Reiscultuur: uw competitief voordeel in een wereldmarkt

Videogesprekken en online samenwerkingstools zijn erg handig om met teams over de hele wereld samen te werken. Maar wanneer het gaat om het verkrijgen van een concreet competitief voordeel, is het moeilijk om dat persoonlijke contact te vervangen. Een goed beheerd reisprogramma dat persoonlijke interacties ondersteunt, kan een bedrijf helpen om sterkere relaties met klanten op te bouwen, een betere samenwerking op de werkplek te creëren en een globale uniforme bedrijfscultuur op te bouwen.

Nieuw onderzoek van Harvard Business Review Analytic Services in samenwerking met Egencia toont aan hoe sterk de reiscultuur van een bedrijf de bedrijfsprestaties kan beïnvloeden. De bevindingen waren verbluffend. Bedrijven met een sterke reiscultuur meldden opmerkelijke verbeteringen in de volgende belangrijke gebieden:

  • winstgevendheid
  • klantenbehoud
  • werknemerstevredenheid
  • marktaandeel

Bedrijven met een sterke reiscultuur zijn bedrijven die zakenreizen als een strategische investering met een concrete bedrijfswaarde zien. Ze beschikken over goed beheerde reisprogramma’s die hen helpen besparen en hun bedrijf helpen groeien.

Lees het rapport vandaag nog voor meer informatie over een sterke reiscultuur die uw bedrijf een concreet competitief voordeel kan bieden.