Affärsresor med stil

Vi samarbetar med ledande leverantörer av resetjänster
så att du sparar tid och pengar.

Affärsresor med stil

Vi samarbetar med ledande leverantörer av resetjänster
så att du sparar tid och pengar.

Egencia Advantage

Få tillgång till ett brett utbud, bland annat wi-fi, flygförsäkring, riskhantering för resenärer, EU-kompensation för flygförseningar och visumtjänster.

Med Egencia får du fördelarna med det bästa leverantörsnätverket eftersom vi backas upp av Expedia Groups köpkraft, världens största diversifierade reseplattform. Det hjälper dig att spara tid och pengar.

Vi har samarbetat med ledande leverantörer av resetjänsters för att enkelt ge både dig och dina resenärer en förstklassig upplevelse. Vi tar hand om alla dina resebehov på ett och samma ställe. Välj det som fungerar bäst för din affärsreselösning ur vårt utbud eller välj en tjänst för att ge dina resenärer det de önskar.

Egencia Advantage, tjänster som kompletterar affärsresor

Card image cap

Känn dig trygg på resan

Spara tid genom att förboka dina resetjänster för att göra din reseupplevelse så smidig som möjligt. Egencia Advantage är ditt enda nav för att boka allt från flygplatsparkering innan ett tidigt morgonflyg till att se till att du har rätt visum och resedokument.

Card image cap

Var produktiv

Hjälp dina resenärer att få jobbet utfört även när de är på resande fot. Uppkopplade resenärer är glada och produktiva resenärer – köp en mobil internet-hotspot för att ge dem en säker uppkoppling.

Card image cap

Skydda dina resenärer

Håll dina resenärer säkra när de är på resande fot. Försäkra dem om att hjälpen alltid är nära till hands. Vi samarbetar med några av världens bästa säkerhetsleverantörer för att ge dig en komplett lösning för riskhantering.

Samarbeten med mervärde

Vi samarbetar med företag för att förenkla resandet och erbjuda dig förstklassiga resetjänster.

  • Med AirHelp kan resenärer få hjälp att  kräva kompensation för inställda eller försenade EU-flyg… Automatisera det krångliga pappersarbetet och gå inte miste om resekompensation för andra eventuella incidenter under resan.
  • Passinformation lagras på vår plattform och gör det enkelt att meddela resenärer när de bokar om de behöver visum för sin resa. Dessutom kan de påbörja visumprocessen direkt på plattformen.
  • Känn dig trygg när du bokar ditt flyg och lägg till försäkring.. Allianz erbjuder försäkringar som täcker avbokning, avbrott, försenat bagage med mera. Dina resenärer kan känna sig trygga efter att de köpt försäkring direkt på plattformen.
  • Ta hand om ditt team med ledande företag för global riskhantering. Det finns olika paket och nivåer på de specialiserade medicinska tjänster och säkerhetstjänster som erbjuds affärsresenärer beroende på deras behov och destination.

Rekommenderas för dig

Business travel solutions to keep you moving during travel disruptions
Tre sätt Egencia löser trafikstörningar

Nöjda resenärer Säkerhet för resenärer Teknologi

Av Karri Alexion-Tiernan, Senior Director, Product Marketing Resor kan vara stimulerande. Det är alltid ett äventyr att fara iväg till avlägsna platser och se […]

Läs artikel
Varför det är viktigt att anpassa affärsreseprogrammet efter dina affärsmål.
Anpassa affärsreseprogrammet efter dina affärsmål

Globala organisationer Inköp

Av Dan Godsell, Global Sales, Nordamerika I dagens snabba och konkurrensbetonade globala ekonomi är förändring en nödvändighet för att företaget ska hålla sig konkurrenskraftigt. […]

Läs artikel
Illustration av byte till ett välhanterat affärsreseprogram som visar ett rörigt skrivbord som blir snyggt och organiserat
Förbered dig för din nästa anbudsförfrågan

Besparingar Förändringsarbete

Om du är ansvarig för affärsreseprogrammet eller reseinköpen på ditt företag så förstår du de krav som processen för anbudsförfrågningar ställer. Det finns utan […]

Se video
Är du redo att ge ditt affärsreseprogram ett lyft?

Kontakta oss för mer information.