5 grep for vellykkede forretningsreiser

Gi de reisende det de vil ha

Du kan oppnå betydelige besparelser når du oppfordrer til (men ikke pålegger) at reisepolicyen følges, ved å legge til rette for en god brukeropplevelse. Vi sørger for enkelhet, komfort og sikkerhet uten at det begrenser utvalget.

Les mer

Balanser kostnader mot etterlevelse av reisepolicy

Vi vet det ikke er enkelt, men de virkelige besparelsene i et forretningsreiseprogram ligger i bruken blant de reisende (online-andel), og ikke utelukkende kostnadsreduksjon. For å bygge opp et vellykket reiseprogram, begynner du med de reisendes behov for en velkjent prosess, en lett forståelig reisepolicy og et bredt utvalg. Først da vil du oppnå at bruk og online-andel blant de reisende reduserer kostnadene.

Les mer

Ta for dere kostnadsreduksjoner én etter én

Mål hvor effektiv bedriftens reisepolicy er. Gå dypere inn i kjøpsmønstre og trender. Vi kan hjelpe med å finne nye muligheter for besparelser i forretningsreiseprogrammet deres.

Les mer

Vær proaktiv i risikohåndteringen

Du kan minimere risiko ved å gjøre et grundig forarbeid. “Analysér, informer og hjelp” burde være retningslinjen du følger. Vi kan hjelpe deg med å få risikohåndteringen på rett kjøl.

Jo enklere, jo bedre

Dine reisende behøver tre ting: et online-bestillingsverktøy, mobilapper og lett tilgjengelige reisekonsulenter ved uforutsette hendelser. Sørg for at bedriftens reisepolicy, priser og utvalg er konsekvent uansett kanal.

Les mer