Affärsreseprogram och coronaviruset

Coronavirus (covid-19): Stöd för affärsreseprogram

Coronavirus (covid-19): Stöd för affärsreseprogram

Skydda dina resenärer och kontrollera dina reseutgifter

Under coronaviruspandemin påverkas verksamheter som din avsevärt varje dag. Det är viktigt att ha en plan för att säkerställa verksamhetens fortlevnad och för att kunna tjäna igen en del av de nuvarande förlusterna när krisen är över. I egenskap av en strategisk hävstång för tillväxt, är det oumbärligt att införliva affärsresor i din plan.  

Egencia finns här för dig för att hjälpa dig kontrollera reseutgifter och minska riskerna för dina resenärer – både under och efter kriser.

En checklista för besparingar på affärsresor

Din definitiva checklista för att minska kostnader och hitta sätt att spara

Upptäck hur du kan kontrollera resekostnader, spara pengar och få mer utrymme i budgeten med vår checklista för affärsresebesparingar. Hantera din budget för affärsresor för att komma igång med resandet efter covid-19, och få överblick över allt från hotellrum och flygpriser till policy och efterlevnad.

Se checklistan för besparingar

Agera nu: Implementera en säkerhetspolicy för dina resenärer

Fråga dig själv:

  • Vet du var alla dina resenärer befinner sig just nu?
  • Kan du enkelt dela viktiga uppdateringar om coronaviruset med personal på resande fot?
  • Kan du uppdatera din resepolicy omedelbart för att se till att resenärer inte kan boka affärsresor till områden med hög risk för coronaviruset?

Om du svarade nej på någon av dessa frågor kan du ta hjälp av vår checklista för säkerhet under affärsresor för att hitta bättre sätt att hjälpa dina resenärer.

Bidra till företagets återhämtning genom besparingar på affärsresor

Vi har pratat med några experter inom branschen om varför affärsresebesparingar genom ett affärsreseprogram spelar en så viktig roll. Se vad de har att säga om vad affärsresor handlar om för dem, och hur besparingar möter tillväxt i deras affärsreseprogram.  

Hör deras åsikter

Lätt att använda för reseansvariga och resenärer på resande fot

Att hjälpa dig och dina resenärer under utbrottet av coronaviruset är avgörande. Resenärer tycker att vår app och onlineplattform är enkla att använda, så de vänder sig till oss för den senaste reseinformationen och för att boka om eller avboka resor.

Se vår demo och avgör själv.

Introducera ditt affärsreseprogram snabbt

När så mycket osäkerhet råder kring coronaviruset är det viktigt att vara förberedd för att behålla stabiliteten. Vi på Egencia kan hjälpa dig att komma igång på bara en vecka, beroende på hur avancerat ditt affärsreseprogram är.  Vårt globala implementeringsteam, våra Account Managers med expertkunskap och våra 3 000 resekonsulter runt om i världen står redo att hjälpa dig att forma ett affärsreseprogram för att hjälpa dina resenärer ute i världen.

Hör vad våra kunder har att säga.

Se hur vår lösning för affärsresor kan hjälpa dig.