Ota resursseistamme kaikki irti

Laaja valikoimamme takaa sinulle parhaat liikematkustusvaihtoehdot.

Ota resursseistamme kaikki irti

Laaja valikoimamme takaa sinulle parhaat liikematkustusvaihtoehdot.

96 %

varauksista

voittaa julkaistut hinnat

Pelkkiä etuja

Egencia kuuluu Expedia Groupiin, joten se voi tarjota sinulle samat vaihtoehdot ja hinnat kuin Expedia.fi tai Hotels.com.

Yrityksesi neuvotellut hinnat ovat saatavilla alustallamme, joten voit ottaa kaiken irti palveluntarjoajaverkostostamme menettämättä niitä loistavia tarjouksia, jotka näkyvät myös suurelle yleisölle. Tästä on suurta hyötyä erityisesti niissä kohteissa, joissa sinulla ei ole neuvoteltuja hintoja tai palveluntarjoajaa käytössäsi.

Ota Expedia Groupin avulla kaikki irti maailman suurimman monipuolisimman matkustusalustan resursseista. Yli 70 maata kattavilla 200 matkanvaraussivustollamme tehdään joka kuukausi yli 750 miljoonaa vierailua. Anna meidän auttaa sinua parantamaan yrityksesi liiketoimia entisestään.

Egencian ensisijaiset hotellihinnat

Tarjoa matkustajillesi erityishintoja, jotka olemme suunnitelleet erityisesti liikematkailijoita varten, Egencian ensisijaiset hinnat -ohjelman avulla. Nämä ainutlaatuiset erityistarjoukset ovat saatavilla yli 35 000 hotellissa. Niihin voi sisältyä esimerkiksi:

  • Ilmainen aamiainen
  • Kanta-asiakaspisteet
  • Pysäköinti
  • Wi-Fi
  • 10 %:n vähimmäisalennus
  • Peruutusoikeus saapumispäivänä

Näiden tarjouksien avulla voit tukea ja täydentää hotelliohjelmaasi niissä kohteissa, joissa sinulla ei välttämättä ole yrityksen neuvoteltuja hotellihintoja käytettävissäsi.

Egencia Add-On

Säästä rahaa Egencia Add On -lisätarjousten avulla, jotka ovat saatavillasi jopa 10 päivää sen jälkeen, kun olet varannut itsellesi lennon, junamatkan tai vuokra-auton. Matkustajille on tarjolla myös ainutlaatuisia hotellihintoja tiettyihin hotelleihin.

Junat ovat monien matkustajien suosiossa, sillä junalla matkustaminen on helppoa ja mukavaa. Junat ovat myös ympäristöystävällisiä, ja ne auttavat pienentämään yrityksesi hiilijalanjälkeä. Voit varata junamatkasi lempijunayhtiösi kautta, sillä teemme yhteistyötä johtavien junamatkoja tarjoavien alustojen, kuten SilverRailin ja Amadeuksen, kanssa.

Joihinkin kohteisiin ei ole mahdollista päästä muulla tavoin kuin autolla. Oli kyse sitten vuokra- tai muuttoautoista, meiltä löydät allesi millaisen ajoneuvon tahansa milloin tahansa. Expedia Groupin valikoimiin kuuluu yli 15 autovuokraamoa, jotka tarjoavat käyttöösi 5 miljoonaa ajoneuvoa kaikkialla maailmassa. Näistä autovuokraamoista yhdeksän tarjoaa liikematkailijoille suunnattuja alennettuja hintoja yli 30 000 vuokra-autopisteessä ympäri maailman Egencian ensisijaiset hinnat -ohjelman kautta.

Optimoi matkustusohjelmasi Egencian 100 parhaan hotellin avulla

Egencia tarjoaa sivustoillaan satoja tuhansia majoitusliikkeitä ympäri maailman. Egencian 100 parasta liikematkahotellia – ohjelman tarkoitus on antaa tunnustusta niille hotelleille, jotka ovat sitoutuneet asettamaan asiakkaat etusijalle tarjoamalla liikematkustajille sekä parasta palvelua että parhaan hinta-laatu-suhteen.

Suositeltu sinulle

Egencia announces 2020 Top 100 Corporate Hotels for business travellers
Egencia Reveals 2020 Top 100 Preferred Corporate Hotels

Hankinta Huolenpitovelvollisuus Matkustajatyytyväisyys

The 5th annual awards programme honours hotels that consistently exceed business travellers’ expectations across the world Seattle, Wash., February 20, 2020 – Today, Egencia®, […]

Lue artikkeli
Sujuvaa liikematkustusta Egencian 100 parhaassa liikematkahotellissa
Egencian 100 parasta liikematkahotellia

Matkustajatyytyväisyys Säästöt

Kirjoittaja: Andrew Dyer, Vice President of Global Supply Kaikki Egencian ensisijaiset hinnat -ohjelmaan kuuluvat hotellit tietävät liikematkailijoiden toiveet ja tarpeet, ja majoitusliikkeet tekevätkin jatkuvasti […]

Lue artikkeli
Kollegat keskustelevat liikematkustuksesta innovaatiokokouksessa
Matkustuskulttuuri edistää innovaatiota ja kasvua

Kasvava Liiketoiminta Matkustajatyytyväisyys

Liikeasioiden hoitaminen kasvotusten ei ole koskaan ollut yhtä tärkeää. Nykymaailma suorastaan pursuaa erilaisia digitaalisia viestintätapoja, minkä seurauksena henkilökohtaisesta kanssakäymisestä on tullut kilpailuetu. Liikematkustamiseen panostava […]

Lataa nyt
Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä Egencian myyntitiimiin.