Tyylikästä liikematkustamista

Teemme yhteistyötä ulkopuolisten organisaatioiden
kanssa auttaaksemme sinua säästämään aikaa ja rahaa.

Tyylikästä liikematkustamista

Teemme yhteistyötä ulkopuolisten organisaatioiden
kanssa auttaaksemme sinua säästämään aikaa ja rahaa.

Egencia Advantage

Me tarjoamme liikematkustajillesi monenlaisia eri palveluja, joihin sisältyvät esimerkiksi Wi-Fi, lentovakuutukset, lentokenttäpysäköinti, matkustusriskien hallintapalvelut, EU:n lentojen myöhästymiskorvaukset, viisumien hankintaprosessit ja paljon muuta.

Egencian avulla pääset käsiksi maailman parhaan palveluntarjoajaverkoston tarjoamiin etuihin, sillä meillä on tukenamme Expedia Groupin – maailman suurimman monipuolisen matkustusalustan – ostovoima. Näin sinä voit säästää sekä rahaa että aikaa.

Teemme yhteistyötä johtavien matkapalveluntarjoajien kanssa
tarjotaksemme sinulle – ja matkustajillesi – ensiluokkaisen
matkustuskokemuksen. Me huolehdimme kaikista matkustustarpeistasi, jotka on kerätty kaikki yhteen ja samaan paikkaan. Valitse sinulle parhaiten sopiva matkanhallintaratkaisu kattavasta valikoimastamme tai hanki yrityksellesi palvelu, joka tarjoaa matkustajillesi sen, mitä he eniten haluavat.

Egencia Advantage – liikematkustusta täydentävät palvelut

Card image cap

Matkusta luottamuksella

Säästä aikaa varaamalla matkapalvelusi etukäteen, jotta matkustuskokemuksestasi tulee mahdollisimman sujuva. Egencia Advantagen avulla voit varata kaikki tarvitsemasi palvelut, oli kyse sitten lentokenttäpysäköinnistä ennen aamun aikaista lentoa tai sen varmistamisesta, että sinulla on mukanasi kaikki vaadittavat viisumit ja matkustusasiakirjat.

Card image cap

Ole tuottelias

Auta matkustajiasi pysymään töiden tasalla myös tien päällä. Matkustajat ovat tyytyväisiä ja tuotteliaita, kun he voivat pysyä yhteyksissä yritykseen ja muuhun maailmaan – osta mobiililaitteeseen tarkoitettu hotspot tarjotaksesi heille turvallisen yhteyden internetiin.

Card image cap

Suojele työntekijöitäsi

Pidä matkustajasi helposti turvassa matkan aikana. Varmista heidän mielenrauhansa antamalla heidän tietää, että apu on aina käden ulottuvilla. Teemme yhteistyötä maailman parhaimpiin kuuluvien huolenpitovelvollisuuden palveluntarjoajien kanssa tarjotaksemme sinulle kokonaisvaltaisen riskinhallintaratkaisun.

Lisäarvoa tuovat yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä erilaisten organisaatioiden kanssa tehdäksemme matkustamisesta helpompaa ja tarjotaksemme sinulle parhaita mahdollisia liikematkustuspalveluita.

  • AirHelpin avulla matkustajat saavat apua hakiessaan korvauksia peruutetuista tai myöhästyneistä EU:n lennoista. Tee korvaushakemusten monimutkaisista lähetysprosesseista automaattisia ja varmista, ettet jää vahingossa ilman matkakorvauksia, jos matkallasi tapahtuu jotain muuta odottamatonta.
  • Matkustajiesi passitiedot on tallennettu alustallemme, joten matkustajien on helpompi tietää varausta tehdessään, tarvitsevatko he viisumia matkaansa varten. Mikä vielä parempaa, he voivat myös hankkia viisumeja suoraan alustalta.
  • Varaa lentosi luottamuksella lisäämällä matkaasi vakuutus. Allianz tarjoaa matkustajillesi vakuutuksia, jotka kattavat esimerkiksi peruutetut ja keskeytyneet matkat sekä myöhästyneet matkatavarat. Matkustajasi voivat hankkia vakuutuksensa suoraan alustalta.
  • Huolehdi tiimisi turvallisuudesta johtavien, matkariskien hallintapalveluita tarjoavien kansainvälisten yritysten avulla. Näillä erityisesti liikematkailijoille tarkoitettuja, lääkinnällistä apua ja turvallisuutta koskevia palveluita toimittavilla yrityksillä on tarjolla monia erilaisia paketteja ja palvelutasoja, joista voit valita matkustajillesi sopivimman.

Suositeltu sinulle

Egencia announces 2020 Top 100 Corporate Hotels for business travellers
Egencia Reveals 2020 Top 100 Preferred Corporate Hotels

Hankinta Huolenpitovelvollisuus Matkustajatyytyväisyys

The 5th annual awards programme honours hotels that consistently exceed business travellers’ expectations across the world Seattle, Wash., February 20, 2020 – Today, Egencia®, […]

Lue artikkeli
Sujuvaa liikematkustusta Egencian 100 parhaassa liikematkahotellissa
Egencian 100 parasta liikematkahotellia

Matkustajatyytyväisyys Säästöt

Kirjoittaja: Andrew Dyer, Vice President of Global Supply Kaikki Egencian ensisijaiset hinnat -ohjelmaan kuuluvat hotellit tietävät liikematkailijoiden toiveet ja tarpeet, ja majoitusliikkeet tekevätkin jatkuvasti […]

Lue artikkeli
Kollegat keskustelevat liikematkustuksesta innovaatiokokouksessa
Matkustuskulttuuri edistää innovaatiota ja kasvua

Kasvava Liiketoiminta Matkustajatyytyväisyys

Liikeasioiden hoitaminen kasvotusten ei ole koskaan ollut yhtä tärkeää. Nykymaailma suorastaan pursuaa erilaisia digitaalisia viestintätapoja, minkä seurauksena henkilökohtaisesta kanssakäymisestä on tullut kilpailuetu. Liikematkustamiseen panostava […]

Lataa nyt
Oletko valmis viemään matkaohjelmasi seuraavalle tasolle?
Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.