Resepolicyer som efterlevs

Vår intuitiva plattform förenklar policyefterlevnad.

Resepolicyer som efterlevs

Vår intuitiva plattform förenklar policyefterlevnad.

Okomplicerad policyefterlevnad

Det är enkelt för dina resenärer att boka inom policy när de har en intuitiv plattform som konsekvent tillämpar din policy och leder resenärer till bokningar inom policy varje gång, både online, offline och i appen.

 • Alla bokningar i alla kanaler sker i enlighet med din organisations resepolicy, oavsett om resenärer och arrangörer bokar över telefon, online eller i mobilappen.
 • Led resenärer till att välja bokningar som alltid är inom policy med uppdaterade policyändringar på alla enheter, var de än befinner sig.
 • Informationen är alltid uppdaterad eftersom ändringarna omedelbart implementeras i varje bokningskanal.
 • Ställ de bästa alternativen för dina resenärers profiler och din organisations policy i centrum för att förenkla bokningsprocessen.

82 %

av våra affärsresenärer

bokar alltid inom policy

Gör besparingar och få nöjda resenärer

När din policy är integrerad i din lösning för affärsresor blir systemet smidigare för alla. Resenärer får upp alternativ som matchar deras profil oavsett hur de väljer att boka.

Dina resenärer kommer bli nöjda med hur enkelt det är att boka, och du gör besparingar genom ökad policyefterlevnad. 

 • Identifiera besparingar. Det är enkelt för resenärer att boka genom en affärsresebyrå (TMC) som även har ett potent rapporteringssystem. Du får översikt över dina reseutgifter och kan enkelt identifiera områden som kan optimeras.
 • Individuell anpassning för varje resenär. Dela in dina resenärer i olika segmentgrupper utifrån deras yrkesroll och skapa skräddarsydda resepolicyer som möter deras behov och uppmuntrar till bokningar inom policy.

Öka mervärdet av dina affärsresor

Din organisation består av individer, som bör behandlas som sådana av din affärsresebyrå (TMC). Ta reda på hur du kan omvandla affärsresor till en strategisk investering för ditt företag som leder till mervärde och nöjdare resenärer.

Det bästa sättet att se till att resenärer bokar inom policy är att se till att din resepolicy täcker alla deras — och dina — behov via en flexibel och anpassningsbar plattform som kompletteras av specialiserad kundtjänstpersonal.

 • Skapa flera resenärsgrupper så att du kan ange enskilda policykrav för rutinerade såväl som sporadiska resenärer, företagsledare, och alla däremellan.
 • Du kan göra undantag när du anpassar policykriterier för en resenär på individnivå.
 • Snabb optimering när alla ändringar och tillägg du gör genast speglas i hela bokningsupplevelsen för resenärer och ser till att både de och ditt affärsreseprogram är på topp.

Få insikt och gör verkliga besparingar

Med en centraliserad plattform för både resebokningar och policyhantering kan du se ditt programs fulla inverkan och skapa en resepolicy som gör positiv skillnad.

 • Omedelbar tillgång till rapporter som ger full översikt av din policyefterlevnad i varje resekategori oavsett hur resan bokas.
 • Överlåt IT:n åt oss. Slipp manuell huvudräkning nu när dina policykriterier och bokningar finns på samma gemensamma plattform.
 • Identifiera möjligheter till besparingar när du observerar trender i hela organisationens resvanor.

Rekommenderas för dig

Rapporten Resekultur: Dina fördelar inom innovation och tillväxt
Resekultur: Dina fördelar inom innovation och tillväxt

Kundnöjdhet Nöjda resenärer

Möten ansikte mot ansikte har aldrig varit så viktiga som nu. I en tid då det är enklare än någonsin att kommunicera digitalt har […]

Hämta nu
Bild från 2019 års rapport från IDC MarketScape
IDC MarketScape-rapport utnämner Egencia till ledare

Nöjda resenärer

IDC MarketScape: Worldwide SaaS and Cloud-Enabled Corporate Travel Booking Applications 2019 Vendor Assessment erkänner styrkan hos Egencia, som en del av Expedia Group, när […]

Läs artikel
Trender inom affärsresor från 2020 och framåt
Trender inom affärsresor från 2020 och framåt

Besparingar Teknologi

Av Rob Greyber, VD Ett nytt årtionde har inletts.  Mycket kan hända på tio år. För tio år sedan kunde du inte be Alexa […]

Läs artikel
Är du redo att ge ditt affärsreseprogram ett lyft?
Kontakta oss för mer information.