BIOGRAFI

Rob Greyber er øverste leder i Egencia, og har ansvaret for Egencias hovedstrategi og virksomheter over hele verden, med et fokus på å fremme innovasjon og åpne for fremtidig vekst innenfor selskapet. I tillegg til at han styrer Egencia globalt, har Greyber det overordnede ansvaret for strategi og virksomheter innenfor Traveldoo, en ledende leverandør av online reiseteknologi med hovedkontor i Paris. Greyber satt også i styret i Despegar, det ledende onlinereisebyrået i Latin-Amerika fra 2015 til 2017.

Greyber har jobbet for Expedia, Inc. siden 2004, og har tidligere vært Senior Vice President for Egencia i Nord-Amerika. Før dette var han Vice President i Partner Services Group i Expedia, Inc. med ansvar for samarbeidet med flyselskaper i Nord-Amerika.

Før han begynte hos Expedia, jobbet Greyber i San Francisco for Scient Corp., et konsulentfirma med fokus på strategi og teknologi. Greyber gjorde seg bemerket hos Scient da han ledet teamet som designet og bygde den opprinnelige systemstrukturen for Hotwire.com, som nå er et datterselskap av Expedia, Inc.

Før dette hadde Greyber tittelen Associate i investeringsbanken Deutsche Banks avdeling for oppkjøp og sammenslåing, basert i Hongkong. Han begynte karrieren sin som systemutvikler på Electronic Data Systems Corporation (EDS), starten på nesten to tiår innenfor teknologi.

Greyber har graden MBA fra University of Chicago Booth School of Business og fikk toppkarakterer ved uteksamineringen fra University of Maryland, College Park, der han hadde studert til en BA i engelsk litteratur.

“Talent lar deg vinne kamper, men lagarbeid og intelligens skal til for å vinne turneringer.”

— Michael Jordan