Affärsresor med stil

Vi samarbetar med ledande leverantörer av resetjänster
så att du sparar tid och pengar.

Affärsresor med stil

Vi samarbetar med ledande leverantörer av resetjänster
så att du sparar tid och pengar.

Egencia Advantage

Få tillgång till ett brett utbud, bland annat wi-fi, flygförsäkring, riskhantering för resenärer, EU-kompensation för flygförseningar och visumtjänster.

Med Egencia får du fördelarna med det bästa leverantörsnätverket eftersom vi backas upp av Expedia Groups köpkraft, världens största diversifierade reseplattform. Det hjälper dig att spara tid och pengar.

Vi har samarbetat med ledande leverantörer av resetjänsters för att enkelt ge både dig och dina resenärer en förstklassig upplevelse. Vi tar hand om alla dina resebehov på ett och samma ställe. Välj det som fungerar bäst för din affärsreselösning ur vårt utbud eller välj en tjänst för att ge dina resenärer det de önskar.

Egencia Advantage, tjänster som kompletterar affärsresor

Card image cap

Känn dig trygg på resan

Spara tid genom att förboka dina resetjänster för att göra din reseupplevelse så smidig som möjligt. Egencia Advantage är ditt enda nav för att boka allt från flygplatsparkering innan ett tidigt morgonflyg till att se till att du har rätt visum och resedokument.

Card image cap

Var produktiv

Hjälp dina resenärer att få jobbet utfört även när de är på resande fot. Uppkopplade resenärer är glada och produktiva resenärer – köp en mobil internet-hotspot för att ge dem en säker uppkoppling.

Card image cap

Skydda dina resenärer

Håll dina resenärer säkra när de är på resande fot. Försäkra dem om att hjälpen alltid är nära till hands. Vi samarbetar med några av världens bästa säkerhetsleverantörer för att ge dig en komplett lösning för riskhantering.

Samarbeten med mervärde

Vi samarbetar med företag för att förenkla resandet och erbjuda dig förstklassiga resetjänster.

  • Med AirHelp kan resenärer få hjälp att  kräva kompensation för inställda eller försenade EU-flyg… Automatisera det krångliga pappersarbetet och gå inte miste om resekompensation för andra eventuella incidenter under resan.
  • Passinformation lagras på vår plattform och gör det enkelt att meddela resenärer när de bokar om de behöver visum för sin resa. Dessutom kan de påbörja visumprocessen direkt på plattformen.
  • Känn dig trygg när du bokar ditt flyg och lägg till försäkring.. Allianz erbjuder försäkringar som täcker avbokning, avbrott, försenat bagage med mera. Dina resenärer kan känna sig trygga efter att de köpt försäkring direkt på plattformen.
  • Ta hand om ditt team med ledande företag för global riskhantering. Det finns olika paket och nivåer på de specialiserade medicinska tjänster och säkerhetstjänster som erbjuds affärsresenärer beroende på deras behov och destination.

Rekommenderas för dig

Global travel program in action at an internal meeting
Ett flexibelt affärsreseprogram på NTT Singapore

Globala organisationer Teknologi

NTT Singapore Pte Ltd (NTTS) grundades 1997 och har över 20 års erfarenhet av att leverera teknologiska lösningar för information och kommunikation (ICT-lösningar). Som en […]

Läs artikel
unlocking-value-for-corporate-travel-programs
Egencia optimerar bokningsupplevelsen och tillämpar maskininlärning för att skap…

Besparingar Teknologi

Egencia Savings Finder för flyg har öppnat upp för mer intäkter från affärsreseprogram genom automatisk ombokning av billigare biljetter. Det har sparat kunder miljontals […]

Läs artikel
Egencia annonserar om NDC-utbud från Lufthansa
Lufthansas NDC-utbud tillgängligt för miljontals resenärer

Besparingar Säkerhet för resenärer Teknologi

Egencia påbörjar ett av de största NDC-aktiveringsarbetena över flera länder utfört av en affärsresebyrå. BELLEVUE, Washington, 29 oktober 2019: Idag annonserar Egencia®, Expedia Groups […]

Läs artikel
Är du redo att ge ditt affärsreseprogram ett lyft?

Kontakta oss för mer information.