Reis enkelt

Våre løsninger for reiseadministrasjon forenkler selv de mest kompliserte forretningsreiseprogrammene, slik at bedriftens behov blir oppfylt og de reisende blir fornøyd.

Les mer

Kundeservice 24/7

Våre erfarne reisekonsulenter er tilgjengelige døgnet rundt hele året for å sikre at dine reisende får en så behagelig forretningsreise som mulig.

Les mer

Etterlevelse av reisepolicy

Kombiner vårt store utvalg med dine egne leverandøravtaler og bedriftens reisepolicy for å bygge et forretningsreiseprogram som fungerer for alle.

Les mer

Rapportering

Det er enkelt å sette sammen bedriftens reisedata og ta godt begrunnede beslutninger med skreddersydde oversikter og rapportering i sanntid.

Les mer

Reisendes sikkerhet – risikohåndtering

Sørg for de reisendes sikkerhet ved bruk av verktøy som holder styr på reiserutene deres og integreres med ledende tredjepartsleverandører av løsninger for å ivareta bedriftens aktsomhetsplikt.

Les mer

Besparelser på forretningsreiser

Vi er del av Expedia-familien, noe som betyr at du har tilgang til et bredt utvalg av reiseprodukter. Dette reduserer kostnadene og øker etterlevelsen av bedriftens reisepolicy.

Les mer

Online administrasjon av reiseutgifter

Integrering med en rekke regnskaps- og reiseregningssystemer gir deg fleksibiliteten til å følge med på utgifter i sanntid og dekke de reisendes utlegg raskere.

Les mer

Konsulenttjenester innen reiseadministrasjon

Vår Consulting-avdeling hjelper deg med å evaluere og bedre forstå reisemønstre ved hjelp av data, dyptgående analyse og ekspertråd.

Les mer

Meetings and Events

Når bedriften har behov for å planlegge en konferanse eller en incentive-tur, får dere hjelp med prisforhandlinger og organisering av gruppereisen.

Les mer

Executive traveller care

For hyppig reisende og ledere som behøver det lille ekstra tilbyr vi reisekonsulenter som spesialiserer seg på VIP-tjenester.

Les mer

Marine

Egencia Marine Offshore Energy provides specialized solutions for business and crew travel in maritime related businesses such as shipping, offshore, maritime suppliers and the cruise industry.

Les mer