Opplevelser som er like unike som deg

Bedriften din er noe helt spesielt.
Det bør møtene og arrangementene dine også være.

Opplevelser som er like unike som deg

Bedriften din er noe helt spesielt.
Det bør møtene og arrangementene dine også være.

Møter og arrangementer som betyr noe

Utform og arranger uforglemmelige bedriftsopplevelser med samme letthet og ekspertise som du har blitt vant til fra reiseadministrasjonsplattformen vår. Få hjelp av en av våre eksperter på forretningsmøter og bedriftsarrangementer til å skape en perfekt arena hvor du kan vise frem bedriften fra sin beste side.   

Har du flere enn 10 personer som reiser sammen, regnes dette som en gruppe i reise- og møtebransjen. Det betyr at spesielle regler, vilkår og betingelser og avbestillingsvilkår gjelder for dine reisende og at du må holde styr på alt dette for å unngå unødvendige kostnader og straffegebyrer.

Men slapp av – vi er her for å hjelpe deg på vei. Vi er eksperter når det gjelder logistikk, uansett om det er 10 eller 20 000 mennesker som skal delta på arrangementet ditt og om det arrangeres på ett eller flere steder. Vi sørger for at alt går som det skal, slik at du kan fokusere på arrangementet.

Våre tjenester

Card image cap

Gruppereiser

Planlegg og bestill fly- og togreiser som en frittstående tjeneste eller som en del av et større arrangement.

Card image cap

Møter og overnatting

Ordne hotellrom for grupper, bestill møterom og finn lokaler.

Card image cap

Komplette arrangementer

Velg nøyaktig hvordan arrangementet skal være, og engasjer våre eventplanleggere for å sette sammen en skreddersydd opplevelse fra begynnelse til slutt.

Smart møteadministrasjon

Vi tilbyr support for å hjelpe deg å konsolidere utgifter, inkludert kontinuerlig oppfølging slik at du får kontroll over budsjettet ditt, og forslag til måter du kan forbedre planlegging av arrangementer på og oppnå besparelser. Våre medarbeidere innen møte- og arrangementsvirksomhet hjelper deg gjennom hele prosessen basert på de unike behovene til bedriften din.  

Vi forstår behovet for å ha full kontroll. Derfor samarbeider vi med profesjonelle du kan stole på og som tilfører arrangementet ditt noe av verdi. Hvert område har et eget team med spesialister, og du har alltid en erfaren prosjektleder som gir deg råd og støtter deg. Og med den store porteføljen av hoteller vi kan tilby, tar vi stolthet i å kunne forhandle frem de beste mulige prisene på dine vegne.

Opplevelsen til deltakerne er nøkkelen til et vellykket arrangement. Vi skreddersyr forslagene våre for å gjøre opplevelsen til deltakerne så god som mulig. Uansett størrelsen på arrangementet ditt, er vi her for å hjelpe deg. Overlat grovarbeidet til oss og la teamet vårt ta seg av planlegging, logistikk, reise og mer.

Online arrangementsadministrasjon gjort enklere

Se hvor lett det kan være å ordne det perfekte arrangementet ved hjelp av moderne teknologi. Første steg er forslaget vi gir deg online. Gå til siden vår og velg ulike alternativer til du er forøyd med valget ditt, inkludert prisen. 

Vi streber alltid etter å levere så gode arrangementer som mulig. Verktøyet vårt for administrasjon av deltakere tilbyr individuelle reiseruter, en widget som genererer en QR-kode og sørger for sikkerheten til deltakerne, push-varsler, individuelle betalinger og mer.

Vi tilbyr også en app med interaktive funksjoner som kan brukes under møter og en forbindelse til sosiale medier rundt arrangementet. Vi kombinerer forretningsreiseteknologien på plattformen vår med vår personlige service for å gjøre arrangementet ditt så bra som mulig.

Anbefalt for deg

Globalt forretningsreiseprogram i praksis på et internt møte
Et fleksibelt, globalt forretningsreiseprogram hos NTT Singapore

Globale bedrifter Teknologi

NTT Singapore Pte Ltd (NTTS) ble etablert i 1997 og har over 20 års erfaring med å levere løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). […]

Les artikkel
Egencia announces Lufthansa NDC content
Lufthansa NDC fares available to millions of travellers

Besparelser Teknologi

Egencia launches one of the biggest multi-country NDC activations by a travel management company BELLEVUE, Wash., 29 October 2019: Today Egencia®, the business travel […]

Les artikkel
En forretningsreisende som endrer reisen sin fra baksetet i en taxi
Forretningsreiser på den enkle måten

Kundetilfredshet

Av Lelia Gowland, Principal hos Gowland, LLC Når du er reisebestiller hos en bedrift som er i sterk vekst, er alle avhengig av at […]

Les artikkel
Vil du planlegge et møte eller et arrangement?
Kom i gang i dag.