Bedre verdi med et stort utvalg av forretningshoteller

Firmapriser på hotell som gir mer for pengene

Hvis bedriften din har begynt å forberede seg på forretningsreiser i tiden etter COVID-19, så er det ingen tvil om at både utgiftskontroll og de reisendes sikkerhet er fokusområder. Med Egencia vil bedriften din ha tilgang til både et stort hotellutvalg som gir mer for pengene, og teknologi som hjelper deg med å ivareta aktsomhetsplikten, i en og samme, brukervennlige løsning. I tillegg lar Egencia Analytics Studio deg følge med på utgiftene til reiseprogrammet ditt og spore dine reisende i det samme, visuelle rapporteringsverktøyet. Slik sørger vi for at du lett kan ha kontroll på både utgifter og risikohåndtering.

Uansett hvilken bransje du befinner deg i, er et stort hotellutvalg viktig for å spare penger, ivareta de reisendes tilfredshet og sørge for høy effektivitet. Hvis du noen gang har bodd på et hotell du ikke likte fordi det var det mest praktiske eller billigste valget, forstår du hvorfor utvalg er viktig. Ikke gi dine reisende seks alternativer. Gi dem 650 000 – og gjør det på en persontilpasset måte. Det å ha mange valgmuligheter kan være overveldende for noen. Derfor optimaliserer vi søkeresultatene, slik at prosessen blir enklere og raskere for dine reisende. Egencia Smart Mix bruker maskinlæring til å hjelpe kundene med å få sitt foretrukne, mest relevante innhold øverst i søkeresultatene. Slik sørger vi for at dine reisende kan bestille hotell, leiebil eller tog på under fire minutter – og flybilletter på under fem.

Vil du sjekke om bedriften din får mest mulig ut av forretningsreisebyrået sitt? Last ned vår sjekkliste for å spare penger på forretningsreiser.

Balansen mellom sparing og verdi for pengene

Hvor viktig det er å spare på forretningsreiser gjennom reiseprogrammet ditt avhenger av din kulturen og prioriteringene i din bedrift. For mange bedrifter er det viktig å spare, men enda viktigere å få mest mulig igjen for utgiftene sine.

Det du må spørre deg selv om, er hva som er best for bedriften din: å sørge for at de viktigste selgerne kan tilbringe tre netter på et hotell som er så billig som mulig? Eller å samarbeide med et forretningsreisebyrå som støtter dem på en slik måte at de kan bo på et godt hotell til en lavere pris enn den som er offentlig tilgjengelig, med fleksible avbestillingsregler og fordeler som frokost og wi-fi inkludert i prisen

Med en gjennomsnittlig besparelse på 7 prosent per optimaliserte hotellbestilling* gjør Egencia Savings Finder for Hotel det enklere å finne den rette balansen mellom verdi for pengene og sparing. La oss si at du har funnet og bestilt ditt ideelle hotell, og kanskje sparing ikke en gang var en prioritet. Med vår Savings Finder-teknologi vil det samme rommet som du har bestilt, bli automatisk ombestilt hvis en lavere pris skulle bli tilgjengelig.

Hvordan fleksibilitet gir deg mer for pengene

Som del av vårt store utvalg tilbyr vi over 35 000 hoteller med Egencia-prefererte priser (EPR). Disse spesialprisene er ikke tilgjengelige for noen andre forretningsreisebyråer og inkluderer tjenester som fleksible avbestillingsregler og frokost. Faktisk er det slik at hele 87 prosent av overnattingsstedene vi tilbyr, har bedre prisplaner som inkluderer mulighet til avbestilling inntil 24 timer før innsjekking, eller nærmere. Dette er spesielt viktig i situasjoner som den vi ser med COVID-19-pandemien.

«En annen ting Egencia kan tilby, er mange ulike overnattingssteder som utfyller de hotellene jeg foretrekker. Andre forretningsreisebyråer har kanskje rundt 70 000 hoteller, mens dere har 500 000. Det er fantastisk! Og det geniale med Egencia og avkastningen vi får, er at kostnadsstrukturen er lav, og at det vi sparer på administrasjon av ubrukte billetter, dekker utgiftene våre.»

JJ Giachetti, Corporate Travel Manager i Umpqua Bank

Samkjøring med avtaleprisene dine

Det kan godt være slik at bedriften din allerede bruker avtalepriser for å sørge for både sparing og overnatting som gir mye for pengene. Det er gode nyheter. Nå kan vi hjelpe deg med å få enda bedre priser, som da vi hjalp Skyjack med å spare 10 prosent ekstra på avtaleprisene sine.

Med Egencia viser vi dine fremforhandlede firmapriser ved siden av våre Egencia-prefererte priser, i tillegg til overnattingssteder som også er tilgjengelige for allmennheten. Disse hotellene og overnattingsstedene er alle tilgjengelige fra samme sted, på mobil, PC eller nettbrett – når som helst og hvor som helst. Dette betyr at du kan hjelpe dine forretningsreisende med å spare tid, samtidig som du utnytter leverandørnettverket vårt og reduserer antallet bestillinger utenfor reisepolicy uten å gå glipp av de gode tilbudene som også er tilgjengelige for reisende generelt. Dine forretningsreisende trenger ikke å lete utenfor det som er tilgjengelig i løsningen vår, noe som betyr høyere online-andel, færre bestillinger utenfor policy og bedre oversikter og rapporteringsfunksjoner med tanke på bestilte reiser, utgifter og policyetterlevelse.

En høyere online-andel betyr også at bedriften din vil få en generell oversikt over de reisendes adferd. Denne oversikten inkluderer rapporter om hvor reisende har vært og hvor de skal i fremtiden, noe som er svært viktig for ivaretagelse av aktsomhetsplikten og planlegging av risikohåndtering.

Et utvalg som tilfredsstiller

Et stort utvalg er en åpenbar fordel med tanke på å sørge for fornøyde forretningsreisende, og det er også viktig med tanke på produktivitet. Et høyere antall valgmuligheter betyr at det er mer sannsynlig at dine reisende finner det overnattingsstedet som passer deres behov og bedriftens reisebudsjett best.

« I vår bedrift har tilfredshet blant de reisende stor innvirkning på jobben som blir gjort. De tilbringer mange netter på hotell. De trenger å føle seg komfortable, slik at [de] ikke spør seg selv: Hvorfor i all verden bor jeg på dette hotellet? Har jeg en gang riktig jobb?»

Christian Spieker, Head of Corporate Services hos Zeb

*Tall fra 26.11.2019 til 06.03.2020

Last ned vår sjekkliste for å spare penger på forretningsreiser for å finne sparemuligheter og oppdage hvorfor et stort utvalg av overnattingssteder bare er en av mange måter du kan spare penger på forretningsreiser.