Hallinnoi matkojasi missä tahansa ja milloin tahansa

Egencian mobiilisovellus: nauti rajattomasta vapaudesta.

Hallinnoi matkojasi missä tahansa ja milloin tahansa

Egencian mobiilisovellus: nauti rajattomasta vapaudesta.

Yksi sovellus kattaa kaikki liikematkustustarpeesi

Kaikki tarvitsemasi kätesi ulottuvilla.

Egencian mobiilisovellus varmistaa, että liikematkustajat, matkanjärjestäjät, matkojen hyväksyjät ja matkahallinnon vastuuhenkilöt pääsevät helposti käsiksi kaikkiin tarvitsemiinsa tietoihin. Tämä tehokas sovellus tekee matkojen varaamisesta, hallinnoimisesta ja tarkastelemisesta tehokasta ja joustavaa, missä ikinä oletkaan.

  • Kaikki tarvitsemasi yhdessä sovelluksessa. Sovelluksen avulla voit tarkastella matkasuunnitelmaasi ja kuittejasi, peruuttaa tai muuttaa varauksia, hankkia apua ja paljon muuta.
  • Voit varata itsellesi parhaiten sopivat matkustusvaihtoehdot muokattavan haun, helppokäyttöisten suodattimien ja saatavilla olevien palveluiden selkeän esittelytavan avulla.
  • Liiku sujuvasti missä tahansa kaupungissa. Vertaile maakuljetusvaihtoehtoja ja löydä paras tapa saavuttaa haluamasi määränpää.
  • Ainutlaatuisia etuja. Saat parempaa laatua edullisemmilla hinnoilla sovelluksessa saatavilla olevien erikoishotellihintojen avulla.

Pidä liikematkustusohjelmasi hallinnassa

Olemme matkustajiesi tukena joka hetki. Sovelluksemme helppojen käyttäjäominaisuuksien avulla he voivat varata itselleen junamatkoja, vuokra-autoja, lentoja ja hotelleja. Sen lisäksi me autamme heitä matkustamaan luottamuksella, sillä he pystyvät tarkastelemaan matkasuunnitelmaansa milloin ja missä tahansa. Näin he voivat olla aina varmoja siitä, mikä heitä milloinkin odottaa. Sovellus on saatavilla myös Android Wear- ja Apple Watch -laitteille.

Kaiken lisäksi sovelluksemme tarjoaa vain mobiililaitteilla saatavilla olevia etuja, kuten erikoishotellihintoja ja maakuljetusvaihtoehtoja. Voit myös keskeyttää varauksesi ja jatkaa sitä myöhemmin siitä, mihin olet aiemmin jäänyt.

On meidän velvollisuutemme auttaa sinua pitämään matkustajistasi huolta. Apu on vain yhden napautuksen päässä sovelluksen erityisen ”Tarvitsen apua” -painikkeen avulla. Matkustajasi voivat siis ottaa helposti yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme, missä ikinä he ovatkaan.

Hätätilanteen sattuessa jokainen sekunti voi olla ratkaiseva. Matkustajan seuranta -toimintomme on integroitu sovellukseemme, ja sen avulla voit hakea ja paikantaa matkustajiasi sekunneissa. Voit hakea kaupunkia tai tiettyä aikaväliä ja tarkastella kaikkia matkustajiasi interaktiivisella kartalla tai luettelossa.

Hyväksy matkoja helposti ja nopeasti

Pysy aina tehtäviesi tasalla. Kollegoidensa matkojen hyväksymisestä vastaavat henkilöt ovat usein myös itse tien päällä. Enää sinun ei tarvitse pelätä matkatuotteiden yllättävää loppuunmyyntiä tai hintojen äkillistä nousua, sillä voit hyväksyä matkoja salamannopeasti.

Me varmistamme, että matkahäiriöt eivät vaikuta yrityksesi tulokseen. Voit hyväksyä tai hylätä matkustuspyyntöjä tai tarkastella matkustushistoriaa vain muutamalla napautuksella. 

Ota sovelluksen tarjoamista palveluista kaikki hyöty irti. Matkanjärjestäjät huomaavat nopeasti, että matkustajien tukeminen on sovelluksen avulla helppoa jopa silloin, kun he itse eivät ole toimistossa. He voivat tarkastella kaikkien matkustajiensa matkoja ja muokata näiden varauksia suoraan omalta mobiililaitteeltaan. 

Matkanjärjestävät voivat myös helposti hakea matkustajia, tarkastella näiden matkoja ja tehdä varauksiin muutoksia.

Egencian mobiilisovellus

Egencian mobiilisovellus tarjoaa matkustajille, matkanjärjestäjille, matkojen hyväksyjille ja matkahallinnon vastuuhenkilöille näiden tarvitsemat tiedot. Sovelluksen avulla matkojen varaaminen, hallinnoiminen ja tarkasteleminen on helppoa ja joustavaa.

Pidä kaikki tarvitsemasi tiedot kätesi ulottuvilla koko matkan ajan ja nauti ainutlaatuisista eduista, jotka ovat saatavilla ainoastaan Egencian sovelluksessa.

Suositeltu sinulle

Matkahallinnon vastuuhenkilö käy läpi yrityksensä matkustustietojen analyysejä
Kuinka 3 Egencian asiakasta käyttää matkustusdataa budjetin venyttämiseksi

Huolenpitovelvollisuus Säästöt

Lähettäjä: 13 heinäkuun 2020 Monet yritykset tarvitsevat avukseen tietoa, jotta ne voivat tehdä perusteltuja päätöksiä muokatessaan matkustusohjelmiaan COVID-19:n jälkeiseen matkailuympäristöön valmistautuessaan. Raporttien avulla yritykset […]

Lue artikkeli
Matkustusvastaava venyttää liikematkabudjettia lento- ja hotellivarauksissa
Egencia Savings Finder maksimoi matkakulujen hyödyntämisen

Säästöt

Lähettäjä: 13 heinäkuun 2020 Jos organisaatiosi valmistautuu suunnittelemaan matkustusohjelmansa uudelleen koronaviruskriisin jälkeen, liikematkojen menojen hallinta on epäilemättä yksi tärkeimmistä prioriteeteista. Riskienhallinta on tietysti ykkössijalla, […]

Katso video
Kestävän liikematkustusohjelman luominen
5 tapaa onnistua matkustusohjelman kestävyystavoitteissa

Kasvava Liiketoiminta Maailmanlaajuiset organisaatiot Matkustajatyytyväisyys Traveller Satisfaction

Kirjoittaja: Wendy White, CMO Egencia Ihmisten alkaessa etsiä kestävämpiä lomia sekä yritysmatkoja, yritykset etsivät tapoja kehittää matkustusohjelmiaan vastatakseen työntekijöidensä toiveisiin ja saavuttaakseen sosiaalisen vastuun tavoitteensa. […]

Lue artikkeli
Oletko valmis viemään matkaohjelmasi seuraavalle tasolle?
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.