Affärsresor

Att göra affärer kan vara utmanande – men det behöver inte affärsresor vara. Är det inte på tiden att skapa ett affärsreseprogram som passar för dig?

Läs mer

Nöjda resenärer

Att ha nöjda resenärer är bra för din verksamhet. Ta reda på hur du kan öka besparingar och efterlevnad via en enda bokningsplattform.

Läs mer

Besparingar och analyser

Det är viktigt att ha rätt data nära till hands. Använd datadrivna analyser för att identifiera besparingsmöjligheter, övervaka resetrender och se interaktiva vyer med uppdaterad information om ditt affärsreseprogram.

Läs mer

Kundservice

Du är aldrig ensam. Få expertservice dygnet runt, året runt. Använd resenärsspårning för att se var dina resenärer befinner sig och ge dem tillgång till support – allt från en och samma plattform.

Läs mer

Konsulttjänster för Travel Managers

I takt med att din verksamhet utvecklas, förändras också dina resebehov. Våra expertkonsulter hjälper dig att identifiera besparingsmöjligheter, få bästa möjliga avkastning och använda ditt affärsreseprogram för rekrytering.

Läs mer

Möten och evenemang

Nu är det din tur att glänsa. Våra experter på Meetings and Events hjälper dig att skapa den perfekta plattformen för att visa upp din verksamhet. Vi erbjuder dig särskild projektledning, organisering av gruppresor, tusentals lokaler och hantering av deltagare.

Läs mer

Egencia Advantage

Gör affärsresorna smidigare med Egencia Advantage, en samlad lösning för försäkring, parkering, visum, flygplatslounger och mer.

Läs mer

Egencia mobile app

Allt du behöver nära till hands. Du kan enkelt hantera bokningar, skicka in godkännanden, se resplaner och spåra dina resenärer var de än befinner sig.

Läs mer

Efterlevnad av affärsresepolicy

Använd vårt utbud och de leverantörer du föredrar för att skapa resepolicyer som fungerar för alla.

Läs mer

Riskhantering för resenärer

Det är viktigt att hålla dina resenärer säkra. Hitta dina resenärer snabbt med resenärsspårning, få resenyheter med uppdateringar var 15:e minut, och övervaka risknivåer över hela världen.

Läs mer

Utläggshantering

Upptäck ett enkelt sätt att hantera affärsresor och utgifter med en fullständigt integrerad lösning, som hanterar reseutgifter, budgetar och kontoavstämning på ett effektivt sätt från början till slut.

Läs mer

Executive Services

Affärsresenärer som tillbringar mycket tid med att resa förtjänar extra uppmärksamhet. Vårt Executive Services-team ger förstklassig service, inklusive prioriterad svarstid, rekommenderade resealternativ och conciergetjänster dygnet runt, på begäran.

Läs mer

Leverantörsnätverk

Nästan 500 000 hotell och mer än 475 flygbolag ger dina resenärer det utbud de vill ha, och gör efterlevnaden enkel.

Läs mer

Affärsresor

Egencias innovationer inom affärsreseteknologi ger Travel Managers och resenärer ett användarvänligt och bekant gränssnitt.

Läs mer

Welcome to Egencia Marine Offshore Energy

Egencia Marine Offshore Energy provides specialized solutions for business and crew travel in maritime related businesses such as shipping, offshore, energy, maritime suppliers and the cruise industry.

Läs mer