Liikematkustusohjelma-koronavirus

Koronavirus (COVID-19): Tukea liikematkustusohjelmallesi

Koronavirus (COVID-19): Tukea liikematkustusohjelmallesi

Suojele matkustajiasi ja hallitse matkakulujasi

COVID-19-pandemian jatkuminen vaikuttaa liikeyrityksiin päivittäin merkittävästi. On tärkeää kehittää suunnitelma liiketoimien turvaamiseksi tulevaisuudessa ja hankkia takaisin osa tämänhetkisistä tappioista pandemian väistyttyä. Yksi kasvun strategisista vipuvarsista on liikematkustus, ja siksi se on erittäin tärkeää ottaa mukaan suunnitelmiisi.  

Me Egencialla autamme sinua hallitsemaan matkakulujasi samalla kun minimoimme matkustajiesi kohtaamat riskit sekä nyt että kriisin jälkeen.

Tarkistuslista säästöjen luomiseksi liikematkustuksessa

Hyödyllinen tarkistuslista kulujen hallitsemiseen ja säästöjen löytämiseen

Katso liikematkustuksen tarkistuslistasta, miten voit hallinnoida matkakuluja, säästää rahaa ja venyttää budjettiasi. Hallinnoi liikematkustusbudjettia, jotta pääset takaisin tien päälle COVID-19:n jälkeen, ja tarkista tiedot esimerkiksi hotellihuoneista ja lentojen hinnoista sekä käytännöistä ja niiden noudattamisesta.

Näytä säästämisen tarkistuslista

Toimi nyt: Ota huolenpitovelvollisuus käyttöön matkustajiasi varten

Kysy itseltäsi seuraavat kysymykset:

  • Pystyisitkö paikantamaan kaikki matkustajasi reaaliajassa juuri nyt?
  • Pystytkö jakamaan tärkeitä koronavirusta koskevia tiedotteita tien päällä oleville matkustajillesi?
  • Pystytkö muuttamaan matkustuskäytäntöjäsi nopeasti poistaaksesi matkustajilta mahdollisuuden varata matka korkean riskin koronaviruskohteeseen?

Jos vastasit kieltävästi yhteenkään näistä kysymyksistä, kehittämämme liikematkailun turvallisuuden tarkistuslista auttaa sinua tunnistamaan keinoja, joilla voit tukea matkustajiasi paremmin.

Tue liiketoimien elpymistä liikematkasäästöillä

Puhuimme muutaman alan asiantuntijan kanssa siitä, miksi säästäminen liikematkaohjelman avulla on niin tärkeää. Kuuntele mitä liikematkustus merkitsee heille ja miten he mittaavat säästöjä ja kasvua liikematkaohjelmissaan.  

Katso mitä kollegasi kertovat

 

Helppokäyttöinen niin matkahallinnolle kuin tien päällä oleville matkustajillekin

Sinun ja matkustajiesi tukeminen on elintärkeää koronaviruspandemian keskellä. Matkustajat pitävät sovellustamme ja verkkoalustaamme helppokäyttöisenä, ja he tarkistavatkin palvelustamme viimeisimmät matkatiedot ja menevät palveluun muuttaakseen tai peruuttaakseen matkoja. 

Katso demo ja tarkastele palvelua omin silmin.

Nopea matkanhallintaohjelman käyttöönotto

Koska koronarivuspandemia aiheuttaa niin paljon epävarmuutta, etukäteen valmistautuminen on elintärkeää vakauden säilyttämiseksi. Egencia voi aktivoida palvelun käyttöösi jopa viikon sisään matkustusohjelmasi valmiusasteesta riippuen.  Maailmanlaajuinen käyttöönotossa avustava tiimimme, asiantuntevat asiakasvastaavamme ja 3 000 asiakaspalvelijaamme ovat valmiina auttamaan sinua matkustusohjelmasi aktivoinnissa ja matkustajiesi tukemisessa missä päin maailmaa tahansa.

Katso mitä asiakkaamme asiasta sanovat.

Katso kuinka matkanhallintajärjestelmämme voi auttaa juuri sinua.