Hallinnoi matkojasi missä tahansa ja milloin tahansa

Egencian mobiilisovellus: nauti rajattomasta vapaudesta.

Hallinnoi matkojasi missä tahansa ja milloin tahansa

Egencian mobiilisovellus: nauti rajattomasta vapaudesta.

Yksi sovellus kattaa kaikki liikematkustustarpeesi

Kaikki tarvitsemasi kätesi ulottuvilla.

Egencian mobiilisovellus varmistaa, että liikematkustajat, matkanjärjestäjät, matkojen hyväksyjät ja matkahallinnon vastuuhenkilöt pääsevät helposti käsiksi kaikkiin tarvitsemiinsa tietoihin. Tämä tehokas sovellus tekee matkojen varaamisesta, hallinnoimisesta ja tarkastelemisesta tehokasta ja joustavaa, missä ikinä oletkaan.

  • Kaikki tarvitsemasi yhdessä sovelluksessa. Sovelluksen avulla voit tarkastella matkasuunnitelmaasi ja kuittejasi, peruuttaa tai muuttaa varauksia, hankkia apua ja paljon muuta.
  • Voit varata itsellesi parhaiten sopivat matkustusvaihtoehdot muokattavan haun, helppokäyttöisten suodattimien ja saatavilla olevien palveluiden selkeän esittelytavan avulla.
  • Liiku sujuvasti missä tahansa kaupungissa. Vertaile maakuljetusvaihtoehtoja ja löydä paras tapa saavuttaa haluamasi määränpää.
  • Ainutlaatuisia etuja. Saat parempaa laatua edullisemmilla hinnoilla sovelluksessa saatavilla olevien erikoishotellihintojen avulla.

Pidä liikematkustusohjelmasi hallinnassa

Olemme matkustajiesi tukena joka hetki. Sovelluksemme helppojen käyttäjäominaisuuksien avulla he voivat varata itselleen junamatkoja, vuokra-autoja, lentoja ja hotelleja. Sen lisäksi me autamme heitä matkustamaan luottamuksella, sillä he pystyvät tarkastelemaan matkasuunnitelmaansa milloin ja missä tahansa. Näin he voivat olla aina varmoja siitä, mikä heitä milloinkin odottaa. Sovellus on saatavilla myös Android Wear- ja Apple Watch -laitteille.

Kaiken lisäksi sovelluksemme tarjoaa vain mobiililaitteilla saatavilla olevia etuja, kuten erikoishotellihintoja ja maakuljetusvaihtoehtoja. Voit myös keskeyttää varauksesi ja jatkaa sitä myöhemmin siitä, mihin olet aiemmin jäänyt.

On meidän velvollisuutemme auttaa sinua pitämään matkustajistasi huolta. Apu on vain yhden napautuksen päässä sovelluksen erityisen ”Tarvitsen apua” -painikkeen avulla. Matkustajasi voivat siis ottaa helposti yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, missä ikinä he ovatkaan.

Hätätilanteen sattuessa jokainen sekunti voi olla ratkaiseva. Matkustajan seuranta -toimintomme on integroitu sovellukseemme, ja sen avulla voit hakea ja paikantaa matkustajiasi sekunneissa. Voit hakea kaupunkia tai tiettyä aikaväliä ja tarkastella kaikkia matkustajiasi interaktiivisella kartalla tai luettelossa.

Hyväksy matkoja helposti ja nopeasti

Pysy aina tehtäviesi tasalla. Kollegoidensa matkojen hyväksymisestä vastaavat henkilöt ovat usein myös itse tien päällä. Enää sinun ei tarvitse pelätä matkatuotteiden yllättävää loppuunmyyntiä tai hintojen äkillistä nousua, sillä voit hyväksyä matkoja salamannopeasti.

Me varmistamme, että matkahäiriöt eivät vaikuta yrityksesi tulokseen. Voit hyväksyä tai hylätä matkustuspyyntöjä tai tarkastella matkustushistoriaa vain muutamalla napautuksella. 

Ota sovelluksen tarjoamista palveluista kaikki hyöty irti. Matkanjärjestäjät huomaavat nopeasti, että matkustajien tukeminen on sovelluksen avulla helppoa jopa silloin, kun he itse eivät ole toimistossa. He voivat tarkastella kaikkien matkustajiensa matkoja ja muokata näiden varauksia suoraan omalta mobiililaitteeltaan. 

Matkanjärjestävät voivat myös helposti hakea matkustajia, tarkastella näiden matkoja ja tehdä varauksiin muutoksia.

Egencian mobiilisovellus

Egencian mobiilisovellus tarjoaa matkustajille, matkanjärjestäjille, matkojen hyväksyjille ja matkahallinnon vastuuhenkilöille näiden tarvitsemat tiedot. Sovelluksen avulla matkojen varaaminen, hallinnoiminen ja tarkasteleminen on helppoa ja joustavaa.

Pidä kaikki tarvitsemasi tiedot kätesi ulottuvilla koko matkan ajan ja nauti ainutlaatuisista eduista, jotka ovat saatavilla ainoastaan Egencian sovelluksessa.

Suositeltu sinulle

Business travellers walking amongst trees
Egencia announces expert sustainability consulting

Huolenpitovelvollisuus Kasvava Liiketoiminta Maailmanlaajuiset organisaatiot Matkustajatyytyväisyys Raportointi

Egencia and the Egencia Global Alliance to offset the carbon footprint of all visitors to the Egencia stand at the Business Travel Show by […]

Lue artikkeli
Löydä ympäristöystävällisiä liikematkustusvaihtoehtoja
5 vinkkiä kestävän liikematkustusohjelman luomiseksi

Kasvava Liiketoiminta Maailmanlaajuiset organisaatiot Muutoksen hallinta

Liikematkustus on tärkeää, sillä se avartaa mieltä sekä auttaa ihmisiä luomaan luottamukseen perustuvan ilmapiirin ja hoitamaan liikeasioita yhdessä. Matkustaminen auttaa yrityksiä palvelemaan asiakkaitaan, luomaan […]

Lue artikkeli
Egencia announces 2020 Top 100 Corporate Hotels for business travellers
Egencia Reveals 2020 Top 100 Preferred Corporate Hotels

Hankinta Huolenpitovelvollisuus Matkustajatyytyväisyys

The 5th annual awards programme honours hotels that consistently exceed business travellers’ expectations across the world Seattle, Wash., February 20, 2020 – Today, Egencia®, […]

Lue artikkeli
Oletko valmis viemään matkaohjelmasi seuraavalle tasolle?
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.