Forretningsreiser med stil

Vi samarbeider med ledende reisetjenesteleverandører
for at du lettere skal kunne spare tid og penger.

Forretningsreiser med stil

Vi samarbeider med ledende reisetjenesteleverandører
for at du lettere skal kunne spare tid og penger.

Egencia Advantage

Få tilgang til et bredt utvalg av tjenester, som wi-fi, flyreiseforsikring, parkering på flyplassen, risikohåndtering, kompensasjon for forsinket fly innen EU, visumbehandling og mer.

Egencia gir deg fordelene ved det beste leverandørnettverket, ettersom vi har kjøpekraften til Expedia Group, verdens største og mest varierte reiseplattform, i ryggen. Dette gjør at du kan spare både tid og penger.

Vi samarbeider med ledende reisetjenesteleverandører for å gjøre det lettere for deg og dine reisende å få en førsteklasses reiseopplevelse. Vi tar hånd om alle dine reisebehov på ett sted. Velg den reiseadministrasjonsløsningen som passer deg best fra menyen vår eller velg en tjeneste for å gi dine reisende det de ønsker seg mest.

Egencia Advantage – tilleggstjenester til forretningsreisene dine

Card image cap

Reis trygt og sikkert

Spar tid ved å forhåndsbestille reisetjenester som gjør reiseopplevelsen så smidig som mulig. Fordelsprogrammet Egencia Advantage innfrir alle dine reisebehov – fra parkering på flyplassen når du skal fly tidlig, til hjelp med å sørge for at du har alle nødvendige visum og reisedokumenter.

Card image cap

Vær produktiv

Legg til rette for at de ansatte kan jobbe mens de er ute og reiser. Reisende som har internettilgang er mer tilfreds og mer produktive. Kjøp en mobil Internett-hotspot som gir dem trygg og fleksibel internettilgang.

Card image cap

Sikkerhet for de reisende

Det er enkelt å sørge for de reisendes sikkerhet. Du kan betrygge dem med at du alltid er tilgjengelig hvis noe skulle oppstå. Vi samarbeider med noen av de beste trygghetsleverandørene i verden, slik at vi kan tilby deg en komplett løsning for risikohåndtering.

Verdifulle samarbeid

Vi samarbeider med ulike selskaper for å gjøre reiser enklere og gi deg de beste forretningsreisetjenestene som finnes.

  • AirHelp hjelper de reisende med å søke om kompensasjon for innstilte eller forsinkede flyvninger innenfor EU. Vi automatiserer den kompliserte prosessen med å sende inn krav, så du ikke går glipp av kompensasjon for problemer som har oppstått på en reise.
  • Passinformasjon blir lagret på plattformen vår, slik at reisende enkelt kan se om de behøver visum til den kommende reisen sin når de bestiller. De kan til og med søke om visum direkte på plattformen.
  • Bestill flyreiser trygt ved å legge til forsikring. Allianz tilbyr forsikring for å dekke innstilte reiser, avbrudd, forsinket bagasje og mer. Dine reisende er dekket når de kjøper forsikring direkte på plattformen.
  • Ta vare på dine ansatte ved hjelp av ledende globale selskaper innen reiserisikohåndtering. De spesialiserer seg på medisinske og sikkerhetsrelaterte tjenester til forretningsreisende og tilbyr ulike pakker og tjenestenivåer ut fra de reisendes behov og reisemål.

Anbefalt til deg

Travel Manager bruker forretningsreiseteknologi
Spar penger med Egencias selvbetjeningsteknologi

Besparelser Reisendes sikkerhet – risikohåndtering

Dato: 06 juli 2020 Det kan være vanskelig for bedrifter å hente seg inn igjen etter COVID-19, men én ting er sikkert − oversikt […]

Les artikkel
Medarbeider gir tilbakemelding om forretningsreise
Fornøyde reisende gir høyere online-andel og større besparelser

Kundetilfredshet

Dato: 02 juli 2020 I takt med at reisende verden over gjør seg klare til å reise igjen etter COVID-19, er det viktigere enn […]

Les artikkel
Travel Manager bruker forretningsreiseteknologi
Spar penger og skaler med reiseteknologi fra Egencia

Besparelser Teknologi

Dato: 02 juli 2020 Bedrifter prøver nå å tilpasse seg verden etter COVID-19, og prioriteringene har endret seg. Mange virksomheter må bruke mindre penger […]

Les artikkel
Er du klar til å ta reiseprogrammet ditt til nye høyder?

Kontakt oss for mer informasjon.