Hemmeligheten bak økt policyetterlevelse, online-andel og tilfredshet for forretningsreisende

young travelers using their mobile phone for their trip

De fleste forretningsreisebyråene lager apper som kun tar hånd om de reisendes behov. Ofte blir godkjennere, bestillere og Travel Managers utelatt. Egencias nye app tar for seg alle brukere og gjør det enklere enn noensinne å administrere forretningsreiseprogrammet ditt.

Prøv å tenke som en av dine reisende som står overfor en uforutsett hendelse. Ville du ha ventet til du var på et sted med god internettforbindelse før du tok fram datamaskinen din for å bestille et hotellrom? Ville du ventet til sjefen din hadde godkjent reisen? Ville du forventet at assistenten din skulle stått opp midt på natten for å hjelpe deg? Nei! Mest sannsynlig hadde du googlet reisen og bestilt det første og beste som dukket opp. Slike situasjoner oppstår hver dag og har negativ innvirkning på viktige elementer som online-andel og policyetterlevelse. Uansett hva som var grunnen til at dere valgte å samarbeide med et forretningsreisebyrå (f.eks. for å få bedre oversikt over utgifter, for å overholde aktsomhetsplikten osv.), er det mindre sannsynlighet for at dere når målene deres hvis brukerne ikke har tilgang til det de trenger når de trenger det.

Hva forventer de forretningsreisende av en mobilapp?

Forretningsreisende vet at uforutsette hendelser er en del av jobben. Hastemøter, streik, og ekstremvær er bare noen av de tingene som kan oppstå mens de er ute og reiser. De ønsker å føle seg trygge og unngå hodebryet ved å måtte lete opp informasjon selv.

Egencias unike forretningsreiseplattform gir brukerne tilgang til det mest omfattende og relevante innholdet, når som helst og hvor som helst.

  • Kundeservice for hånden: Brukerne kan få tak i reisekonsulenter og be om hjelp direkte i appen når som helst.
  • En sømløs bestillingsopplevelse: Brukerne kan bestille sin neste reise i appen når som helst, også i siste liten. De kan passe på at de holder seg innenfor reisepolicyen ved å holde utkikk etter policy-flagget. Pengebevisste reisende kan også få tilgang mobilspesifikke hotellpriser.
  • Alt på ett sted: Uansett om man har bestilt via en reisekonsulent, på PC eller på mobilen, er alle bestillingene tilgjengelig på ett og samme sted. Gjennom profilen sin kan de reisende bestille innenfor reisepolicyen og få tilgang til hele utvalget, uansett hvilken enhet de bruker.
  • Riktig informasjon til rett tid: Reisende får informasjon om innstilte tog, ny gate og ombordstigning gjennom varslene i sanntid. I appen har de reisende også tilgang til alle beskjeder som blir sendt på nettsiden, slik at de enkelt kan finne veibeskrivelser og transportmuligheter.

Del de gode nyhetene med dine reisende og pass på at de laster ned Egencia-appen. Den nye brukeropplevelsen er triveligere og bedre tilpasset. Det betyr at det er enklere å få hjelp fra oss og holde styr på bestillingene.

Har du noen gang tenkt på hvor mange som er involvert i en forretningsreise?

På samme måte som Batman er avhengig av Robin, er dine reisende avhengige av sine reisebestillere, godkjennere og sin Travel Manager. Syns du ikke at dere alle fortjener den samme fleksibiliteten, slik at dere kan få jobben gjort uten å måtte sitte klistret til PC-skjermen?

Kanskje har din bedrift en godkjenningsprosess eller reisebestillere som står for bestillingen av reiser.

Godkjennere og reisebestillere kan nå spare tid og bli enda mer effektive. Egencia-appen har eksklusive funksjoner for både reisebestillere og godkjennere.

Det kan være både skremmende og stressende for en Travel Manager å følge med på nyhetene, ettersom ingen hendelser venter på at du skal sitte klar på kontoret.

Tiden er inne for at du kan slappe av og fortelle sjefen din at aktsomhetsplikten er under kontroll til enhver tid. Nå har du tilgang til Traveler Tracker i mobilappen, slik at du enkelt kan sjekke hvor de reisende befinner seg og passe på at de er i sikkerhet dersom noe skulle oppstå.

Egencia-appen gjør reisen enklere for alle. Last ned appen og sørg for at de reisende gjør det samme. Du vil oppdage forskjellen når forretningsreisen begynner med deg.