Plattformløsninger for forretningsreiser

Følg bransjelederen. Én plattform. Én løsning for alle dine forretningsreisebehov.

Plattformløsninger for forretningsreiser

Følg bransjelederen. Én plattform. Én løsning for alle dine forretningsreisebehov.

Ledende innen reiseteknologi

Egencia var banebrytende når det gjelder måten digitale forretningsreisebyråer opererer på. Våre teknologiske nyskapninger leverer løsninger for forretningsreisende og -reiser på en brukervennlig og gjenkjennelig måte.

Vi gir deg den beste forretningsreiseopplevelsen gjennom plattformen vår og ved å stadig vekk utvikle måten forretningsreiser fungerer på for deg. Vi gjør dette ved å benytte oss av

  • Et nettverk av leverandører for flyreiser, tog, leiebiler og hoteller i tillegg til andre behov reisende har (som loungetilgang, wi-fi og informasjon om reisemålet)
  • Forretningsreiseprogramvare som er kompatibel med forretningsreiseprogrammet ditt og hjelper deg med å spare tid på reiseregninger
  • Prediktive analyser som gir deg og dine reisende de beste reisealternativene
  • Kundeservice som understøttes av kunstig intelligens
  • En plattform på tvers av alle slags kanaler – begynn å bestille en reise på én enhet og fullfør bestillingen senere på en annen enhet

Besparelser og analyser

Du trenger ikke lenger å bruke timer på å samle data fra ulike regneark. Vi gjør den vanskelige jobben for deg og sentraliserer dine forretningsreiseprogramdata online og offline på plattformen vår slik at du har alt på ett sted.  

Denne solide løsningen gir deg dataanalyser som kommer rett fra plattformen vår. I stedet for å være avhengig av ulike tredjepartsverktøyer kan du spare tid med vår sentraliserte tilnærming, som viser deg dynamiske visuelle rapporter om hvordan det går med forretningsreiseprogrammet ditt, og hjelper deg med å finne sparemuligheter.

80%

av alle kundeservicesamtaler

besvares innen 20 sekunder

Eksperthjelp

Vi har flere enn 2500 forretningsreisekonsulenter som tilbyr support til reisende, reisebestillere og Travel Managers over hele verden døgnet rundt, hver eneste dag.

Konsulentene våre bruker plattformen vår til å se akkurat det samme som deg. Slik kan de hjelpe deg og dine reisende gjennom hele reisen. Konsulentene kan se hvem som ringer og dermed gi hver reisende best mulig service.

Egencias mobilapp

Vår bransjeledende mobilteknologi leverer kraftfulle funksjoner til alle brukere: reisende, godkjennere, reisebestillere og Travel Managers. Vi oppdaterer og forbedrer stadig appen vår for å gi reisende best mulig bestillingsopplevelse, reiserute og varsler. Vi tilbyr også funksjoner kun for mobil, slik som spesielle hotellpriser og bakketransportalternativer.

Travel Managers og reisebestillere har tilgang til de reisendes bestillinger for å kunne administrere reiseruter på farten. De kan dessuten godkjenne eller avslå reiser med bare et par trykk i appen samt bruke Traveler Tracker for å finne ut hvor reisende befinner seg.

Policy og godkjennelse

Vi gjør det lett å administrere reisepolicy og godkjenne reiser ved å raskt vise reiseruten til de reisende på tvers av alle bestillingskanaler. Reisepolicyen og godkjenningsprosessen til bedriften din er også synlig, automatisert og integrert på plattformen, slik at det finnes intuitive og visuelle retningslinjer som hjelper reisende å rette seg etter policyen uansett hvordan de bestiller.

En kunde som har hatt utbytte av plattformen vår er Alexander Mann, som oppnådde over 87 % policyetterlevelse. Takket være bedre oversikt over reisepolicy og godkjennelse samt selvbetjente funksjoner kan Alexander Manns Travel Managers effektivt rapportere om reisekostnader, manglende etterlevelse og reiseatferd. Når det gjøres policyendringer, kan de umiddelbart legge endringene til i bestillinger både online, offline og i appen, slik at reisende alltid har full oversikt over bedriftens reisepolicy.

Reisendes sikkerhet – risikohåndtering

Sikkerhetsrisikoer på reiser, alt fra uforutsigbare værforhold til streik eller politiske hendelser, finnes overalt og kan oppstå når som helst. Dette understreker hvor viktig det er for kunder å ha en risikohåndteringsløsning som tilbyr oppdaterte nyheter, tydelig og konsis informasjon, sporing av reisende samt medisinsk hjelp og sikkerhetstjenester.

Reiser til visse reisemål kan utgjøre en uakseptabel risiko for bedriften din, og du kan begrense slike reiser etter behov. Vi sender Travel Managers daglige varsler og informerer om hendelser som kan ha innvirkning på reiser ved å sende spesielle varsler som inkluderer en liste over reisende som er berørte. Travel Managers kan også hente ut en liste over reisende fra Traveler Tracker på PC eller i appen når det oppstår en nødsituasjon.

For kunder som har behov for enda mer hjelp når det gjelder risikohåndtering, samarbeider vi også med flere trygghetsleverandører.

Leverandørnettverk

Vårt omfattende utvalg er bygget på et stort nettverk av globale distribusjonssystemer (GDS) som samler lavprisinnhold, togselskaper og hoteller. Denne fremgangsmåten er helt avgjørende for det kundene våre vil ha: et utvalg av lokale, relevante reisealternativer verden rundt.  

Når det kommer til bestilling av reiser er det flott å ha et stort utvalg, men for bedriftskunder vet vi at det er av største betydning å kunne tilby relevante, prefererte priser så raskt som mulig for å redusere tiden som brukes på å bestille.

Vi har over 500 000 hoteller i utvalget vårt, og vi kan tilby Egencia-prefererte priser på over 35 000 av disse. Dette omfatter fasiliteter som frokost, wi-fi og parkering, og prisene er forhandlet frem eksklusivt for forretningsreisende. Vi kårer også de 100 beste hotellene for forretningsreisende, i en årlig prisutdeling som anerkjenner de mest kundefokuserte hotellene over hele verden.

Vi har brukt de siste 20 årene på å bygge opp langvarige samarbeid med leverandører innenfor alle områder av reisebransjen, og leverandørene våre tilbyr tjenester i flere enn 30 000 byer i over 200 forskjellige land.

Anbefalt for deg

Travel Manager går gjennom reisedataanalyser
Hvordan 3 Egencia-kunder fikk mer for pengene med reisedata

Aktsomhetsplikt Besparelser

Dato: 13 juli 2020 Mange bedrifter forbereder nå forretningsreiseprogrammet sitt til hverdagen etter COVID-19, og de er avhengige av data for å ta de […]

Les artikkel
Travel Manager får mer for pengene på fly- og hotellbestillinger
Få mer for pengene med Savings Finder-teknologi

Besparelser

Dato: 13 juli 2020 Hvis bedriften din planlegger å omforme reiseprogrammet til livet etter COVID-19, står helt sikkert kontroll av forretningsreiseutgifter høyt på prioriteringslisten. […]

Se video
Få et bærekraftig forretningsreiseprogram
Fem tips for å få et bærekraftig forretningsreiseprogram

Globale bedrifter Reisendes sikkerhet – risikohåndtering

Av Wendy White, CMO i Egencia I takt med at fokuset på mer bærekraftige forretnings- og fritidsreiser øker, ser bedrifter etter måter for å […]

Les artikkel
Trenger du bedre løsninger for reiseadministrasjon? Vi kan hjelpe deg.