En reisepolicy som er enkel å etterleve

Vår intuitive plattform gjør etterlevelse enkelt.

En reisepolicy som er enkel å etterleve

Vår intuitive plattform gjør etterlevelse enkelt.

Gjør det enkelt å etterleve reisepolicyen

Det er lett for de reisende å bestille i henhold til reisepolicyen når de har en intuitiv plattform som alltid sørger for at policyen overholdes, og som hjelper de reisende med å overholde den uansett om de er online eller offline eller bruker mobilappen.

 • Hver bestilling – uansett hvilken kanal som brukes – vil være i tråd med bedriftens reisepolicy, selv om de reisende og reisebestillerne bestiller per telefon, på nettet eller i mobilappen.
 • Hjelp de reisende med å velge bestillinger som overholder reisepolicyen, hver gang, uansett hvor de er, ved å holde policyen oppdatert på alle enheter.
 • Alltid oppdatert policyinformasjon, ettersom endringer oppdateres umiddelbart i hver bestillingskanal.
 • Sørg for at alternativene som samsvarer mest med de reisendes profiler og bedriftens reisepolicy, er godt synlige, så det blir enkelt å bestille.

82%

av forretningsreisende

bestiller alltid i samsvar med reisepolicyen

Finn sparemuligheter og gjør de reisende fornøyde

Når policyen er innebygd i reiseadministrasjonsløsningen din, er det enklere for alle. Reisende styres mot alternativer som passer med profilen deres, uansett hvordan de bestiller.

De reisende vil være fornøyde fordi det er så enkelt å bestille, og du sparer penger takket være økt etterlevelse. 

 • Finn sparemuligheter. Når reisende enkelt kan bestille gjennom et forretningsreisebyrå som også har et førsteklasses rapporteringssystem, får du total oversikt over reiseutgiftene, og det blir enkelt å finne optimaliseringsområder.
 • Personlig tilpasning for hver reisende. Del de reisende inn i ulike grupper basert på rollen deres og opprett personlig tilpassede reisepolicyer som imøtekommer behovene deres og oppmuntrer dem til å bestille innenfor policyen.

Gjør forretningsreiser til noe verdifullt

Bedriften din består av enkeltpersoner, og forretningsreisebyrået ditt bør behandle dem deretter. Se hvordan du kan behandle forretningsreiser som en strategisk investering i bedriften din, tilføre forretningsverdi og gjøre reisende fornøyde.

Den beste måten å sørge for at reisende bestiller innenfor reisepolicy på, er å sikre at reisepolicyen tar alle deres (og dine) behov i betraktning, ved å bruke en fleksibel plattform som kan tilpasses, og som har en egen kundeserviceavdeling.

 • Opprett flere reisegrupper, slik at du kan velge egne policykrav for de som reiser ofte, de som reiser av og til, sjefer og alle andre.
 • Legg til rette for unntak, med muligheten til å tilpasse policykriterier for individuelle reisende.
 • Optimaliser raskt ved å implementere endringer og revideringer som umiddelbart gjenspeiles på tvers av alle enheter, slik at ikke brukeropplevelsen til de reisende eller resultatene til programmet påvirkes.

Få et større innblikk og oppnå besparelser

Med en sentralisert plattform for reisebestilling og policyadministrasjon kan du se effekten av forretningsreiseprogrammet ditt og opprette en reisepolicy som utgjør en positiv forskjell.

 • Umiddelbar tilgang til rapporter som gir deg full oversikt over policyetterlevelse på tvers av reisetype, uavhengig av hvordan reisen ble bestilt.
 • Overlat datavitenskapen til oss. Du trenger ikke å analysere dataene manuelt hvis du har alle policykriteriene og bestillingene på én og samme plattform.
 • Finn sparemuligheter ved å følge med på tendenser i de reisendes adferd.

Anbefalt for deg

Forenkling av kompliserte globale forretningsreiseprogrammer
Forenkling av kompliserte forretningsreiseprogrammer

Globale bedrifter Teknologi

Når ansatte krever bedre reiseopplevelser og reiseansvarlige forventer mer data og økt etterlevelse, er ikke lenger bruken av flere bestillingsverktøy og reiseadministrasjonsløsninger en bærekraftig […]

Last ned nå
Egencia corporate booking tool leader
Egencia positioned as a Leader in the IDC MarketScape SaaS and Cloud-Enabled Cor…

Globale bedrifter Kundetilfredshet Teknologi

Seattle, Wash., December 11, 2019 – Today Egencia®, business travel management from Expedia Group™, announces it has been positioned as a leader in the […]

Les artikkel
Customers can now access Carbon Emissions Workspace with Dashboards for Air and Hotels in Egencia Analytics Studio
Egencia announces a new Carbon Emissions Workspace to help customers act on thei…

Besparelser Kundetilfredshet Rapportering Teknologi

Dashboards for Air and Hotel display carbon emissions for Egencia customers, with a Dashboard for Rail coming in early 2020 Seattle, Wash., Dec. 10, […]

Les artikkel
Er du klar til å ta reiseprogrammet ditt til nye høyder?
Kontakt oss for mer informasjon.