Ett enklare resande

Våra verktyg gör även de mest komplicerade affärsreseprogrammen enklare, möter ditt företags behov och lever upp till dina resenärers förväntningar.

Läs mer

Kundservice för affärsresan

Vårt erfarna, globala team finns tillgängligt dygnet runt året om för att hjälpa resenärer i de mest stressiga situationerna innan och under affärsresan.

Läs mer

Efterlevnad av resepolicy

Kombinera vårt affärsreseutbud med ditt företags egna avtal och resepolicy, och skapa ett affärsreseprogram som passar alla.

Läs mer

Rapportering för affärsresor

Med rapportering i realtid och anpassningsbara översikter är det enkelt att konsolidera data för ditt affärsreseprogram och fatta datadrivna beslut.

Läs mer

Riskhantering för resenärer

Dina resenärer reser tryggt med vetskapen om att våra verktyg spårar deras resplaner och integreras med ledande specialiserade assistansleverantörer.

Läs mer

Besparingar

Vi tillhör Expediafamiljen, vilket innebär att du får tillgång till ett brett utbud av reseleverantörer. Detta sänker dina kostnader och ökar efterlevnaden av din resepolicy.

Läs mer

Onlinehantering av resor och utlägg

Smidig integrering med ett antal olika utgiftssystem ger dig flexibiliteten att följa utgifter i realtid och återbetala resenärer snabbare.

Läs mer

Konsulttjänster för Travel Management

Med data, djupgående analyser och insiktsfulla rekommendationer kan våra konsulter hjälpa dig att utvärdera och förstå dina resemönster bättre.

Läs mer

Meetings and Events

Om ditt företag planerar en konferens eller en teambuildingresa kan du få extra hjälp med att organisera gruppresor.

Läs mer

Executive Services

För de som reser extra mycket och medlemmar i ledningsgruppen som behöver det lilla extra på resan har vi affärsresekonsulter som är specialiserade på VIP-resor.

Läs mer

Marine Offshore Energy

Egencia Marine Offshore Energy provides specialized solutions for business and crew travel in maritime related businesses such as shipping, offshore, maritime suppliers and the cruise industry.

Läs mer