Matkanhallintakeskus

Tyytyväisempiä matkustajia. Helpompaa matkanhallintaa. Säästöjen kera.
Nämä työkalut on suunniteltu sujuvaa matkanhallintaa varten.

Matkanhallintakeskus

Tyytyväisempiä matkustajia. Helpompaa matkanhallintaa. Säästöjen kera.
Nämä työkalut on suunniteltu sujuvaa matkanhallintaa varten.

Koronavirus: Pidä matkustajat turvassa

Egencia seuraa koronavirustilannetta tarkasti. Olemme koonneet alle avuksesi muutamia tukiresursseja:

  • Asiakaspalvelussamme on tällä hetkellä poikkeuksellisen paljon ruuhkaa.  Jos matkasi ei ole määrä alkaa seuraavien 72 tunnin aikana, muokkaa varaustasi tai peruuta se suoraan Egencian verkkosivustolla tai mobiilisovelluksessa tai käyttämällä tätä verkkolomaketta. Näin peruutat matkasi verkossa.
  • Vieraile tukikeskuksessa lukeaksesi viimeisimmät uutiset eri maiden maahantulovaatimuksista, matkan peruutusohjeet sekä vinkkejä turvallisesta matkustamisesta.
  • Tarkista lentoyhtiöiden, hotellien ja junayhtiöiden viimeisimmät joustavat peruutuskäytännöt.
  • Liity Egencia Connect -verkkoyhteisöön pitääksesi yhteyttä muihin matkahallinnon ammattilaisiin, saadaksesi viimeisimmät päivitykset, voidaksesi jakaa hyviä käytäntöjä ja paljon muuta.

Egencian mobiilisovellus

Egencian mobiilisovellus tarjoaa matkustajille, matkanjärjestäjille, matkojen hyväksyjille ja matkahallinnon vastuuhenkilöille näiden tarvitsemat tiedot. Sovelluksen avulla matkojen varaaminen, hallinnoiminen ja tarkasteleminen on helppoa ja joustavaa.

Pidä kaikki tarvitsemasi matkatiedot kätesi ulottuvilla ja nauti ainutlaatuisista eduista, jotka ovat saatavilla ainoastaan Egencian sovelluksessa.

Oletko tyytyväinen matkustaja?

Kerro meille, miten meillä menee. Auta meitä ja muita matkustajia tekemällä nopea ja rehellinen arvostelu kokemuksestasi Egencian asiakkaana.

Uutisia sponsoreiltamme