Reiseadministrasjon uten grenser

Egencias mobilapp. Reiseappen som gir deg friheten du trenger.

Reiseadministrasjon uten grenser

Egencias mobilapp. Reiseappen som gir deg friheten du trenger.

Én app for alle forretningsreisebehov

Alt du trenger lett tilgjengelig.

Egencias mobilapp gir forretningsreisende, reisebestillere, godkjennere og Travel Managers enkel tilgang til all informasjonen de trenger. Med den kraftfulle appen kan du bestille, administrere og se forretningsreiser når som helst.

  • Alt du trenger i én app. Se reiserute og kvitteringer, avbestill eller gjør endringer, få støtte underveis og mye mer.
  • Bestill den perfekte reisen med personlig tilpasset søk, enkel filtrering og en tydelig oversikt over tilgjengelige fasiliteter.
  • Kom deg rundt i alle byer. Sammenlign bakketransportalternativer og finn den beste måten å komme deg dit du skal på.
  • Eksklusive privilegier. Få mer for pengene til en lavere pris med egne hotellpriser kun for brukerne av appen.

 

Full kontroll på forretningsreisene

Vi er her for dine reisende hele veien. De kan bestille tog, leiebil, fly og hoteller med et brukervennlig grensesnitt. Foruten selve bestillingen har de alltid reiseruten for hånden, slik at de slipper å lure på hvor og når de skal reise. Også tilgjengelig på Android Wear og Apple Watch.

Appen vår tilbyr også eksklusive mobilfordeler, som spesielle hotellpriser og bakketransportalternativer. Når du bestiller, kan du også fortsette der du slapp sist.

Vi ser det som vår plikt å ta vare på dine reisende. Hjelpen er bare et trykk unna med AssistMe-knappen i appen, som gjør at reisende enkelt kan komme i kontakt med vår kundeservice, uansett hvor de befinner seg.

Hvert sekund teller hvis det skulle oppstå en krisesituasjon. Vår Traveler Tracker er integrert i appen, slik at du kan søke etter og finne dine reisende på noen sekunder. Du kan søke etter en by eller tidsperiode og se alle de reisende på et interaktivt kart eller i en liste.

Rask og enkel reisegodkjenning

Hold hjulene i gang. Folk som har ansvar for å godkjenne reiser for kollegene sine er ofte mye ute og reiser selv. Nå kan du unngå utsolgte rom og prisøkninger med lynkjappe godkjenninger.

Vi sørger for at reiseforstyrrelser ikke påvirker bunnlinjen din. Med bare et par trykk i appen kan du godkjenne eller avslå en forespørsel eller se reisehistorikk. 

Utnytt appens fulle potensiale. Reisebestillere kan enkelt hjelpe reisende, selv om de ikke er på kontoret. De kan se alle sine bestilte reiser og endre bestillingene direkte fra mobilen. 

Reisebestillere kan også enkelt søke etter reisende, se reisene deres og gjøre endringer i bestillinger.

Egencias mobilapp

Egencia-appen gir forretningsreisende, reisebestillere, godkjennere og Travel Managers all den informasjonen de trenger. De kan dessuten bestille, administrere og se forretningsreisene sine når som helst.

Hold deg oppdatert under hele reisen og få eksklusive privilegier kun tilgjengelige i Egencia-appen.

Anbefalt for deg

Globalt forretningsreiseprogram i praksis på et internt møte
Et fleksibelt, globalt forretningsreiseprogram hos NTT Singapore

Globale bedrifter Teknologi

NTT Singapore Pte Ltd (NTTS) ble etablert i 1997 og har over 20 års erfaring med å levere løsninger innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi (IKT). […]

Les artikkel
Egencia announces Lufthansa NDC content
Lufthansa NDC fares available to millions of travellers

Besparelser Teknologi

Egencia launches one of the biggest multi-country NDC activations by a travel management company BELLEVUE, Wash., 29 October 2019: Today Egencia®, the business travel […]

Les artikkel
En forretningsreisende som endrer reisen sin fra baksetet i en taxi
Forretningsreiser på den enkle måten

Kundetilfredshet

Av Lelia Gowland, Principal hos Gowland, LLC Når du er reisebestiller hos en bedrift som er i sterk vekst, er alle avhengig av at […]

Les artikkel
Er du klar til å ta reiseprogrammet ditt til nye høyder?
Kontakt oss for mer informasjon.