Mutkattomat matkustuskäytännöt

Intuitiivisen alustamme avulla matkustuskäytäntöjen noudattaminen on lastenleikkiä.

Mutkattomat matkustuskäytännöt

Intuitiivisen alustamme avulla matkustuskäytäntöjen noudattaminen on lastenleikkiä.

Tee käytäntöjen noudattamisesta yksinkertaista

Matkustajiesi on helppo noudattaa matkustuskäytäntöjäsi, kun heillä on käytössään intuitiivinen alusta, joka pitää heidät jatkuvasti ajan tasalla käytännöistäsi ja ohjaa heitä tekemään niiden mukaisia varauksia sekä verkossa, verkon ulkopuolella että sovelluksessa.

 • Organisaatiosi matkustuskäytäntöjä sovelletaan jokaiseen varaukseen kaikilla kanavilla, oli kyse sitten puhelimitse, verkossa tai sovelluksessa tehdyistä varauksista.
 • Voit ohjata matkustajasi tekemään käytäntöjen mukaisia varauksia joka kerta missä tahansa ja millä laitteella tahansa.
 • Matkustajasi saavat aina ajantasaiset tiedot matkustuskäytännöistäsi, sillä käytäntöihin tehdyt muutokset päivittyvät välittömästi kaikille varauskanaville.
 • Voit esitellä matkustajiesi profiileihin sopivat parhaat vaihtoehdot ja organisaatiosi käytännöt keskeisellä paikalla tehdäksesi varaamisesta helppoa.

82%

liikematkustajia

varaa aina politiikassa

Tee säästöjä ja paranna matkustajiesi tyytyväisyyttä

Kun varmistat, että matkustuskäytäntösi ovat sisäänrakennettu osa matkanhallintaratkaisuasi, sinun ja matkustajiesi elämästä tulee paljon helpompaa. Matkustajat ohjataan automaattisesti heidän profiileihinsa sopivien vaihtoehtojen pariin, miten ikinä he matkansa varaavatkaan.

Matkustajasi arvostavat sitä, miten helppoa matkan varaaminen on, kun taas sinä hyödyt käytäntöjen mukaisten varausten tuottamista säästöistä. 

 • Tee säästöjä. Kun matkustajat voivat varata matkoja helposti sellaisen matkanhallintayrityksen kautta, jonka palveluihin kuuluu myös tehokas raportointijärjestelmä, sinä saat täyden kuvan matkakuluistasi ja voit tunnistaa helposti säästökohteita.
 • Henkilökohtaisia ratkaisuja jokaiselle matkustajalle. Jaa matkustajasi eri ryhmiin heidän rooliensa perusteella ja luo henkilökohtaisia matkustuskäytäntöjä, jotka vastaavat heidän tarpeisiinsa ja kannustavat heitä tekemään käytäntöjen mukaisia varauksia.

Tee liikematkustuksesta tuottoisaa

Organisaatiosi koostuu yksilöistä, ja matkanhallintayrityksesi tulisi myös kohdella heitä sellaisina. Ota selvää siitä, miten voit oppia suhtautumaan liikematkustamiseen strategisena investointina, tuottaa liikearvoa sekä tehdä matkustajasi tyytyväisiksi.

Paras tapa taata, että matkustajasi tekevät käytäntöjen mukaisia varauksia, on varmistaa, että matkustuskäytäntösi täyttävät heidän kaikki tarpeensa – sinun tarpeitasi toki unohtamatta. Se on helppoa, kun käytössäsi on joustava ja mukautuva alusta, jonka tukena toimii työlleen omistautunut asiakaspalvelutiimi.

 • Luo useita matkustajaryhmiä, jotta voit määrittää eri käytäntövaatimuksia kokeneille liikematkustajille, satunnaisesti matkustaville, yrityksen johtohenkilöille ja kaikille muille siltä väliltä.
 • Tee poikkeuksia muokkaamalla käytäntövaatimuksia yksittäisen matkustajan tasolla.
 • Voit optimoida matkustusohjelmasi nopeasti, sillä käytäntöihin tehdyt muutokset ja korjaukset tulevat välittömästi voimaan kaikilla kanavilla ja laitteilla. Näin voit pitää matkustajasi ajan tasalla ja varmistaa, että matkustusohjelmasi toimii jatkuvasti parhaalla mahdollisella tavalla

Kerää tietoja, hanki säästöjä

Kun varaat matkasi ja hallinnoit matkustuskäytäntöjäsi yhdellä keskitetyllä alustalla, voit nähdä matkustusohjelmasi aikaansaaman kokonaisvaikutuksen ja luoda matkustuskäytäntöjä, jotka parantavat yrityksesi liikearvoa ja matkustajien tyytyväisyyttä.

 • Voit tarkastella raportteja milloin tahansa ja missä tahansa nähdäksesi, miten matkustuskäytäntöjäsi noudatetaan kaikkien matkatyyppien osalta kaikilla varauskanavilla.
 • Jätä tietojen kerääminen meidän harteillemme. Voit keskittyä muihin yrityksellesi keskeisiin asioihin yhdistämällä matkustuskäytäntövaatimuksesi ja varaukset yhdelle alustalle.
 • Tunnista säästömahdollisuuksia seuraamalla matkustajakäyttäytymisen trendejä kaikkialla organisaatiossasi.

Suositeltu sinulle

Forvent mere af jeres erhvervsrejsebureau
Miksi liikematkatoimistolta on lupa odottaa enemmän?

Maailmanlaajuiset organisaatiot Teknologia

Lupauksissa ei ole mitään pahaa – kunhan ne myös pidetään. Kaikkien muiden tapaan myös liikematkatoimistot ovat varmasti luvanneet teille monenlaista – liikematkailun tehostumista, suuria […]

Lue artikkeli
Liikematkustusta koskeva työntekijöiden kokous
Matkustuskulttuuri: edistä rekrytointia ja uskollisuutta

Matkustajatyytyväisyys Muutoksen hallinta

Nykypäivänä kilpailu parhaista kyvyistä on kovaa, ja vahva matkustuskulttuuri on välttämätön asia, jotta voisit erottua kilpailijoistasi. Tämä tarkoittaa sellaisen matkustuskulttuurin priorisointia, joka sallii työntekijöille […]

Lataa nyt
Liikematkustus säästöjen laittaminen säästöpossuun kuva
Tarkistuslista säästöjen luomiseksi liikematkustuksessa

Muutoksen hallinta

Hallittu liikematkustus pystyy ehdottomasti tuottamaan lisäarvoa organisaatiollesi. Raportissa, jonka tuottivat yhteystyössä Harvard Business Review (Analytic Services) sekä Egencia, 47 % yritysjohtajista kertoo huomanneensa kannattavuuden nousseen […]

Lataa nyt
Oletko valmis ottamaan matkaohjelmasi seuraavalle tasolle?
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.