Forretningsreiseprogrammet og koronaviruset

Koronaviruset (COVID-19): Sørg for at forretningsreiseprogrammet ditt er oppdatert

Koronaviruset (COVID-19): Sørg for at forretningsreiseprogrammet ditt er oppdatert

Beskytt dine reisende og ha kontroll på reiseutgiftene

Den pågående COVID-19-pandemien har hatt store, daglige effekter på bedrifter som din. Det er viktig å ha en plan på plass for å ivareta bedriften din for fremtiden og vinne tilbake noe av det tapte når denne krisen avtar. Forretningsreiser er et strategisk viktig middel til vekst, og det er derfor viktig at dette er en del av fremtidsplanene.

Vi på Egencia er her for å hjelpe deg med å holde kontroll på reiseutgiftene og minimere risikoen for dine reisende, både nå og etter krisen.

Sjekkliste for å spare penger på forretningsreiser

Vår ultimate sjekkliste for å ha kontroll på utgifter og finne sparemuligheter

Finn ut hvordan du får kontroll på reiseutgiftene, sparer penger og får budsjettet til å rekke lenger med vår sjekkliste for forretningsreisebesparelser. Styr forretningsreisebudsjettet ditt for å komme i gang igjen etter COVID-19, og få innsikt i alt fra hotellrom og flybilletter til reisepolicy og overholdelse av denne.

Se sjekklisten for sparing

Gjør noe nå: Implementer aktsomhetsplikt for dine reisende

Spør deg selv om dette:

  • Kan du finne ut hvor alle bedriftens reisende er akkurat nå?
  • Kan du enkelt sende ut viktige oppdateringer om koronaviruset til ansatte som er på reisefot?
  • Kan du oppdatere reisepolicyen din umiddelbart for å sikre at ansatte ikke kan bestille forretningsreiser til reisemål med høy risiko for viruset?

Hvis du svarte nei på et av disse spørsmålene, kan sikkerhetssjekklisten vår for forretningsreiser være nyttig for å finne ut hvordan du kan ivareta sikkerheten til de ansatte på en enda bedre måte.

Hjelp bedriften med å komme tilbake ved å spare på forretningsreisevirksomhet

Vi har snakket med en rekke bransjeeksperter om hvorfor det å spare på forretningsreiser via et reiseprogram er så viktig. Hør hva de hadde å si om hva forretningsreiser betyr for dem, og hvordan de balanserer sparing med vekst når det gjelder reiseprogrammene sine.  

Hør hva andre i samme situasjon har å si

Lett å bruke for Travel Managers og reisende på farten

Det er svært viktig for oss å hjelpe både deg og bedriftens reisende under koronakrisen. De reisende synes appen og nettplattformen vår er enkel å bruke, og derfor henvender de seg til oss for å få siste nytt og for å ombestille eller avbestille.

Men ikke bare ta oss på ordet – se en demonstrasjon.

Få raskt på plass et forretningsreiseprogram

Med så mye usikkerhet rundt koronapandemien er det veldig viktig å være forberedt for å holde driften så stabil som mulig. Egencia kan hjelpe deg med å få på plass et forretningsreiseprogram på en ukes tid, avhengig av hvor etablert det eksisterende programmet til bedriften er.  Vårt globale implementeringsteam, Account Managers og 3000 dyktige reisekonsulenter  over hele verden står klare til å hjelpe deg med å innfase reiseprogrammet ditt og hjelpe de reisende uansett hvor de er.

Hør hva kundene våre har å si.

Finn ut hvordan løsningen vår for reiseadministrasjon kan hjelpe deg.