Liikematkustusalusta

Seuraa johtajaa.
Yksi alusta. Yksi ratkaisu kaikkiin liikematkustustarpeisiisi.

Liikematkustusalusta

Seuraa johtajaa.
Yksi alusta. Yksi ratkaisu kaikkiin liikematkustustarpeisiisi.

Matkustusteknologian edelläkävijä

Egencia on toiminut kaikkien digitaalisten liikematkatoimistojen edelläkävijänä. Tekemämme teknologiset innovaatiot ovat tuoneet matkailun ja liikematkailijoiden käyttöön uusia ratkaisuja helpolla ja tutulla tavalla.

Me tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen liikematkustuskokemuksen tehokkaan alustamme ja juuri sinun tarpeisiisi kehitettyjen älykkäiden innovaatioidemme avulla. Tätä varten meillä on käytössämme:

  • Palveluntarjoajaverkosto, joka tarjoaa lentojen, junamatkojen, vuokra-autojen ja hotellien lisäksi myös monia muita liikematkustuksen kannalta oleellisia palveluita (lentokenttälounget, Wi-Fi, tärkeitä tietoja kohteesta).
  • Liikematkustusohjelmisto, joka tukee matkustusohjelmaasi ja auttaa sinua säästämään aikaa kuluraportoinnin hallinnoimisessa.
  • Ennakoiva analytiikka, joka tarjoaa sinulle ja matkustajillesi parhaat matkustusvaihtoehdot.
  • Asiakaspalvelu, jolla on tukenaan tekoäly.

Kaikilla kanavilla toimiva alusta – aloita matkan varaaminen yhdellä laitteella ja viimeistele se myöhemmin toisella.

Säästöt ja analytiikka

Enää sinun ei tarvitse kuluttaa tuntikausia siihen, että yrität koota tarvitsemiasi tietoja yhteen useista eri taulukoista. Anna meidän tehdä hankalimmat työt puolestasi ja keskittää kaikki matkustusohjelmaasi koskevat tiedot alustallemme, jotta sinä pääset niihin käsiksi helposti yhdessä paikassa.  

Tämän tehokkaan ratkaisun avulla saat käyttöösi tietoja, jotka ovat peräisin suoraan alustaltamme. Sinun ei tarvitse turvautua useisiin kolmansien osapuolien tarjoamiin työkaluihin, sillä keskitetty lähestymistapamme säästää aikaasi tarjoamalla dynaamisia visuaalisia raportteja matkustusohjelmasi toiminnasta ja auttaa sinua lisäksi löytämään säästömahdollisuuksia.

80 %:iin

puheluista

vastattiin alle 20 sekunnissa

Asiantuntevaa asiakaspalvelua

Meillä on käytössämme yli 2 500 matkatoimistovirkailijaa, jotka tarjoavat ympärivuorokautista tukea matkustajille, matkanjärjestäjille ja matkahallinnon vastuuhenkilöille ympäri maailman vuoden jokaisena päivänä.

Alustamme avulla virkailijat saavat käyttöönsä kaikki samat tiedot kuin sinäkin, joten he voivat auttaa sinua ja matkustajiasi matkan kaikissa vaiheissa. Virkailijat tunnistavat jokaisen heille soittavan matkustajan tarjotakseen näille mahdollisimman korkeatasoista palvelua.

Egencian mobiilisovellus

Käyttämämme mobiiliteknologia kuuluu alan parhaisiin, ja sen tehokkaat ominaisuudet ovat niin matkustajien, matkojen hyväksyjien, matkanjärjestäjien kuin matkahallinnon vastuuhenkilöiden käytettävissä. Päivitämme ja parannamme sovellustamme jatkuvasti tarjotaksemme matkustajille parhaan varauskokemuksen sekä parhaat matkasuunnitelmat ja ilmoitukset. Tarjoamme myös vain mobiililaitteilla saatavilla olevia ominaisuuksia, kuten erikoishotellihintoja ja maakuljetusvaihtoehtoja.

Matkahallinnon vastuuhenkilöt ja matkanjärjestäjät voivat tarkastella matkustajien varauksia hallinnoidakseen näiden matkasuunnitelmia myös tien päällä ollessaan. Sen lisäksi he voivat hylätä ja hyväksyä matkoja sovelluksessa vain muutamalla napautuksella tai tarkastella ja seurata matkustajia ympäri maailman Matkustajan seuranta -ominaisuuden avulla.

Käytännöt ja hyväksyminen

Me teemme matkustuskäytäntöjesi ja matkojen hyväksymisen hallinnoimisesta helppoa, sillä meidän avullamme voit tarkastella matkustajiesi matkasuunnitelmia nopeasti kaikilla varauskanavilla. Yrityksesi matkustuskäytännöt ja hyväksyntäprosessi on automatisoitu ja integroitu alustallamme, ja ne ovat sen lisäksi kaikkien nähtävillä. Matkustajiesi käytettävissä on aina intuitiivisia, visuaalisia ohjeita, jotka auttavat heitä tekemään käytäntöjen mukaisia varauksia.  

Yksi alustamme tyytyväisistä käyttäjistä on asiakkaamme Alexander Mann, jonka matkustuskäytäntöjen noudattamisaste on nykyään yli 87 %. Koska matkustuskäytännöt ja matkojen hyväksyminen ovat nyt helposti kaikkien nähtävillä, Alexander Mannin matkahallinnon vastuuhenkilöt voivat raportoida tehokkaasti matkakuluista, käytäntöjen vastaisista varauksista ja matkustajakäyttäytymisestä. Kun käytäntöihin tehdään muutoksia, he voivat lisätä muutokset välittömästi niin verkossa, verkon ulkopuolella kuin sovelluksessakin tehtyihin varauksiin. Näin yrityksen matkustuskäytännöt ovat aina matkustajien tiedossa.

Matkustajien riskinhallinta

Matkustamiseen kuuluu aina monenlaisia riskejä, jotka vaihtelevat huonoista sääolosuhteista äkillisiin lakkoihin ja yllättäviin poliittisiin tapahtumiin. Siksi asiakkaamme pitävätkin tärkeänä sitä, että heillä on käytettävissään matkustukseen liittyvien riskien hallintaratkaisu, joka tarjoaa heille ajantasaisia uutisia, selkeää ja ytimekästä viestintää, mahdollisuuden seurata matkustajia sekä lääkinnällistä apua ja turvallisuutta koskevia palveluita.

Tiettyihin kohteisiin matkustaminen saattaa olla sinun yrityksesi osalta liian riskialtista, ja sinulla onkin mahdollisuus rajoittaa matkustamista tarpeidesi mukaan. Me tarjoamme matkahallinnon vastuuhenkilöille päivittäisiä ilmoituksia ja kerromme heille mahdollisista vaaratilanteista lähettämällä heille erityisilmoituksia, jotka sisältävät luettelon kaikista matkustajista, joita tilanne koskee. Hätätilanteessa matkahallinnon vastuuhenkilöt voivat ladata matkustajaluettelon myös Matkustajan seuranta -ominaisuuden avulla joko verkossa tai sovelluksella.

Jos asiakkaamme tarvitsevat korkeamman tason tukea matkustusriskien hallinnoimiseksi, me voimme tarjota heidän käyttöönsä monia meidän kanssamme yhteistyötä tekeviä, riskinhallintapalveluita toimittavia yrityksiä.

Palveluntarjoajaverkosto

Kattava valikoimamme perustuu laajaan Global Distribution System (GDS) -järjestelmän verkostoon, johon kuuluu halpasisällön koostajia, junayhtiöitä ja hotellien inventaarioalustoja. Se varmistaa, että voimme tarjota asiakkaillemme juuri sitä, mitä he haluavat: oleellisia paikallisia matkavaihtoehtoja ympäri maailman.  

Valtava valikoima on luonnollisesti suuri etu matkoja varattaessa. Kun on kyse yritysasiakkaista, on kaikkein tärkeintä kuitenkin tarjota oleellisia, ensisijaisia hintoja mahdollisimman nopeasti, jotta varaamiseen kuluu mahdollisimman vähän aikaa.

Valikoimaamme kuuluu yli 500 000 hotellia, ja sen lisäksi me tarjoamme Egencian ensisijaisia hintoja yli 35 000 hotellissa sekä monenlaisia palveluita ja mukavuuksia, kuten aamiaisen, Wi-Fi-yhteyden ja pysäköinnin. Kaikki nämä on neuvoteltu yksinomaan liikematkailijoita varten. Palkitsemme myös vuosittain 100 parasta liikematkahotellia, jotka ovat saaneet erityisen loistavaa palautetta asiakaspalvelustaan.

Suositeltu sinulle

Matkahallinnon vastuuhenkilö käy läpi yrityksensä matkustustietojen analyysejä
Kuinka 3 Egencian asiakasta käyttää matkustusdataa budjetin venyttämiseksi

Huolenpitovelvollisuus Säästöt

Lähettäjä: 13 heinäkuun 2020 Monet yritykset tarvitsevat avukseen tietoa, jotta ne voivat tehdä perusteltuja päätöksiä muokatessaan matkustusohjelmiaan COVID-19:n jälkeiseen matkailuympäristöön valmistautuessaan. Raporttien avulla yritykset […]

Lue artikkeli
Matkustusvastaava venyttää liikematkabudjettia lento- ja hotellivarauksissa
Egencia Savings Finder maksimoi matkakulujen hyödyntämisen

Säästöt

Lähettäjä: 13 heinäkuun 2020 Jos organisaatiosi valmistautuu suunnittelemaan matkustusohjelmansa uudelleen koronaviruskriisin jälkeen, liikematkojen menojen hallinta on epäilemättä yksi tärkeimmistä prioriteeteista. Riskienhallinta on tietysti ykkössijalla, […]

Katso video
Kestävän liikematkustusohjelman luominen
5 tapaa onnistua matkustusohjelman kestävyystavoitteissa

Kasvava Liiketoiminta Maailmanlaajuiset organisaatiot Matkustajatyytyväisyys Traveller Satisfaction

Kirjoittaja: Wendy White, CMO Egencia Ihmisten alkaessa etsiä kestävämpiä lomia sekä yritysmatkoja, yritykset etsivät tapoja kehittää matkustusohjelmiaan vastatakseen työntekijöidensä toiveisiin ja saavuttaakseen sosiaalisen vastuun tavoitteensa. […]

Lue artikkeli
Tarvitsetko parempia matkahallinnan ratkaisuja? Voimme auttaa.