Våre ressurser er din fordel

Vårt omfattende utvalg gir deg bedre forretningsreisealternativer.

Våre ressurser er din fordel

Vårt omfattende utvalg gir deg bedre forretningsreisealternativer.

96%

av bestillingene

96 % av bestillingene er billigere enn de publiserte prisene

Få det beste fra to verdener

Som del av Expedia Group kan Egencia tilby det samme utvalget og de samme prisene som dine reisende ville fått hos Expedia.no eller Hotels.com.

Dine avtalepriser er tilgjengelige gjennom plattformen vår, noe som betyr at du kan dra nytte av vårt nettverk av leverandører uten å gå glipp av gode tilbud som også er tilgjengelig for offentligheten. Dette er spesielt nyttig på steder hvor du ikke har forhandlede priser eller en leverandør.

Benytt deg av ressursene til Expedia Group, som har verdens største og mest varierte reiseplattform, og som får over 750 millioner besøk hver måned på de flere enn 200 nettstedene sine i over 70 land. Her er det mye du kan dra nytte av for å gjøre bedriften din enda bedre.

Egencia-prefererte hotellpriser

Gi dine reisende tilgang til spesialpriser vi har utformet med forretningsreisende i tankene gjennom ordningen Egencia-preferert pris. Du finner disse spesialtilbudene på over 35 000 hoteller. Disse eksklusive fordelene kan inkludere

  • gratis frokost
  • bonuspoeng
  • parkering
  • wi-fi
  • minimumsrabatt på 10 %
  • avbestilling samme dag

Bruk disse tilbudene til å underbygge og utfylle hotellprogrammet ditt på steder hvor du kanskje ikke har forhandlede priser på hoteller.

Plussfordeler fra Egencia

Spar penger med eksklusive priser gjennom ordningen «Plussfordeler fra Egencia» i opptil 10 dager etter at du har bestilt fly, tog eller leiebil. Reisende kan også dra nytte av eksklusive hotellpriser på utvalgte hoteller.

Reisende liker å reise med tog. Det er enkelt og komfortabelt. Tog er også et godt alternativ for miljøbevisste reisende som ønsker å redusere sitt karbonfotavtrykk. Du kan bestille med din foretrukne togleverandør takket være vårt samarbeid med ledende togdistribusjonsplattformer som SilverRail og Amadeus.

Noen ganger er du nødt til å kjøre for å komme deg dit du skal. Velg en leiebil som passer dine behov og reis i eget tempo. Expedia Group tilbyr alternativer fra flere enn 15 leiebilselskaper med en flåte på 5 millioner kjøretøy verden rundt. Ni av partnerne våre tilbyr bedriftsvennlige priser på over 30 000 globale bilutleiesteder med rabatter gjennom ordningen «Egencia-preferert pris».

Optimaliser forretningsreiseprogrammet ditt med Egencias 100 beste hoteller

Egencia gir bedrifter tilgang til flere hundre tusen overnattingssteder rundt om i verden. Kåringen av de 100 beste hotellene for forretningsreisende gjøres for å anerkjenne hoteller som alltid setter kunden først, både ved å yte eksepsjonell service og tilby gode priser for forretningsreisende.

Anbefalt for deg

Workspace for karbonutslipp i Egencia Analytics Studio
Grønne trender for forretningsreiser og CO2-workspace

Globale bedrifter Rapportering Teknologi

Av Caleb MacIlvaine, Senior Product Marketing Manager Det er en økende trend i bransjen at stadig flere forretningsreisende ønsker å være miljøvennlige. Vi ser stadig oftere […]

Les artikkel
Forenkling av kompliserte globale forretningsreiseprogrammer
Forenkling av kompliserte forretningsreiseprogrammer

Globale bedrifter Teknologi

Når ansatte krever bedre reiseopplevelser og reiseansvarlige forventer mer data og økt etterlevelse, er ikke lenger bruken av flere bestillingsverktøy og reiseadministrasjonsløsninger en bærekraftig […]

Last ned nå
Egencia corporate booking tool leader
Egencia positioned as a Leader in the IDC MarketScape SaaS and Cloud-Enabled Cor…

Globale bedrifter Kundetilfredshet Teknologi

Seattle, Wash., December 11, 2019 – Today Egencia®, business travel management from Expedia Group™, announces it has been positioned as a leader in the […]

Les artikkel
Vil du vite mer?
Ta kontakt med Egencias salgsavdeling.