Miksi liikematkatoimistolta on lupa odottaa enemmän?

Forvent mere af jeres erhvervsrejsebureau

Lupauksissa ei ole mitään pahaa – kunhan ne myös pidetään. Kaikkien muiden tapaan myös liikematkatoimistot ovat varmasti luvanneet teille monenlaista – liikematkailun tehostumista, suuria säästöjä ja niin edelleen.

Me tiedämme, että tällä hetkellä matkustajien, Travel Managerien ja hankintaosaston tarpeet ovat jatkuvassa muutoksessa. Mukautumis- ja ennakointikyky on siis valttia. Esimerkiksi pienissä yrityksissä liikematkojen määrä on usein kyettävä moninkertaistamaan melkeinpä hetkessä, ilman että matkakulut lähtevät hallinnasta. Suurissa, kansainvälisissä organisaatioissa päänvaivaa voivat puolestaan aiheuttaa esimerkiksi liikematkailun hallinnointi suuren yritysoston tai fuusion yhteydessä tai globaalin matkustusohjelman ja alueellisten sääntöjen yhteensovittaminen. Lisäksi kaikissa yrityksissä on seurattava matkakuluja, etsittävä säästökohteita ja raportoitava matkustusohjelmasta johdolle.

Lopullinen tavoitteemme on aina sama: pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parempaa liikematkustusta. Parhaiten se onnistuu asiakasyrityksen tarpeisiin räätälöidyllä kokonaisratkaisulla. Kun pohdit uusia keinoja liikematkustuksen hallintaan, muista, että liikematkatoimistolta on lupa odottaa paljon. Enemmän palveluita. Enemmän säästöjä. Ja mikä tärkeintä, ainoastaan ensiluokkaisia asiakaskokemuksia sekä matkustajille että matkoja varaaville. Meistä kaikilla on lupa odottaa enemmän.

Kysytkö miksi? Koska se on mahdollista. Ja koska sinä ja työntekijäsi ansaitsette parempaa. Seuraavassa on esitelty muutamia toimintamme peruslähtökohtia, jotka osaltaan varmistavat, että meillä lupaukset myös toteutuvat.

Mobiiliteknologia antaa matkustajille täyden kontrollin

Nykyään kaikkea – myös matkoja – on kyettävä hallinnoimaan mobiililaitteella. Oman mobiilisovelluksemme avulla asiakasyrityksemme henkilöstö pystyy tekemään kaikki varaukset, etsimään käytäntöjen mukaisia vaihtoehtoja sekä paikallistamaan kaikki tien päällä olevat kollegat. Sovellus tekee liikematkailusta huomattavasti aiempaa helpompaa. Unohda siis sivustojen selailu – ansaitsette parempaa. Ota ensimmäinen askel kohti parempaa liikematkustusta siirtymällä Egencian mobiilijärjestelmään.

Totuus on, että jokaisella liikematkustajalla on aina mukanaan vähintään yksi mobiililaite. Meille on tärkeää, että pystymme tarjoamaan sen kautta kaikki matkailijoiden tarvitsemat tukipalvelut. Mobiilisovelluksemme on tarjolla myös suomeksi, ja sen kautta saa henkilökohtaista palvelua peräti 30:llä eri kielellä. Riittää, kun napautat ”Tarvitsen apua” -kuvaketta, niin saat heti kaikki tarvitsemasi tiedot ja avun.

Jos matkustusohjelmasi palvelut eivät toimi mobiililaitteilla, asia on korjattava nyt. Etenkin uusien 5G-teknologioiden myötä muut vaihtoehdot jäävät auttamatta historiaan. Kun siirrytte mobiiliteknologiaa hyödyntävään matkustusohjelmaan, matkustajat pääsevät lisäksi hallinnoimaan matkojaan huomattavasti aiempaa vapaammin. Miten tiedämme tämän? Koska olemme seuranneet miljoonia sovellustamme käyttäviä työntekijöitä ja havainneet kerta toisensa jälkeen saman positiivisen muutoksen. Yksinkertainen totuus on, että sovellus helpottaa kaikkien matkustusohjelmaan liittyvien tahojen, kuten varaajien, matkanjärjestäjien ja Travel Managerien töitä huomattavasti. Miten muutoksen voi havaita? Yleisimpiä merkkejä ovat käytön, sovelluksen kautta tehtävien varausten ja hyväksymisten lisääntyminen sekä tietysti parantunut matkustajatyytyväisyys. Oma lukunsa ovat toiminnot kuten matkustajat paikallistava matkustajan seuranta -ominaisuus, josta on apua myös kotiin jääville.

Raha ratkaisee – matkustusohjelman säästöjä

Globaali liikematkustusalustamme voidaan räätälöidä vastaamaan juuri sinun yrityksesi tarpeita. Sen avulla on helppoa valvoa esimerkiksi kaikkia matkakuluja yhdessä tai erikseen sekä käytäntöjen noudattamista.

Egencian asiakkaana saatte käyttöönne vain ohjelmamme jäsenille tarjottavat lento-, hotelli-, autonvuokraus- ja junalipputarjoukset ja ensisijaiset hinnat. Egencian sovellukseen integroitu Egencia Smart Mix -teknologia suodattaa lisäksi tuloksista automaattisesti parhaiten sopivan sisällön, mikä nopeuttaa varaamista huomattavasti. Tilastona mainittakoon, että USA:ssa Smart Mix -teknologian käyttöönotto on lisännyt järjestelmän ensisijaisina tarjoamien top 10 -lentojen varaamista 13 %. Lentokulujen karsiminen onnistuu puolestaan Air Savings Finder -toiminnolla, jonka kautta saat yhteyden lentohintojen seurantatiimiimme. Se tietää aina, mikä lento on halvin. Esimerkiksi tammikuusta heinäkuuhun vuonna 2019 Air Savings Finder -toimintoa käyttävät asiakkaamme säästivät keskimäärin 145 dollaria jokaisesta Yhdysvaltojen sisäisestä lennosta ja hurjat 595 euroa jokaisesta Euroopan, Lähi-Idän, Afrikan sekä Aasian ja Tyynenmeren alueen lennosta.

Alustamme avulla pystytte varaamaan kaikki liikematkat millä tahansa laitteella, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Sen kautta saat lisäksi hetkessä käyttöösi ajantasaiset raportit ja pystyt yksinkertaistamaan kulujen käsittelyä. Lue lisää.

Liikematkateknologioiden globaali markkinajohtaja

 Egencialla työskentelee erityinen datatiedetiimi, joka tekee yhteistyötä Expedia Groupin eri osastoilla toimivien keinoälytiimien kanssa. Yhdessä nämä tiimit kehittävät tekoälyä ja integroivat sitä Egencian alustaan. Tämän prosessin tarkoituksena on luoda huomattavasti aiempaa yksilöidympi, kunkin matkustajan tarpeet ja mieltymykset ennakoivalla tavalla huomioiva matkakokemus.

Olemme kehittäneet oman, globaalin liikematkustusalustan, ja omistamme kaikki liikematkustuskokemuksen eri vaiheissa käytettävät teknologiat. Tämä varmistaa kokonaisvaltaisen tiedonkeruun, jonka avulla pystymme tarjoamaan täyden valikoiman ensisijaisia matkustus- ja majoitusvaihtoehtoja mobiili- ja verkkokäyttäjillemme. Tiedämme, että järjestelmämme toimii, sillä sekä matkustajat että matkanjärjestäjät varaavat jatkuvasti enemmän nimenomaan juuri heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden valittuja top 10 -vaihtoehtoja. Tätä on datatiede, tekoäly ja koneoppiminen parhaimmillaan: pystymme tarjoamaan sinulle suoraan juuri sen vaihtoehdon, jonka haluat.

Sekä alustaa että sovellusta päivitetään lisäksi jatkuvasti. Viimeisen vuoden aikana ensin mainittua päivitettiin jopa 150 kertaa kuussa, sovellusta puolestaan 24 kertaa. Myös asiakkaamme osallistuvat teknologiaratkaisujen kehitystyöhön, sillä pyrimme aina vastaamaan nimenomaan heidän liikematkustustarpeisiinsa.

Asiakkailta saatu palaute on vaikuttanut lukuisten innovaatioiden kehitystyöhön. Tällaisia ovat muun muassa liikematkustuksen visualisointiin käytettävä Egencia Analytics Studio -työkalu, alan ensimmäinen kaikkien matkalla tarvittavien toimintojen hallinnointiin käytettävä sovellus sekä varattujen lentojen vaihtamista helpottava muutostoiminto.

Edelliset ovat vain muutama syy, miksi liikematkatoimistolta on lupa odottaa enemmän. Täytä Egencian yhteydenottokaavake, niin tiimimme ottaa sinuun yhteyttä ja esittelee juuri sinun yrityksellesi sopivia ratkaisuja hyötyineen.