Dynamisk grafik och centraliserad data

Högkvalitativa rapporter, praktisk data och möjligheter att göra besparingar nära till hands.

Dynamisk grafik och centraliserad data

Högkvalitativa rapporter, praktisk data och möjligheter att göra besparingar nära till hands.

Affärsresor som tillväxtstrategi

Vare sig du tillhör en stor organisation med globalt fotavtryck eller ett uppstartsbolag som blåst nytt liv i branschen, bör affärsresor vara en del av din tillväxtstrategi.

Det räcker inte med att etablera ett affärsreseprogram — du behöver öka din insikt om din data för att kunna mäta resultaten av ditt reseprogram.

  •  Egencia Analytics Studio centraliserar ditt affärsreseprograms data och visar dig rapporter i en dynamisk panel. Du kan visa rapporter av generella resultat eller fokusera på specifika uppgifter.
  • Ta pulsen på ditt affärsreseprogram med rapporter som ger en översikt av hela programmet, eller analysera flyg-, hotell-, tåg- och bilrapporter i detalj.
  • Oavsett vilken typ av data du vill se har vi redan gjort grovarbetet åt dig så att du kan fokusera på de mätvärden som är viktigast för din verksamhet. Använd analyserna från Analytics Studio för att optimera dina besparingar, öka policyefterlevnad och få fler nöjda resenärer.

Spara tid och pengar

Anställda som är nöjda under sina resor kan bli viktiga för rekrytering av ny personal. Du gör enorm skillnad genom att erbjuda ett affärsreseprogram som är tydligt, lätt att förstå och passar deras behov. Vi äger 100 % av vår teknologi vilket innebär att vi kan tillhandahålla en konsekvent upplevelse för både resenärer och arrangörer vare sig de använder Egencia online, i vår app eller via våra resekonsulter.

Men en fantastisk reseupplevelse slutar inte där. Vi har ett specialiserat konsultteam som använder Fare Savings Finder för att hitta flyg till lägre pris och sparar pengar åt dig. Vi använder maskininlärning för Smart Mix, en funktion som ger dig och dina resenärer den bästa hotell- och flygsorteringen när du bokar. Det innebär att du kommer se de mest relevanta alternativen först som tar hänsyn till personliga val, resehistorik och priser som följer din policy.

Teknologin för vår plattform kommer i första hand för att vi ska kunna ge resenärer och Travel Managers en bättre upplevelse. Vi har en bokningsandel online på över 88 %, och kan öka din produktivitet genom vår bokningsplattform som enkelt kan nås från alla enheter.

Data gör skillnad

Egencia är den enda affärsresebyrån (TMC) som kan sammanslå all din resedata både online och offline på ett enda ställe, så att du inte behöver synkronisera olika system.

Vår digitala reseplattform skapades med er som jobbar med affärsresor i åtanke. Det här innebär att du kan skapa rapporter för ditt företags affärsresor och känna dig säker på att du alltid har en helhetsbild över programmet.

Vi förverkligar ditt reseprogram med hjälp av datavisualisering i Analytics Studio. Med en mängd olika filter, dynamiska tabeller, grafer och intuitiva verktyg har du all information nära till hands och tillgänglig när som helst. Det gäller allt från att ladda ned bilder, Excel-filer eller rådata, till att spara rapporter som PDF-filer. Vill du kontrollera policyefterlevnad för en specifik resenärsgrupp? Bara ställ in relevanta filter så ser du alla uppgifter.

Vi förstår att affärsresor innebär mycket pusslande, och att det finns ett behov av att agera snabbt och med beslutsamhet. Det är därför vi har fört in allt du behöver i Analytics Studio för att hjälpa dig att få insikt i ditt programs resultat och identifiera besparingar.

Rekommenderas för dig

Håll koll på dina resenärers säkerhet
Coronavirus: resenärssäkerhet och affärsstabilitet

Duty of Care Säkerhet för resenärer

Vi på Egencia finns här för att ge stöd åt din verksamhet och minimera riskerna för dina resenärer. Vi har tagit fram en lista […]

Läs artikel
6 Tips Vid Resande
Ska du resa snart? 6 tips för säkrare resor

Duty of Care Säkerhet för resenärer

Ska du åka på affärsresa och vill veta vad du kan göra för att minska riskerna? Här kommer ett par tips. Läs rekommendationerna från […]

Läs artikel
Vi arbetar för att skapa hållbarare affärsresor
Egencia och EGA tar itu med hållbara affärsresor

Globala organisationer Växande företag

Av Wendy White, CMO för Egencia, tillsammans med Alexandre Motta, CEO för Tour House Egencia och EGA tar itu med hållbara affärsresor Våra vänner […]

Läs artikel
Vill du hitta den rätta balansen för affärsresor? Vi kan sätta igång i dag!