Vær oppmerksom og bestill hotell i god tid

Begrenset tilgjengelighet eller fullbookede hoteller kan føre til hodebry for forretningsreisende og deres reisebestillere. Egencia har satt sammen en utskriftsvennlig event-kalender som vil oppdateres hvert kvartal. Ved hjelp av denne kan du få bedre oversikt over arrangementer over hele verden som kan føre til stor pågang hos hotellene. Last ned event-kalenderen ved å fylle inn skjemaet til høyre.

Dersom du skal på forretningsreise til Venezia eller Rio de Janeiro i februar, kan det være lurt å bestille hotell med en gang. Eventuelt kan det være en idé å vurdere andre reisedatoer. Det er karneval i disse byene, og ofte blir hotellene raskt utsolgt.

Andre populære arrangementer du bør være oppmerksom på (eller unngå!) er Fashion Week i London , Paris, Milano og New York, Europas største jordbruksmesse i Paris i februar (SIA 2018) og Prowein i Düsseldorf, en fagmesse for vin og sprit.  For at du skal kunne planlegge forretningsreisene dine mer effektivt og unngå disse travle datoene i enkelte byer, har vi laget denne utskriftsvennlige kalenderen som viser noen av verdens største bransje- og kulturarrangementer som finner sted i løpet av første kvartal i år.

Er du en Travel Manager? Vi har også fremhevet Europas ledende arrangement for forretningsreiser, Business Travel Show (BTS), som finner sted i London i februar. Hvis du har tenkt deg dit, bør du stikke innom  Egencias stand!

Så …ikke glem å bestille hotellet ditt, spesielt hvis du har siktet deg inn på et av våre 100 mest populære forretningshoteller.

Last ned event-kalenderen her: