LÖSNINGAR

Reseräkningar – gör om, gör rätt

Egencia hjälper dig att identifiera det bästa sättet att sammankoppla ditt reseprogram med ett reseräkningssystem.

Egencia Open Sync: Lösningar för mindre företag

Använder ditt företag fortfarande kalkylblad för att göra reseräkningar?

Open Sync kan automatisera denna process genom att skapa en utläggsrapport baserat på din affärsresa och importera transaktioner från ett enskilt kreditkort.  När rapporten är färdigställd kan resenären exportera den till ett kalkylblad där det totala ersättningsbeloppet redan finns uträknat.

För närvarande tillgängligt i Nordamerika.

Egencia Open Connect: skicka resedata till fler än 20 leverantörer av reseräkningssystem

Egencias kunder arbetar med ett flertal reseräkningsssystem. För att hjälpa våra kunder nå sina affärsmål har vi byggt en lösning som kan skicka resedata till dessa partner.

Lösningen bygger på en serie kraftfulla API:er (applikationsprogrammeringsgränssnitt) som skickar information till reseräkningssystem men även andra system för bl.a. riskhantering och företagens resursplanering.

Reseräkningar med Egencia: ett nytt sätt att se på reseräkningar

Hur ofta brukar resenärer skicka in reseräkningar? Vad brukar de begära ersättning för?

Hos Egencia jobbar vi tillsammans med kunderna för att verkligen förstå deras behov och hjälpa dem hitta de bästa lösningarna för just deras företag. Det finns många sätt att koppla samman resedata med ett reseräkningssystem; Egencia samarbetar med leverantörer av reseräkningsverktyg världen över för att erbjuda många olika alternativ till våra kunder.