär att du måste hålla koll på alla reserelaterade kostnader, vare sig de är godkända i ditt system eller inte.

Men det finns ett sätt att förenkla detta som är effektivt och lika redovisningsbart som resten av ditt affärsreseprogram, samtidigt som det uppmuntrar till policyefterlevnad och ger dig en bra översikt över reseutgifterna. 

Vi erbjuder en komplett lösning eller hjälper dig att sammankoppla din resepolicy med dina utgifter. Oavsett vad du behöver för att hålla koll på dina reseutgifter hjälper vi dig att identifiera det bästa sättet att sammankoppla ditt reseprogram med en enkel lösning för utläggshantering..

En enda lösning för resor och utgifter

Vi vet hur viktigt det är att hålla koll på reseutgifterna. Vår hanteringslösning för reseutgifter kan hjälpa dig genom att tillhandahålla ett enkelt rapporteringssystem som samlar alla dina utgifter på en plats. 

  • Få daglig insyn i dina reseutgifter.
  • Anpassa viktiga datafält till budgetering och ekonomiskt ansvar.
  • Hantera utläggsrapporter för anställda på ett enkelt sätt så att de reflekterar utgifter med både personliga kreditkort och företagskort.
  • Stäm snabbt av centrala fakturaavgifter för att göra betalningar till dina kreditortsutfärdare så att resor och utgifter verifieras i din reskontra.

Effektivisera din process och policy

Låt dina policyer och processer för reseutgifter göra jobbet åt dig. Spara tid och pengar med en lösning för resor och utgifter som uppfyller dina mål i varje steg.

  • Skapa resenärsprofiler och bokningsinställningar som uppmuntrar efterlevnad av policy.
  • Anpassa datafält till dina rapporteringsbehov.
  • Erbjud flexibel support för dina olika betalningstyper.
  • Skapa dataflöden för alla resor och utgifter och tillhörande rapporteringssystem.
  • Stöd dina befintliga processer för utläggsrapporter och avstämning.
  • Se till att allt stäms av korrekt i din reskontra.

Egencia erbjuder en helt integrerad lösning för affärsresor och utgifter för en komplett upplevelse som innefattar bokning, leverans och kostnad direkt i vår plattform. Detta är idealiskt för företag som behöver en komplett lösning för hela sitt affärsreseprogram.

Utläggshantering för företag i alla storlekar

Vi erbjuder Open Connect och Open Sync för att hjälpa dig att hantera dina reseutgifter på ett enklare sätt. 

Använd Open Connect för att göra ditt befintliga system mer effektivt genom att skicka resedata till någon av fler än 20 partners inom utläggshantering. Skicka data automatiskt till särskilda system för utläggshantering, riskhanteringspartners för resenärer och ERP-system.

För våra kunder i Nordamerika som är små och medelstora företag är Open Sync det perfekta tillägget om dina anställda använder personliga kreditkort för sina reseutgifter. Öka efterlevnaden och skär ned på överflödiga utgifter genom att sammanställa dina resenärers kvitton och personliga korttransaktioner, även från fler än ett kort. Open Sync kontrollerar alla utgifter och skapar automatiskt ett kalkylblad som enkelt kan exporteras och skickas till dina leverantörer.

 

Hålla resebeställare och resultat i balans

Du behöver avstämda kreditkorts- och bankutdrag som du kan skicka till din reskontra. Därför samarbetar vi med dig så att alla dina transaktioner — offline, online och med anpassade datafält — enkelt förs in i ditt system för utläggshantering. Vi samarbetar med ett stort antal leverantörer av reseräkningssystem och betaltjänster så att du får exporterbara datarapporter för din verksamhets specifika krav för sammanställning.

Kom igång

Vi arbetar med kunder för att förstå deras behov och hjälpa dem att hitta rätt process för utläggshantering, lösningar för utgiftsdata och mobila utläggsappar som passar deras företags specifika krav.

Det finns flera sätt att inkludera resedata i ett system för hantering av resor och utlägg. Våra globala samarbeten med leverantörer av utläggshantering gör att vi kan erbjuda ett utbud av skräddarsydda, kostnadsbesparande alternativ till våra kunder. Vi finns här för att hjälpa dig att minska det manuella arbetet för Travel Managers, resenärer, ekonomiavdelningar med mera.

Beräkning av din reseekonomi behöver inte vara tröttsamt. Kontakta oss nu och utforska dina behov för utläggshantering.

Vill du få mer info?
Kontakta Egencias försäljningsteam.