Visuelle fremstillinger, sentraliserte data

Overordnede rapporter, data som hjelper deg å ta grep, og sparemuligheter – lett tilgjengelig.

Visuelle fremstillinger, sentraliserte data

Overordnede rapporter, data som hjelper deg å ta grep, og sparemuligheter – lett tilgjengelig.

Forretningsreiser som en strategi for vekst

Uansett om du representerer et stort globalt selskap eller en nystartet bedrift, bør du ha forretningsreiser som en del av strategien for vekst.

Det er ikke nok å bare ta i bruk et forretningsreiseprogram – du må få et innblikk i dataene dine for å få oversikt over resultatene til programmet. 

  • Egencia Analytics Studio sentraliserer dataene fra forretningsreiseprogrammet ditt og lar deg se rapporter i en visuelt dynamisk oversikt. Du kan se rapporter med de helhetlige resultatene til forretningsreiseprogrammet eller gå mer i dybden.
  • Følg med på forretningsreiseprogrammet ditt med rapporter som gir deg oversikt over hele programmet, eller rapporter om flyreiser, hotellopphold, togbilletter og billeie.
  • Uansett hva slags data du vil se på, har vi allerede gjort grovarbeidet for deg. Dermed kan du fokusere på statistikken som er viktigst for bedriften din. Bruk analysene du henter fra Analytics Studio, til å optimalisere besparelsene, øke etterlevelsen og forbedre tilfredsheten hos reisende.

Spar tid og penger

Ansatte som er fornøyde reisende kan være gode talspersoner for bedriften. Gi dem et forretningsreiseprogram som er tydelig, lett å forstå og passer deres behov, så kan det utgjøre en virkelig stor forskjell. Vi eier all teknologien vår, noe som betyr at vi kan tilby reisende og reisebestillere den samme opplevelsen uansett om de bruker Egencia på PC, i appen eller via en av våre konsulenter.

Den gode forretningsreiseopplevelsen slutter ikke der. Vi har et eget team med konsulenter som bruker Fare Savings Finder for å finne flyreiser til en lavere pris og hjelpe deg å spare. Vi bruker maskinlæring for Smart Mix, en funksjon som sorterer ut de beste hotellene og flyreisene ved bestilling for deg og dine reisende. Dette innebærer at du ser de mest relevante alternativene øverst, basert på personlige preferanser, reisehistorikk og priser som er innenfor reisepolicyen.

Teknologi er av største viktighet på plattformen vår for at vi skal kunne skape en bedre opplevelse for reisende og Travel Managers. Med en online-andel på over 88 % gir vi deg produktiviteten tilbake gjennom bestillingsplattformen vår, som kan brukes på alle typer enheter.

Data utgjør den store forskjellen

Egencia er det eneste forretningsreisebyrået som kan samle alle dine online og offline reisedata på ett sted, noe som gjør at du slipper å synkronisere mellom ulike systemer.

Vi har bygget vår digitale reiseplattform med tanke på dem som har forretningsreiser som yrke. Dette betyr at du trygt kan rapportere om reiseprogrammet ditt med visshet om at du har full oversikt.

Vi får liv i forretningsreiseprogrammet ditt ved hjelp av datavisualisering i Analytics Studio. Takket være et utvalg av filtre, dynamiske tabeller, grafer og intuitive funksjoner har du alle dataene dine lett tilgjengelig – til enhver tid. Du kan laste ned bilder, en Excel-fil eller rådata, eller lagre rapporter i PDF-format. Vil du se på etterlevelsen hos en bestemt gruppe reisende? Bare velg filtrene du behøver, så kan du finne akkurat det du er på utkikk etter.

Vi vet at forretningsreiser kan være en omstendelig prosess og at du noen ganger må ta en avgjørelse raskt. Derfor har vi lagt inn alt du trenger, i Analytics Studio, slik at du enkelt kan se resultatene til forretningsreiseprogrammet og finne sparemuligheter.

Anbefalt for deg

Tips til Travel Managers
Slik kan du bli en enda dyktigere Travel Manager

Mange Travel Managers merker et større press i forretningsreisebransjen i dag enn tidligere. Risikohåndtering og utgifter står øverst på agendaen, og ledelsen følger gjerne […]

Les artikkel
Travel Managers diskuterer hvordan det blir å reise etter COVID-19
Slik forbereder Travel Managers seg på gjenoppta reiseprogrammet

Aktsomhetsplikt Reisendes sikkerhet – risikohåndtering

Hjelper du de ansatte med å forstå hvordan det blir å reise etter COVID-19? Det kan være vanskelig å vite hvor man skal begynne. […]

Les artikkel
Travel Manager diskuterer valg av nytt forretningsreisebyrå
Sjekkliste: Slik finner du riktig forretningsreisebyrå

Aktsomhetsplikt Besparelser Endringsledelse

COVID-19-utbruddet har skapt nye utfordringer for nesten alle virksomheter over hele verden. Mange bedrifter har måttet endre fremgangsmåtene sine, gjøre endringer og sette planer […]

Last ned nå
Vil du finne den rette balansen med tanke på forretningsreiser? Kom i gang i dag.