Reiseadministrasjon uten grenser

Egencias mobilapp. Reiseappen som gir deg friheten du trenger.

Reiseadministrasjon uten grenser

Egencias mobilapp. Reiseappen som gir deg friheten du trenger.

Én app for alle forretningsreisebehov

Alt du trenger lett tilgjengelig.

Egencias mobilapp gir forretningsreisende, reisebestillere, godkjennere og Travel Managers enkel tilgang til all informasjonen de trenger. Med den kraftfulle appen kan du bestille, administrere og se forretningsreiser når som helst.

  • Alt du trenger i én app. Se reiserute og kvitteringer, avbestill eller gjør endringer, få støtte underveis og mye mer.
  • Bestill den perfekte reisen med personlig tilpasset søk, enkel filtrering og en tydelig oversikt over tilgjengelige fasiliteter.
  • Kom deg rundt i alle byer. Sammenlign bakketransportalternativer og finn den beste måten å komme deg dit du skal på.
  • Eksklusive privilegier. Få mer for pengene til en lavere pris med egne hotellpriser kun for brukerne av appen.

 

Full kontroll på forretningsreisene

Vi er her for dine reisende hele veien. De kan bestille tog, leiebil, fly og hoteller med et brukervennlig grensesnitt. Foruten selve bestillingen har de alltid reiseruten for hånden, slik at de slipper å lure på hvor og når de skal reise. Også tilgjengelig på Android Wear og Apple Watch.

Appen vår tilbyr også eksklusive mobilfordeler, som spesielle hotellpriser og bakketransportalternativer. Når du bestiller, kan du også fortsette der du slapp sist.

Vi ser det som vår plikt å ta vare på dine reisende. Hjelpen er bare et trykk unna med AssistMe-knappen i appen, som gjør at reisende enkelt kan komme i kontakt med vår kundeservice, uansett hvor de befinner seg.

Hvert sekund teller hvis det skulle oppstå en krisesituasjon. Vår Traveler Tracker er integrert i appen, slik at du kan søke etter og finne dine reisende på noen sekunder. Du kan søke etter en by eller tidsperiode og se alle de reisende på et interaktivt kart eller i en liste.

Rask og enkel reisegodkjenning

Hold hjulene i gang. Folk som har ansvar for å godkjenne reiser for kollegene sine er ofte mye ute og reiser selv. Nå kan du unngå utsolgte rom og prisøkninger med lynkjappe godkjenninger.

Vi sørger for at reiseforstyrrelser ikke påvirker bunnlinjen din. Med bare et par trykk i appen kan du godkjenne eller avslå en forespørsel eller se reisehistorikk. 

Utnytt appens fulle potensiale. Reisebestillere kan enkelt hjelpe reisende, selv om de ikke er på kontoret. De kan se alle sine bestilte reiser og endre bestillingene direkte fra mobilen. 

Reisebestillere kan også enkelt søke etter reisende, se reisene deres og gjøre endringer i bestillinger.

Egencias mobilapp

Egencia-appen gir forretningsreisende, reisebestillere, godkjennere og Travel Managers all den informasjonen de trenger. De kan dessuten bestille, administrere og se forretningsreisene sine når som helst.

Hold deg oppdatert under hele reisen og få eksklusive privilegier kun tilgjengelige i Egencia-appen.

Anbefalt for deg

Travel Manager går gjennom reisedataanalyser
Hvordan 3 Egencia-kunder fikk mer for pengene med reisedata

Aktsomhetsplikt Besparelser

Dato: 13 juli 2020 Mange bedrifter forbereder nå forretningsreiseprogrammet sitt til hverdagen etter COVID-19, og de er avhengige av data for å ta de […]

Les artikkel
Travel Manager får mer for pengene på fly- og hotellbestillinger
Få mer for pengene med Savings Finder-teknologi

Besparelser

Dato: 13 juli 2020 Hvis bedriften din planlegger å omforme reiseprogrammet til livet etter COVID-19, står helt sikkert kontroll av forretningsreiseutgifter høyt på prioriteringslisten. […]

Se video
Få et bærekraftig forretningsreiseprogram
Fem tips for å få et bærekraftig forretningsreiseprogram

Globale bedrifter Reisendes sikkerhet – risikohåndtering

Av Wendy White, CMO i Egencia I takt med at fokuset på mer bærekraftige forretnings- og fritidsreiser øker, ser bedrifter etter måter for å […]

Les artikkel
Er du klar til å ta reiseprogrammet ditt til nye høyder?
Kontakt oss for mer informasjon.