Vähennä riskejä ja pistä turvallisuus etusijalle

Pidä huolta matkustajistasi – missä tahansa, milloin tahansa.

Vähennä riskejä ja pistä turvallisuus etusijalle

Pidä huolta matkustajistasi – missä tahansa, milloin tahansa.

Matkustajiesi turvallisuuden tulee olla aina etusijalla

Kaikenlaiseen matkustamiseen – myös liikematkustamiseen – liittyy aina riskejä, joten sinun on luonnollisesti voitava olla varma siitä, että voit taata matkustajiesi turvallisuuden aina ja kaikkialla.

Luonnonmullistuksen tai vaaratilanteen sattuessa on erittäin tärkeää, että sinulla on käytettävissäsi kattavat tiedot tilanteesta sekä tarvittavat työkalut, joiden avulla saat yhteyden matkustajiisi.

Matkustajiesi turvallisuus on sinun harteillasi – me tiedämme, että on sinun velvollisuutesi varmistaa, että työntekijäsi pysyvät terveinä ja turvassa niin toimistossa kuin tien päälläkin. Ovathan työntekijät kaiken lisäksi myös yrityksesi suurin sijoitus ja arvokkain voimavara – vain heidän avullaan liiketoimesi pysyy pystyssä.

Me voimme auttaa sinua varmistamaan, että työntekijät tuntevat olonsa turvalliseksi aina. Anna meidän auttaa sinua pitämään työntekijöistäsi huolta matkustusriskien hallintatyökalujemme avulla.

Auta matkustajia matkahallintaohjelmistomme avulla

Card image cap

Ilmoittaa

Järjestelmänvalvojilla on pääsy ajantasaiseen karttaan globaaleista tapahtumista, jotka voivat vaikuttaa matkoihin. He voivat sitten ottaa suoraan yhteyttä matkustajiin, joita asia voi koskea.

Card image cap

Lieventää

Vähennä matkustusriskiä rajoittamalla samalla lennolla matkustavien lukumäärää. Voit määrittää tämän osana matkakäytäntöäsi.

Card image cap

Estää

Estä matkustaminen määrittämiisi paikkoihin, joita organisaatiollesi ei voida hyväksyä.

Card image cap

Hälytys

Matkustajat saavat ennakoivia hälytyksiä, jos tapahtuu jotain, joka voisi häiritä heidän matkustamista.

Card image cap

Seurata

Matka- ja turvallisuuspäälliköillä on mahdollisuus seurata matkustajia maailmanlaajuisesti. Heillä on näkyvyys varauksiin ja kyky tietää.

Card image cap

Avustaa

Egencia on yhteistyössä johtavien hoitopalveluiden tarjoajien kanssa ja tarjoaa maailmanluokan ratkaisuja asiakkaillemme ja heidän matkustajilleen.

Seuraa matkustajiasi etäältä

Mahdollisen vaaratilanteen sattuessa voit seurata vaara-alueita ja paikantaa matkustajia nopeasti tarjoamamme Matkustajan seuranta -ominaisuuden avulla.

Me tiedämme, että hätätilanteissa on tärkeää toimia nopeasti. Voit valita koko maailman kattavalta kartalta muutamalla napsautuksella tietyn alueen saadaksesi tietää, keitä matkustajia tilanne saattaa koskea.

  • Saatavilla pöytätietokoneissa ja sovelluksessa.
  • Hae matkustajia sijainnin tai tietyn kartalla olevan alueen perusteella.
  • Käytettävissäsi on täydet matkustajatiedot, jotka olemme keränneet sinun puolestasi sekä verkossa että verkon ulkopuolella tehdyistä varauksista.
  • Tarkastele uusien matkavarauksien ja lentopäivitysten ajantasaisia tietoja.
  • Päivitetty Matkauutiset-sivu: lue uutisia kansainvälisistä tapahtumista vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä suoraan alustaltamme

Suositeltu sinulle

Liikematkustusratkaisuja, jotka varmistavat matkan jatkumisen matkustushäiriöiden aikana
3 tapaa, joilla Egencia ratkaisee matkustushäiriöitä

Matkustajatyytyväisyys Teknologia

Kirjoittaja: Karri Alexion-Tiernan, Senior Director, Product Marketing Matkustaminen voi tarjota huikeita kokemuksia. Mielenkiintoisiin kohteisiin tutustuminen, uusien ihmisten tapaaminen – olipa kyseessä työmatka tai vapaa-ajan […]

Lue artikkeli
Miksi on tärkeää, että liikematkaohjelmat vastaavat liiketoimintatavoitteita.
Matkustusohjelmat ja liiketoimintatavoitteet

Hankinta Maailmanlaajuiset organisaatiot

Kirjoittaja: Dan Godsell, maailmanlaajuinen myynti, Pohjois-Amerikka Nykypäivän nopeatempoisessa ja erittäin kilpaillussa maailmantaloudessa jatkuva muutos on tarpeen kilpailukyvyn säilyttämiseksi. Strategiset siirrot tietyissä toiminnoissa, kuten liikematkustusohjelmissa, […]

Lue artikkeli
Siirtyminen-hallinnoituun-liikematkustamiseen-kuvitus
Valmistaudu seuraavaan matkanhallintatarjouspyyntöösi

Matkustusohjelman säästöt Muutoksen hallinta

Jos olet vastuussa organisaatiosi matkanhallinnasta tai matkojen hankinnasta, tiedät, millaisia vaatimuksia tarjouspyyntöprosessiin kuuluu. Sinun on epäilemättä otettava huomioon monia tärkeitä yksityiskohtia, kun valmistelet matkanhallintaan […]

Katso video
Oletko valmis viemään matkaohjelmasi seuraavalle tasolle?
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja täydellisestä valikoimasta kokonaisvaltaista liikematkojen konsultointiratkaisuamme.