Tarkistuslista säästöjen luomiseksi liikematkustuksessa

Liikematkustus säästöjen laittaminen säästöpossuun kuva

Useat organisaatiot valmistavat liikematkustusohjelmiaan COVID-19:n jälkeiseen aikaan, jolloin kulujen rajoittaminen ja riskinhallinta ovat etusijalla. Matkustajien turvallisuuteen ja kuluihin liittyvät raportointiominaisuudet sekä käytännöllinen teknologia ovat nyt tärkeämpiä kuin koskaan. Yritysten onkin saatava matkanhallintaratkaisujen tarjoajilta tuntuvia säästöjä ja vankkaa pääoman tuottoa liiketoiminnan jatkuvuuden ja tulosten varmistamiseksi.

“Parasta Egenciassa ja saamassamme tuotossa sijoitukselle on matala maksurakenne, ja saamamme säästöt käyttämättömien lippujen hallinnassa kattavat kustannukset.”  
— JJ Giachetti, matkahallinto, Umpqua Bank. 

Tehokas kulujen hallinta tarkoittaa myös sitä, että yrityksesi voi saavuttaa enemmän vähemmällä. Vuonna 2019 Egencia Savings Finder for Air -ominaisuus auttoi yrityksiä säästämään maailmanlaajuisesti keskimäärin 14 % per lentolippu*, kun taas Egencia Savings Finder for Hotel auttoi yrityksiä säästämään keskimäärin 7 % per hotellivaraus**.

Hallinnoitu liikematkustus voi erottaa sinut kilpailijoista ja lisätä organisaatiosi arvoa. Harvard Business Review Analytic Servicesin yhteistyössä Egencian kanssa tekemän raportin mukaan:

  • 47 % yritysjohtajista kertoi havainneensa kannattavuudessa merkittävää kasvualiikematkustukseen asennoitumisensa tuloksena 
  • 50 % kertoi myös organisaationsa asiakaspysyvyyden parantuneen
  • 51 %sanoi hallinneensa kuluja ja vähentäneensä menoja viimeisen vuoden aikana vahvan matkustuskulttuurin ansiosta

Tehokkaasti hallinnoitu liikematkustus tuo niin vankkaa pääoman tuottoa kuin tuntuvia säästöjä. Niin tarjonta ja varaaminen kuin käytäntöjen noudattaminen kuin raportointikin ovat kaikki liikematkustusohjelman osa-alueita, joista voi saada säästöjä.  

Lataa liikematkasäästöjen tarkistuslista nähdäksesi, kuinka organisaatiosi voi säästää liikematkustuksessa.

*Rekisteröityneiden Egencia-asiakkaiden vuoden 2019 tilitietojen mukaan
**Rekisteröityneiden asiakkaiden tiedot ajalta 26.11.2019–6.3.2020