Data som jobber med deg, ikke mot deg

Lett tilgjengelige og tilpassede rapporter

Egencia gir deg tydelige og nøyaktige data med egendefinerte oversiktsbilder og benchmarking. Uansett om det er de samlede kostnadene eller de individuelle reisemønstrene du er ute etter finnes informasjonen du trenger i det formatet du foretrekker. Bruk den til å optimalisere og forhandle deg frem til et sterkere forretningsreiseprogram.

Automatisert rapportering av reiseutgifter

Som del av vår forretningsreiserapportering har du muligheten til å få en dyptgående, kvartalsmessig gjennomgang av hvor godt reiseprogrammet fungerer. Med rapportering i sanntid av kostnader, bruk og reisepolicy-etterlevelse, vil du alltid være oppdatert på hvordan bedriftens forretningsreiseprogram gjør det.

Samlet rapport

Samlet rapport

Få en samlet månedlig og kvartalsvis oversikt over bestillinger av flyreiser, hoteller og leiebiler samt de tilknyttede kostnadene.

Rapporter om reisepolicy-etterlevelse

Rapporter om reisepolicy-etterlevelse

Se en månedlig eller kvartalsvis oppsummering av bestillinger utført online sammenlignet med de som er utført hos reisekonsulent.

Dynamiske rapporter

Dynamiske rapporter

Evaluer reisekostnader med fleksible utregningsalternativer: juster totalen etter flyreiser, hoteller, tilleggsønsker og mye mer.