ELÄMÄKERTA

Egencian johtaja Rob Greyber vastaa Egencian yleisestä strategiasta ja toiminnasta maailmanlaajuisesti, keskittyen innovoinnin edistämiseen ja Egencian tulevan kasvun varmistamiseen. Egencian bisneksen hallinnan lisäksi Greyber on vastuussa myös Traveldoon – johtavan Pariisissa sijaitsevan verkkoteknologian tarjoajan – strategiasta ja toiminnasta. Greyber toimi myös Latinalaisen Amerikan johtavan online-matkatoimiston, Despegarin, hallituksen jäsenenä vuosina 2015–2017.

Greyber on ollut töissä Expedia, Inc.:lla vuodesta 2004 saakka, ja hänen aiempiin rooleihinsa kuuluu Senior Vice Presidentin asema Pohjois-Amerikan Egenciassa sekä Vice Presidentin asema Expedia, Inc.:in Partner Services Groupissa, joka vastaa suhteista lentoyhtiöihin Pohjois-Amerikassa.

Ennen Expediaa, Greyber teki töitä San Franciscossa Scient Corp.:lle, joka oli strategia- ja teknologiakonsulttiyritys. Yksi Greyber toimista Scientilla oli johtaa tiimiä, joka suunnitteli ja rakensi Hotwire.comin – Expedia, Inc.:in nykyisen tytäryhtiön – alkuperäisen verkko- ja toimintainfrastruktuurin.

Sitä ennen Greyber teki töitä Deutsche Bankin fuusio- ja yrityskauppatiimissä Hongkongissa. Hän aloitti uransa järjestelmäsuunnittelijana Electronic Data Systems Corporationilla (EDS), joka muodostaa pohjan hänen lähes kaksi vuosikymmentä kestäneelle uralleen teknologian parissa.

Greyber on MBA-tutkinto Chicagon yliopiston Booth School of Businessistä ja hän valmistui erinomaisin arvosanoin Marylandin yliopistosta humanististen tieteiden kandidaattina englannin kirjallisuudessa.

"Pelejä voi voittaa lahjakkuudella, mutta mestaruus voitetaan tiimityöllä ja älykkyydellä."

— Michael Jordan