Matkanhallinta

Liiketoiminta voi olla monimutkaista, mutta matkustamisen ei tarvitse olla. Olisiko aika luoda matkustusohjelma, joka sopii sinun tarpeisiisi?

Lisätietoja

Matkustajatyytyväisyys

Tyytyväiset matkustajat ovat hyväksi liiketoiminnalle. Ota selvää, kuinka voit luoda säästöjä ja parantaa käytäntöjen noudattamista yhden varausalustan avulla.

Lisätietoja

Säästöt ja analytiikka

Tarvittavat tiedot aina sormiesi ulottuvilla. Tarjoamme hyödyllisiä tietoja, joiden avulla voit löytää säästökohteita ja seurata trendejä. Sen lisäksi näet interaktiivisilla sivuillamme matkustusohjelmasi ajantasaiset tiedot.

Lisätietoja

Asiakaspalvelu

Et jää koskaan yksin. Hyödynnä ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä saatavilla oleva asiantuntijatuki, seuraa matkustajiesi liikkeitä reaaliaikaisesti ja anna heille mahdollisuus ottaa tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluun – kaikki yhden ja saman alustan kautta.

Lisätietoja

Matkanhallinnan konsultointi

Yrityksesi muuttuessa myös matkustustarpeesi muuttuvat. Matkanhallinta-asiantuntijamme auttavat sinua löytämään säästöjä, saamaan parhaat mahdolliset tuotot sekä käyttämään matkustusohjelmaasi hyväksi rekrytoinnissa.

Lisätietoja

Kokoukset ja tapahtumat

On sinun aikasi loistaa. Kokouksiin ja tapahtumiin erikoistuneet asiantuntijamme auttavat sinua luomaan parhaat mahdolliset puitteet yrityksesi esittelemiseksi. Tarjoamme projektinhallintaa, ryhmämatkojen järjestelyä, tuhansia tapahtumapaikkoja sekä osallistujahallintaa.

Lisätietoja

Egencia Advantage

Tee matkustamisesta helpompaa Egencia Advantagella, josta löydät kaikki tiedot vakuutuksista, pysäköinnistä, viisumeista, lentokenttäloungeista sekä paljon muuta.

Lisätietoja

Egencian mobiilisovellus

Kaikki mitä tarvitset löytyy taskustasi. Hallinnoi varauksia, hyväksy matkoja, tarkastele matkasuunnitelmia ja paikanna matkustajasi missä he ikinä ovatkin.

Lisätietoja

Matkustuskäytäntöjen noudattaminen

Käytä inventaariotamme ja suosimiasi palveluntarjoajia luodaksesi kaikille sopivia matkustuskäytäntöjä.

Lisätietoja

Matkustajien riskinhallinta

Matkustajiesi turvallisuus on tärkeää. Matkustajien seuranta -ominaisuus auttaa sinua paikantamaan matkustajasi nopeasti, seuraamaan tilannetta 15 minuutin välein lähetettävien päivitysten ansiosta sekä tarkkailemaan riskitasoja joka puolella maailmaa.

Lisätietoja

Matkakulujen hallinta

Tutustu helppoon tapaan hallinnoida matkustusta ja kuluja yhden integroidun ratkaisun avulla, joka tarjoaa tehokkaat ja kokonaisvaltaiset menetelmät matkakulujen ja budjetin hallinnointiin sekä tilien täsmäyttämiseen.

Lisätietoja

Johtotason matkustajatuki

Paljon matkustavat liikematkailijat ansaitsevat erityishuomiota. Johtotason matkustajiin keskittyvät asiantuntijamme tarjoavat huipputason tukea, mukaan lukien nopeat vastausajat, ensisijaiset matkustusvaihtoehdot ja ympäri vuorokauden saatavilla olevat concierge-palvelut.

Lisätietoja

Palveluntarjoajaverkosto

Lähes 500 000 hotellia ja yli 475 lentoyhtiötä antavat matkustajille valinnanvaraa, joka tekee käytäntöjen noudattamisesta helppoa.

Lisätietoja

Liikematkustusalusta

Egencian liikematkailuteknologian innovaatiot auttavat matkapäälliköitä ja matkustajia työskentelemään käyttäjäystävällisen ja tutun käyttöliittymän avulla.

Lisätietoja