Vähennä riskejä ja pistä turvallisuus etusijalle

Pidä huolta matkustajistasi – missä tahansa, milloin tahansa.

Vähennä riskejä ja pistä turvallisuus etusijalle

Pidä huolta matkustajistasi – missä tahansa, milloin tahansa.

Matkustajiesi turvallisuuden tulee olla aina etusijalla

Kaikenlaiseen matkustamiseen – myös liikematkustamiseen – liittyy aina riskejä, joten sinun on luonnollisesti voitava olla varma siitä, että voit taata matkustajiesi turvallisuuden aina ja kaikkialla.

Luonnonmullistuksen tai vaaratilanteen sattuessa on erittäin tärkeää, että sinulla on käytettävissäsi kattavat tiedot tilanteesta sekä tarvittavat työkalut, joiden avulla saat yhteyden matkustajiisi.

Matkustajiesi turvallisuus on sinun harteillasi – me tiedämme, että on sinun velvollisuutesi varmistaa, että työntekijäsi pysyvät terveinä ja turvassa niin toimistossa kuin tien päälläkin. Ovathan työntekijät kaiken lisäksi myös yrityksesi suurin sijoitus ja arvokkain voimavara – vain heidän avullaan liiketoimesi pysyy pystyssä.

Me voimme auttaa sinua varmistamaan, että työntekijät tuntevat olonsa turvalliseksi aina. Anna meidän auttaa sinua pitämään työntekijöistäsi huolta matkustusriskien hallintatyökalujemme avulla.

Auta matkustajia matkahallintaohjelmistomme avulla

Card image cap

Ilmoita

Pääkäyttäjät voivat tarkastella ajantasaista karttaa sellaisista maailmanlaajuisista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa yrityksen matkoihin. He voivat sitten ottaa suoraan yhteyttä niihin matkustajiin, joita nämä tapahtumat saattavat koskea.

Card image cap

Lievennä

Vähennä matkustusriskejä rajoittamalla samalla lennolla olevien matkustajien määrää osana matkustuskäytäntöjäsi.

Card image cap

Estä

Estä matkustaminen sellaisiin kohteisiin, jotka ovat liian riskialttiita sinun organisaatiosi osalta.

Card image cap

Hälytykset

Matkustajat saavat ennakoivia hälytyksiä sellaisista tapahtumista, jotka saattavat aiheuttaa häiriöitä heidän matkansa aikana.

Card image cap

Seuraa

Matkahallinnon ja turvallisuuden vastuuhenkilöt voivat seurata matkustajia joka puolella maailmaa. He voivat tarkastella kaikkia varauksia ja pysyä ajantasalla kaikista tapahtumista.

Card image cap

Anna tukea

Egencia tekee yhteistyötä johtavien huolenpitovelvollisuuden palveluntarjoajien kanssa ja tarjoaa maailmanluokan palveluita asiakkailleen sekä näiden matkustajille.

Seuraa matkustajiasi etäältä

Mahdollisen vaaratilanteen sattuessa voit seurata vaara-alueita ja paikantaa matkustajia nopeasti tarjoamamme Matkustajan seuranta -ominaisuuden avulla.

Me tiedämme, että hätätilanteissa on tärkeää toimia nopeasti. Voit valita koko maailman kattavalta kartalta muutamalla napsautuksella tietyn alueen saadaksesi tietää, keitä matkustajia tilanne saattaa koskea.

  • Saatavilla pöytätietokoneissa ja sovelluksessa.
  • Hae matkustajia sijainnin tai tietyn kartalla olevan alueen perusteella.
  • Käytettävissäsi on täydet matkustajatiedot, jotka olemme keränneet sinun puolestasi sekä verkossa että verkon ulkopuolella tehdyistä varauksista.
  • Tarkastele uusien matkavarauksien ja lentopäivitysten ajantasaisia tietoja.
  • Päivitetty Matkauutiset-sivu: lue uutisia kansainvälisistä tapahtumista vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä suoraan alustaltamme

Suositeltu sinulle

travel-experience-during-coronavirus
Hotellivarausten hyvitykset: Matkailijat etusijalla

Huolenpitovelvollisuus

Kirjoittaja: Mark Hollyhead, Chief Operating Officer Koronavirus on vaikuttanut merkittävästi matkailualaan siitä lähtien, kun se alkoi levitä ympäri maailmaa. Asiakkaamme kohtaavat haasteita yrittäessään tukea […]

Lue artikkeli
Turvaamassa matkustajia tien päällä
WorldAware auttaa sinua suojelemaan matkustajiasi

Huolenpitovelvollisuus

Mitään liikematkailun osa-aluetta ei pitäisi jättää sattuman varaan. Tämän vuoksi olemme sitoutuneita tekemään yhteistyötä johtavien riskinhallintaratkaisuja tarjoavien palveluntuottajien kanssa ympäri maailman auttaaksemme sinua optimoimaan […]

Lue artikkeli
Teemme yhdessä töitä tukeaksemme kestävää liikematkustusta
Egencia ja EGA-jäsenet tukevat kestävää liikematkailua

Kasvava Liiketoiminta Maailmanlaajuiset organisaatiot

Kirjoittaja: Wendy White, CMO of Egencia. Erikoisvieraana Alexandre Motta, CEO of Tour House. Egencia ja EGA-jäsenet tukevat kestävää liikematkailua Egencian kumppani Tour House tarjoaa […]

Lue artikkeli
Oletko valmis viemään matkaohjelmasi seuraavalle tasolle?
Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja kaikista kokonaisvaltaisista liikematkojen konsultointiratkaisuistamme.