Vähennä riskejä ja pistä turvallisuus etusijalle

Pidä huolta matkustajistasi – missä tahansa, milloin tahansa.

Vähennä riskejä ja pistä turvallisuus etusijalle

Pidä huolta matkustajistasi – missä tahansa, milloin tahansa.

Matkustajiesi turvallisuuden tulee olla aina etusijalla

Kaikenlaiseen matkustamiseen – myös liikematkustamiseen – liittyy aina riskejä, joten sinun on luonnollisesti voitava olla varma siitä, että voit taata matkustajiesi turvallisuuden aina ja kaikkialla.

Luonnonmullistuksen tai vaaratilanteen sattuessa on erittäin tärkeää, että sinulla on käytettävissäsi kattavat tiedot tilanteesta sekä tarvittavat työkalut, joiden avulla saat yhteyden matkustajiisi.

Matkustajiesi turvallisuus on sinun harteillasi – me tiedämme, että on sinun velvollisuutesi varmistaa, että työntekijäsi pysyvät terveinä ja turvassa niin toimistossa kuin tien päälläkin. Ovathan työntekijät kaiken lisäksi myös yrityksesi suurin sijoitus ja arvokkain voimavara – vain heidän avullaan liiketoimesi pysyy pystyssä.

Me voimme auttaa sinua varmistamaan, että työntekijät tuntevat olonsa turvalliseksi aina. Anna meidän auttaa sinua pitämään työntekijöistäsi huolta matkustusriskien hallintatyökalujemme avulla.

Koronavirus: tukea liikematkustusohjelmallesi

Koronavirus on viime aikoina vaikuttanut liikematkailijoihin ympäri maailman. Ota selvää siitä, miten voimme auttaa yritystäsi matkustusriskien hallintaratkaisujen avulla.

Auta matkustajia matkahallintaohjelmistomme avulla

Card image cap

Ilmoita

Pääkäyttäjät voivat tarkastella ajantasaista karttaa sellaisista maailmanlaajuisista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa yrityksen matkoihin. He voivat sitten ottaa suoraan yhteyttä niihin matkustajiin, joita nämä tapahtumat saattavat koskea.

Card image cap

Lievennä

Vähennä matkustusriskejä rajoittamalla samalla lennolla olevien matkustajien määrää osana matkustuskäytäntöjäsi.

Card image cap

Estä

Estä matkustaminen sellaisiin kohteisiin, jotka ovat liian riskialttiita sinun organisaatiosi osalta.

Card image cap

Hälytykset

Matkustajat saavat ennakoivia hälytyksiä sellaisista tapahtumista, jotka saattavat aiheuttaa häiriöitä heidän matkansa aikana.

Card image cap

Seuraa

Matkahallinnon ja turvallisuuden vastuuhenkilöt voivat seurata matkustajia joka puolella maailmaa. He voivat tarkastella kaikkia varauksia ja pysyä ajantasalla kaikista tapahtumista.

Card image cap

Anna tukea

Egencia tekee yhteistyötä johtavien huolenpitovelvollisuuden palveluntarjoajien kanssa ja tarjoaa maailmanluokan palveluita asiakkailleen sekä näiden matkustajille.

Seuraa matkustajiasi etäältä

Mahdollisen vaaratilanteen sattuessa voit seurata vaara-alueita ja paikantaa matkustajia nopeasti tarjoamamme Matkustajan seuranta -ominaisuuden avulla.

Me tiedämme, että hätätilanteissa on tärkeää toimia nopeasti. Voit valita koko maailman kattavalta kartalta muutamalla napsautuksella tietyn alueen saadaksesi tietää, keitä matkustajia tilanne saattaa koskea.

  • Saatavilla pöytätietokoneissa ja sovelluksessa.
  • Hae matkustajia sijainnin tai tietyn kartalla olevan alueen perusteella.
  • Käytettävissäsi on täydet matkustajatiedot, jotka olemme keränneet sinun puolestasi sekä verkossa että verkon ulkopuolella tehdyistä varauksista.
  • Tarkastele uusien matkavarauksien ja lentopäivitysten ajantasaisia tietoja.
  • Päivitetty Matkauutiset-sivu: lue uutisia kansainvälisistä tapahtumista vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä suoraan alustaltamme

Suositeltu sinulle

Hallittu liikematkustusohjelma
Mitä liikematkustuksen hallinnoinnilla tarkoitetaan?

Huolenpitovelvollisuus Matkustajatyytyväisyys Matkustuskäytäntöjen noudattaminen Säästöt

Toimialastasi riippumatta liiketoiminnan kaikki osa-alueet vaativat suunnittelua, organisointia ja analysointia. Yksi näistä alueista on liikematkailu – ja se kattaa paljon muutakin kuin vain lentolippujen […]

Lue artikkeli
Liikematkustaja hallitsee matkakulujaan
Maksut liikematkoilla: Mikä sopii yrityksellesi parhaiten?

Kasvava Liiketoiminta Maailmanlaajuiset organisaatiot Matkustuskäytäntöjen noudattaminen Raportointi Säästöt

Oikean maksutavan valitseminen liikematkustusohjelmallesi voi tuntua monimutkaiselta. Vaihtoehtoja on paljon, ja jokaisella niistä on omat etunsa ja haittansa. Lisäksi eri vaihtoehdot saattavat sopia yrityksellesi […]

Lue artikkeli
Egencian Tapaustutkimus Liikematkustus Atradiusilla
Atradius: hajautetun matkustusohjelman hallinnointi

Huolenpitovelvollisuus Maailmanlaajuiset organisaatiot Raportointi Teknologia

Julkaistu 30.6.2020 Maailmanlaajuinen vakuutusyhtiö Atradius käyttää Egenciaa voidakseen tarjota yhden ja saman liikematkustusratkaisun useissa maissa. Hajautetun liikematkustusohjelman hallinnointi   Atradius tarjoaa luottovakuutuksia yli 54 maassa […]

Lue artikkeli
Oletko valmis viemään matkaohjelmasi seuraavalle tasolle?
Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja kaikista kokonaisvaltaisista liikematkojen konsultointiratkaisuistamme.