Egencia Open Sync = effektivitet

Med den revolusjonerende ettklikksprosessen for å fylle ut reiseregningen sin vil de reisende holde farten oppe etter en vellykket forretningsreise. Med Open Sync kan reisende samle kvitteringer og kredittkorttransaksjoner direkte hos Egencia, og deretter føre dem inn i reiseregningssystemet med bare ett klikk. Voila.

Egencia Open Connect Platform = frihet

Nyt friheten med å kunne velge leverandørene du liker best. Vår infrastruktur for rapportering og data-administrasjon gjør at vi kan sende oppdatert informasjon automatisk til en rekke forskjellige partnere.

Denne plattformen er basert på et kraftfullt utvalg APIer (applikasjonsprogrammeringsgrensesnitt) som videresender informasjon til en rekke partnere innen Travel and Expense, sikkerhet og risikohåndtering samt finans- og bedriftssystemer (ERP).

Egencia Travel and Expense = kontinuitet

Tilby dine reisende en sømløs opplevelse ved å sørge for at de får alle sine reiserelaterte behov dekket på ett og samme sted.

Egencia tilbyr et integrert reiseregningssystem som vil gi reisende en end-to-end-opplevelse som fanger både bestillinger, gjennomførte reiser og reiseregninger.