Asiantuntevia palveluja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Anna meidän vastata vaikeisiin kysymyksiin puolestasi

Asiantuntevia palveluja juuri sinun yrityksesi tarpeisiin

Anna meidän vastata vaikeisiin kysymyksiin puolestasi

Pistä liikematkustusohjelmasi tehokkuus testiin

Egencia tarjoaa käyttöösi liikematkustuksen konsultointipalveluja, jotta voit luoda vankan liikematkustustrategian ja tehdä parhaita mahdollisia päätöksiä matkustusohjelmaasi koskien. Asiantuntijamme tarjoavat sinulle erilaisia hyödyllisiä tietoja ja suosituksia, joiden avulla voit mitata matkustusohjelmasi tehokkuutta, luoda tai päivittää matkustuskäytäntöjä, muokata raportointia yrityksesi tarpeiden mukaiseksi ja hallinnoida matkapalveluntarjoajiasi koskevaa hankinta- ja tarjouspyyntöprosessia.

Selkeämpi kuva liikematkustusohjelmasi toiminnasta.

Alan parhaiden toimintatapojen ja asiantuntijoidemme avulla voimme tarjota sinulle matkustusohjelmaasi koskevia tietoja sellaisessa muodossa, joka keskittyy juuri sinun yrityksesi yksilöllisiin haasteisiin. Näin sinun on helpompi ymmärtää, miten voit tehdä säästöjä sekä parantaa yrityksesi matkustuskäytäntöjen noudattamista ja matkustajatyytyväisyyttä.

Paranna yrityksesi tulosta

Kokeneet matkailualan konsulttimme ovat korvaamaton apu erityisesti silloin, kun sinun on hallinnoitava yrityksesi ja palveluntarjoajiesi välisiä suhteita.

Anna meidän auttaa sinua hankkimaan organisaatiollesi
loistavia neuvoteltuja hintoja ja palveluita tai parantamaan niitä entisestään. Me voimme auttaa sinua maksimoimaan nykyisten palveluntarjoajiesi toimittamien palveluiden hinta-laatu-suhteen sekä löytämään uusia palveluntarjoajia. Sen lisäksi voimme tukea sinua tarjouspyyntöjen hallinnoimisessa.

Optimoi liikematkustuksesi

Asiantuntijamme voivat auttaa sinua löytämään säästömahdollisuuksia käyttämällä hyväkseen yrityksestäsi kerättyjä tietoja ja alan parhaita toimintatapoja. Näin he voivat tarjota sinulle ehdotuksia, joiden avulla voit saada matkustusohjelmastasi parhaan mahdollisen tuoton.

Sen lisäksi arvioimme matkustuskäytäntösi ja ehdotamme ratkaisuja, joiden avulla voit saavuttaa keskeisimmät tavoitteesi, olipa tähtäimessäsi sitten parantaa yrityksesi matkustuskäytäntöjen noudattamista, vähentää kuluja tai saavuttaa muita liikematkustustavoitteita.

Egencia Travel Academy

Egencia Travel Academy tarjoaa matkahallinnon vastuuhenkilöille informatiivisia videoita, joiden avulla he voivat perehtyä esimerkiksi lentoyhtiöiden tulojenhallintaan ja Global Distribution System (GDS) -järjestelmiin. Me tarjoamme käyttöösi kaikki ne työkalut, joita tarvitset ymmärtääksesi paremmin matkailun monimutkaista ja -puolista alaa.

Suositeltu sinulle

Säästä lento- ja junamatkojen hinnoissa
Kuinka kattava lento- ja junamatkatarjonta lisää säästöjä

Huolenpitovelvollisuus Säästöt

Monille yrityksille matkustamiseen valmistautuminen COVID-19:n jälkeen merkitsee prioriteettien muuttamista. Matkustajille tarjottava tuki sekä heidän turvallisuutensa ja mielenrauhansa ovat listan kärjessä, samoin kuin keskittyminen kulujen […]

Lue artikkeli
Liikematkustus ja COVID19
Egencian johto vastaa COVID-19-tilanteeseen liittyviin liikematkustuskysymyksiin

Huolenpitovelvollisuus Matkustajatyytyväisyys Matkustuskäytäntöjen noudattaminen Muutoksen hallinta

Matkustaminen muuttuu kovaa vauhtia, joten ei ole ihme, että matkojen ostajilla ja yritysten matkahallinnoilla on kysyttävää tämän nopeasti kehittyvän tilanteen vaikutuksesta heidän toimintaansa. Egencian johto […]

Lue artikkeli
Rahan säästäminen liikematkatoimiston avulla
Miksi liikematkatoimisto käyttö säästää rahaa

Huolenpitovelvollisuus Säästöt

Jos yrityksesi valmistautuu yritysmatkoihin uudelleen COVID-19:n jälkeen, sinun tulee harkita menojen näkyvyyttä, säästöjä, matkustajien turvallisuutta, käytäntöjen noudattamista ja sitä, miten voit varmistaa, että varaukset […]

Katso video
Oletko valmis näkemään lisää? Ymmärrämme, että matkaohjelmasi kunto on tärkeää yrityksesi lopputulokselle.