Reiseadministrasjon

Forretningsvirksomhet kan være utfordrende – reisene behøver ikke være det Er det ikke på tide å bygge et forretningsreiseprogram som fungerer for deg?

Les mer

Tilfredshet hos de reisende

Fornøyde reisende er bra for bedriften. Finn ut hvordan du kan øke besparelser og etterlevelse med en enkelt bestillingsplattform.

Les mer

Besparelser og analyser

Du må ha den rette dataen lett tilgjengelig. Bruk databaserte analyser for å finne sparemuligheter, følge med på trender og se interaktive oversikter med oppdatert informasjon om forretningsreiseprogrammet ditt.

Les mer

Kundeservice

Du er aldri alene. Få eksperthjelp døgnet rundt, hele året, bruk Traveler Tracker for å se hvor dine reisende befinner seg og gi dem tilgang til hjelp fra en enkelt plattform.

Les mer

Konsulenttjenester

Reisebehovene dine endrer seg i takt med bedriften din. Ekspertkonsulentene våre kan hjelpe deg med å finne sparemuligheter, få best mulig avkastning på investeringer og bruke forretningsreiseprogrammet ditt til rekruttering.

Les mer

Meetings & Events

Vis hva du har å by på. Våre eksperter på møter og arrangementer hjelper deg å skape en perfekt arena hvor du kan vise frem bedriften fra sin beste side. Vi tilbyr egen prosjektledelse, organisering av gruppereiser, tusenvis av lokaler og administrering av deltakere.

Les mer

Egencia Advantage

Gjør reisen enda smidigere med Egencia Advantage. Forsikring, parkering, visum, flyplasslounger og mer – alt samlet på ett sted.

Les mer

Egencias mobilapp

Alt du trenger rett i hånden. Administrer bestillinger, send godkjennelser, se reiseruter og finn reisende uansett hvor de er.

Les mer

Etterlevelse av reisepolicy

Bruk vårt utvalg og dine foretrukne leverandører for å opprette en reisepolicy som fungerer for alle.

Les mer

Reisendes sikkerhet og risikohåndtering

Det er viktig at de reisende er trygge. Finn de reisende raskt med Traveler Tracker, få nyhetsoppdateringer hvert 15. minutt og følg med på risikonivåer over hele verden.

Les mer

Reiseregningssystem

Oppdag hvordan du enkelt kan administrere reiser og utgifter ved hjelp av en fullstendig integrert løsning som håndterer reiseutgifter, budsjetter og kontoavstemming på en effektiv måte fra start til slutt.

Les mer

Executive Services

Forretningsreisende som ofte er på reisefot fortjener ekstra oppfølging. Reiseekspertene i Executive Services-teamet vårt tilbyr førsteklasses service, inkludert prioritert tilgjengelighet, foretrukne reisealternativer og concierge-tjenester døgnet rundt ved behov.

Les mer

Leverandørnettverk

Nesten 500 000 hoteller og flere enn 475 flyselskaper sørger for at de reisende har det utvalget de vil ha, og etterlevelse blir enkelt.

Les mer

Forretningsreiseplattform

Egencias teknologiske nyvinninger innen forretningsreiser hjelper reiseansvarlige og reisende med å jobbe med et brukervennlig og kjent grensesnitt.

Les mer