Dynamisk grafik och centraliserad data

Högkvalitativa rapporter, praktisk data och möjligheter att göra besparingar nära till hands.

Dynamisk grafik och centraliserad data

Högkvalitativa rapporter, praktisk data och möjligheter att göra besparingar nära till hands.

Affärsresor som tillväxtstrategi

Vare sig du tillhör en stor organisation med globalt fotavtryck eller ett uppstartsbolag som blåst nytt liv i branschen, bör affärsresor vara en del av din tillväxtstrategi.

Det räcker inte med att etablera ett affärsreseprogram — du behöver öka din insikt om din data för att kunna mäta resultaten av ditt reseprogram.

  •  Egencia Analytics Studio centraliserar ditt affärsreseprograms data och visar dig rapporter i en dynamisk panel. Du kan visa rapporter av generella resultat eller fokusera på specifika uppgifter.
  • Ta pulsen på ditt affärsreseprogram med rapporter som ger en översikt av hela programmet, eller analysera flyg-, hotell-, tåg- och bilrapporter i detalj.
  • Oavsett vilken typ av data du vill se har vi redan gjort grovarbetet åt dig så att du kan fokusera på de mätvärden som är viktigast för din verksamhet. Använd analyserna från Analytics Studio för att optimera dina besparingar, öka policyefterlevnad och få fler nöjda resenärer.

Spara tid och pengar

Anställda som är nöjda under sina resor kan bli viktiga för rekrytering av ny personal. Du gör enorm skillnad genom att erbjuda ett affärsreseprogram som är tydligt, lätt att förstå och passar deras behov. Vi äger 100 % av vår teknologi vilket innebär att vi kan tillhandahålla en konsekvent upplevelse för både resenärer och arrangörer vare sig de använder Egencia online, i vår app eller via våra resekonsulter.

Men en fantastisk reseupplevelse slutar inte där. Vi har ett specialiserat konsultteam som använder Fare Savings Finder för att hitta flyg till lägre pris och sparar pengar åt dig. Vi använder maskininlärning för Smart Mix, en funktion som ger dig och dina resenärer den bästa hotell- och flygsorteringen när du bokar. Det innebär att du kommer se de mest relevanta alternativen först som tar hänsyn till personliga val, resehistorik och priser som följer din policy.

Teknologin för vår plattform kommer i första hand för att vi ska kunna ge resenärer och Travel Managers en bättre upplevelse. Vi har en bokningsandel online på över 88 %, och kan öka din produktivitet genom vår bokningsplattform som enkelt kan nås från alla enheter.

Data gör skillnad

Egencia är den enda affärsresebyrån (TMC) som kan sammanslå all din resedata både online och offline på ett enda ställe, så att du inte behöver synkronisera olika system.

Vår digitala reseplattform skapades med er som jobbar med affärsresor i åtanke. Det här innebär att du kan skapa rapporter för ditt företags affärsresor och känna dig säker på att du alltid har en helhetsbild över programmet.

Vi förverkligar ditt reseprogram med hjälp av datavisualisering i Analytics Studio. Med en mängd olika filter, dynamiska tabeller, grafer och intuitiva verktyg har du all information nära till hands och tillgänglig när som helst. Det gäller allt från att ladda ned bilder, Excel-filer eller rådata, till att spara rapporter som PDF-filer. Vill du kontrollera policyefterlevnad för en specifik resenärsgrupp? Bara ställ in relevanta filter så ser du alla uppgifter.

Vi förstår att affärsresor innebär mycket pusslande, och att det finns ett behov av att agera snabbt och med beslutsamhet. Det är därför vi har fört in allt du behöver i Analytics Studio för att hjälpa dig att få insikt i ditt programs resultat och identifiera besparingar.

Rekommenderas för dig

En Travel Manager går igenom en analys av resedata
Hur tre Egenciakunder använder resedata för bättre utgiftshantering

Besparingar Säkerhet för resenärer

Publicerades: 13 juli 2020 I samband med att många företag förbereder sina affärsreseprogram för perioden efter covid-19, förlitar de sig på data för att […]

Läs artikel
Travel Manager effektiviserar affärsreseutgifterna för flyg- och hotellbokning
Savings Finder-teknologin ger valuta för affärsreseutgifterna

Besparingar Savings

Publicerades: 13 juli 2020 Om din organisation arbetar med att omstrukturera sitt affärsreseprogram inför tiden efter covid-19 står säkerligen hanteringen av affärsreseutgifter högt upp […]

Se video
Skapa ett hållbart affärsreseprogram
Fem sätt att göra affärsreseprogrammet mer hållbart

Globala organisationer Nöjda resenärer Växande företag

Av Wendy White, CMO för Egencia Medan människor världen över blir intresserade av mer hållbara semester- och affärsresor, utforskar företag sätt att utveckla sina […]

Läs artikel
Vill du hitta den rätta balansen för affärsresor? Vi kan sätta igång i dag!