Omaan tilanteeseesi sopiva kulujenhallinta

Yhdistä matkustusohjelmasi helppokäyttöisiin kulujenhallintaratkaisuihin.

Omaan tilanteeseesi sopiva kulujenhallinta

Yhdistä matkustusohjelmasi helppokäyttöisiin kulujenhallintaratkaisuihin.

Yksinkertaistettu matkakulujen hallinta

Matkojen ja kulujen (M&K) hallinnoiminen ei ole helppoa.

Olipa yrityksesi globaali yhtiö tai pieni tai keskisuuri yritys, matkaohjelman hallinnoimiseen kuuluu päivittäisten matkakulujen seuraamista, budjettien hallinnointia ja tilien täsmäyttämistä. Tämä tarkoittaa kaikkien matkoihin liittyvien menojen seurantaa, riippumatta siitä, hyväksytäänkö ne ja ovatko ne järjestelmässäsi vai eivät.

Anna meidän auttaa tekemään kaikesta tästä yksinkertaisempaa. Me voimme tehdä matkakulujesi hallinnoimisesta ja raportoimisesta tehokasta, kannustaa matkustajiasi noudattamaan käytäntöjä sekä tarjota sinulle täyden kuvan matkakuluistasi. 

Tarjoamme täydellisen ratkaisun tai autamme sinua yhdistämään matkustuskäytäntösi kuluihisi. Mitä ikinä tarvitsetkaan pysyäksesi matkakulujesi tasalla, me autamme sinua tunnistamaan parhaan tavan yhdistää matkustusohjelmasi helppokäyttöiseen kulujenhallintaratkaisuun.

Yksinkertainen M&K-ratkaisu

Tiedämme, kuinka tärkeää matkakulujen seuranta on. Siksi matkakulujen hallintaratkaisumme ja sen helpon raportointijärjestelmän ansiosta kaikki kulut ovat nähtävissä yhdessä paikassa. 

  • Voit tarkastella matkakulujasi päivittäin.
  • Voit yhdenmukaistaa tärkeitä tietokenttiä tukeaksesi yrityksesi budjetointia ja taloudellista vastuuta.
  • Voit muokata työntekijöiden kuluraportteja helposti niin, että niissä näkyvät sekä henkilökohtaisten että yrityksen luottokorttien kulut.
  • Voit täsmäyttää keskitetysti laskutetut kulut nopeasti maksaaksesi luottokorttiyhtiöiden laskut ja kirjata vahvistetut matkakulut kirjanpitoosi.

Tehosta prosessejasi ja käytäntöjäsi

Paranna matkakulukäytäntöjäsi ja -prosessejasi. Säästä aikaa ja rahaa matkojen ja kulujen hallintaratkaisulla, joka vastaa tarpeisiisi joka vaiheessa.

  • Luo matkustajaprofiileja ja varausmieltymyksiä parantaaksesi käytäntöjen noudattamista.
  • Muokkaa tietokenttiä niin, että ne vastaavat raportointitarpeitasi.
  • Tarjoa mahdollisuus käyttää eri maksutapoja.
  • Luo yhteydet matkojen ja kulujen sekä niihin liittyvien raportointijärjestelmien välille.
  • Tue kulujen olemassa olevia raportointi- ja täsmäytysprosesseja.
  • Täsmäytä kulut virheettömästi kirjanpitoa varten.

Egencia tarjoaa täysin integroidun, kaiken kattavan matkojen ja kulujen hallintaratkaisun, johon sisältyvät varaaminen, maksaminen ja kulujen hallinnoiminen suoraan alustallamme. Tämä sopii loistavasti niille yrityksille, jotka haluavat kokonaisvaltaisen ratkaisun matkustusohjelmalleen.

Kulujenhallintaa kaiken kokoisille yrityksille

Tarjoamme Open Connect- ja Open Sync -lisäpalvelut matkakulujen hallinnan helpottamiseksi. 

Open Connect -lisäpalvelu tehostaa nykyistä järjestelmääsi lähettämällä matkatiedot yli 20 kulujenhallintajärjestelmään. Lähetä tiedot automaattisesti erityisiin kulujenhallintajärjestelmiin, matkustajien riskinhallinnasta vastaaville yhteistyökumppaneille ja toiminnanohjausjärjestelmiin.

Open Sync taas on täydellinen lisäpalvelu pohjoisamerikkalaisille pienille ja keskisuurille yritysasiakkaillemme, joiden työntekijät käyttävät henkilökohtaisia luottokorttejaan matkakulunjensa kattamiseen. Paranna sääntöjen noudattamista ja vähennä liiallisia kuluja antamalla matkustajiesi konsolidoida kuitit ja henkilökohtaiset luottokorttimaksut – jopa useilta korteilta. Open Sync kerää kaikki kulut ja luo automaattisesti helposti ladattavan tiedoston, joka voidaan lähettää matkalaskupalveluntarjoajillesi.

Pidä varaajien kulut ja matkakustannukset kurissa

Sinun on lähetettävä kirjanpidolle säännöllisesti kokonaan täsmäytetyt tiliotteet.  Sen vuoksi me työskentelemme kanssasi varmistaaksemme, että kaikki ostotapahtumiisi liittyvät tiedot – sekä verkosta että verkon ulkopuolella ja mukautettuja tietokenttiä käyttäen – voidaan lähettää helposti kulujenhallintajärjestelmääsi. Meillä on käytössämme useita kulujenhallintapalveluja tarjoavia yhteistyökumppaneita ja maksupalveluntarjoajia. He voivat toimittaa sinulle ladattavia laskutustietoraportteja, joiden avulla voit tukea yrityksesi yksilöllisiä täsmäytysvaatimuksia.

Alkuun pääseminen

Teemme töitä asiakkaidemme kanssa ymmärtääksemme paremmin heidän tarpeensa ja auttaaksemme asiakkaitamme löytämään tarpeisiinsa mukautetun kulujenhallintaprosessin, kulutietoratkaisun ja mobiilikulusovelluksen.

Matkakustannusten hallintajärjestelmään voidaan sisällyttää matkatietoja useilla eri tavoilla. Globaalien kulujenhallintaratkaisuja tarjoavien kumppaniemme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme erilaisia räätälöityjä kustannussäästövaihtoehtoja. Voimme myös auttaa vähentämään muun muassa matkahallinnon vastuuhenkilöiden, matkustajien sekä kirjanpidon manuaalisia prosesseja.

Numeroiden kanssa työskentelemisen ei tarvitse olla tylsää. Ota yhteyttä keskustellaksesi kulujenhallinnan tarpeistasi.

Haluatko tietää lisää?
Ota yhteyttä Egencian myyntitiimiin.