Hva kan vi hjelpe deg med?

For at vi skal kunne hjelpe deg raskest mulig, ber vi deg logge inn for å finne kontaktinformasjonen som er spesifikk for din bedrift. Du kan også ringe oss direkte fra appen.

Hvis du logger på hos Egencia for første gang, må du gå til påloggingssiden, skrive inn jobb-e-posten din og klikke på «Glemt brukernavn og/eller passord?».  Du vil nå motta en e-post med en link for å nullstille passordet ditt. Hvis bedriften din bruker automatisk pålogging, slik at man slipper å bruke passord når du logger på hos Egencia, bør du ta kontakt med din Travel Manager for å få den nødvendige lenken for pålogging.

Har du glemt brukernavnet eller passordet ditt? Det går helt fint. Gå til påloggingssiden, oppgi jobb-e-posten din og klikk på «Glemt brukernavn og/eller passord?».  Du vil nå motta en e-post med en link for å nullstille passordet ditt.

For å få hjelp raskest mulig, bør du logge inn for å finne kontaktinformasjonen som er spesifikk for din bedrift. Du kan også ringe oss direkte fra appen.

Gå til Egencias ressursbank. Der kan du lære mer om hvordan du bestiller reise på PC eller via en mobil enhet og hvordan du kan få mest mulig ut av Egencias tjenester.

Du burde snakke med en av våre eksperter for å finne ut om Egencia er den rette løsningen for deg. Fyll ut dette skjemaet, så vil noen kontakte deg i løpet av 1-2 virkedager.

Har du fortsatt ikke funnet det du leter etter?

Hvis bedriften din bruker Egencia og du ønsker å kontakte Egencias kundeservice, men har problemer med å logge på, kan du fylle ut dette skjemaet. Du kan også ringe 23 15 16 00.