Våra resurser ger dig fördelar

Vårt breda utbud ger dig bättre affärsresealternativ.

Våra resurser ger dig fördelar

Vårt breda utbud ger dig bättre affärsresealternativ.

96%

av alla bokningar

var mer förmånliga än offentliga priser

Det bästa av två världar

Som en del av Expedia Group har Egencia förmånen att kunna erbjuda samma val och priser som dina resenärer skulle få på Expedia.se eller Hotels.com.

Dina avtalade företagspriser är tillgängliga via vår plattform, vilket betyder att du kan dra nytta av våra leverantörsförbindelser utan att gå miste om fantastiska erbjudanden som också erbjuds allmänheten. Detta är särskilt praktiskt för platser där du inter har avtalspriser eller en leverantör på plats.

Använd resurserna på en av världens största reseplattformer, Expedia Group, som har över 750 miljoner besök per månad på 200 resebokningssidor i över 70 länder. Det är mycket resurser som du kan använda för att förbättra ditt företag.

Priser för Egencia Preferred Hotel

Ge dina resenärer tillgång till specialpriser som vi satt med affärsresenärer i åtanke genom programmet Egencia Preferred Rate. Dessa erbjudanden finns på över 35 000 hotell. Dina exklusiva förmåner kan vara:

  • Gratis frukost
  • Bonuspoäng
  • Parkering
  • Wi-fi
  • Minimirabatt på 10 %
  • Avbokning samma dag

Utnyttja dessa erbjudanden för att komplettera ditt hotellprogram på platser där du inte har avtalspriser på hotell.

Egencia Add-On

Spara pengar med exklusiva priser genom Egencia Add-On upp till 10 dagar efter att du bokat flyg, tåg eller bil. Resenärer kan också dra fördel av exklusiva hotellpriser på utvalda hotell.

Tågresor är populära bland resenärer eftersom det är enkelt och smidigt. Det är också ett miljövänligare färdmedel som minskar resans klimatpåverkan. Du kan boka med det tågbolag du föredrar eftersom vi samarbetar med ledande distributionsplattformar som SilverRail och Amadeus.

Ibland är bilkörning det enda sättet att ta sig dit man behöver. Du kan välja biltyp efter behov, allt från hyrbilar till flyttlass, när som helst. Expedia Group erbjuder ett urval på över 15 hyrbilsfirmor med mer än fem miljoner fordon över hela världen. Nio av våra partners erbjuder företagspriser för hyrbilar på över 30 000 orter över hela världen, som ger rabatt genom programmet Egencia Preferred Rate.

Optimera ditt reseprogram med Egencias 100 bästa hotell

Programmet Egencias 100 bästa företagshotell väljer ut hotell från hundratusentals boenden över hela världen som prioriterar gästens upplevelse, både genom att erbjuda den bästa servicen och genom att erbjuda bra värde för affärsresenärer.

Rekommenderas för dig

Affärsresenärer som vandrar bland träd
Egencia lanserar expertkonsulttjänster för hållbarhet

Globala organisationer Nöjda resenärer Rapportering

Egencia och Egencia Global Alliance kommer att kompensera för miljöpåverkan av alla deltagare som besöker Egencias monter på Business Travel Show genom att plantera […]

Läs artikel
Hitta miljövänliga alternativ för affärsresor
Fem steg för att skapa ett hållbart affärsreseprogram

Förändringsarbete Globala organisationer

Affärsresor är viktiga eftersom de gör oss mer öppensinnade och hjälper människor att bygga förtroende och göra affärer med varandra. De hjälper företag att […]

Läs artikel
Egencia utnämner de 100 bästa företagshotellen för affärsresenärer 2020
Egencia avslöjar de 100 bästa företagshotellen 2020

Inköp Nöjda resenärer Säkerhet för resenärer

Den femte årliga upplagan av utmärkelsen hedrar hotell som konsekvent överträffar affärsresenärernas förväntningar världen över Seattle, Washington, 20 februari 2020 – Idag avslöjade Egencia®, […]

Läs artikel
Vill du få mer info?
Kontakta Egencias försäljningsteam.