Ainutkertaisia kokemuksia

Sinun yrityksesi on ainutlaatuinen.
Me voimme varmistaa, että kokouksesi ja tapahtumasikin ovat.

Ainutkertaisia kokemuksia

Sinun yrityksesi on ainutlaatuinen.
Me voimme varmistaa, että kokouksesi ja tapahtumasikin ovat.

Järjestä unohtumattomia kokouksia ja tapahtumia

Voit suunnitella ja järjestää mieleenpainuvia kokouksia ja tapahtumia liikematkustusalustamme kautta yhtä helposti ja luottavaisesti kuin varaat matkojakin. Anna yhden liikekokouksiin ja yritystapahtumiin erikoistuneista asiantuntijoistamme auttaa sinua luomaan parhaat mahdolliset puitteet organisaatiosi kokouksille ja tapahtumille.   

Matkailu- ja kokousalalla vähintään kymmentä yhdessä matkustavaa henkilöä pidetään automaattisesti ryhmänä. Ryhmiä koskevat erilaiset säännöt, ehdot ja rajoitukset sekä peruutuskäytännöt kuin yksittäisiä matkustajia, mikä on hyvä pitää mielessä, sillä muuten seurauksena saattaa olla tarpeettomia lisäkuluja ja muita maksuja.

Älä huoli – me autamme sinua. Olemme logistiikan asiantuntijoita, osallistui tapahtumaasi sitten 10 tai 20 000 henkeä yhdessä paikassa tai monissa ympäri kaupunkia tai maailmaa sijaitsevissa kohteissa. Me varmistamme, että kaikki toimii sujuvasti ja kitkattomasti, jotta sinä voit keskittää huomiosi itse tapahtumaan.

Meidän kykymme

Card image cap

Ryhmämatkat

Järjestä ja varaa lento- ja rautatiekuljetukset itsenäisenä palveluna tai osana suurempaa tapahtumaa.

Card image cap

Kokoukset ja majoitus

Järjestä hotellihuoneet ryhmille, varaa kokoushuoneet ja hanki sopivat tapahtumatilat.

Card image cap

Täyden palvelun tapahtumat

Valitse à la carte -tapahtumien hallinta ja pyydä yritystapahtumasuunnittelijamme luomaan ja toteuttamaan räätälöity, kokonaisvaltainen kokemus sinulle.

Fiksua kokousten hallintaa

Me autamme sinua yhtenäistämään kulusi sekä seuraamaan niitä säännöllisesti varmistaaksemme, että budjettisi pysyy hallinnassa. Sen lisäksi teemme sinulle ehdotuksia tapahtumien suunnitteluprosessisi parantamiseksi ja säästöjen tekemiseksi. Kokouksien ja tapahtumien hallintaan erikoistuneet ammattilaisemme tukevat sinua prosessin kaikissa vaiheissa yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.  

Me ymmärrämme, miten tärkeää on saada olla varma siitä, että kaikki on hallinnassa. Sen vuoksi teemme yhteistyötä sellaisten ammattilaisten kanssa, joihin voit luottaa ja jotka tuovat tapahtumallesi lisäarvoa. Asiantunteva tiimimme hallitsee kaikki kokousten ja tapahtumien järjestämiseen liittyvät alueet, mutta sinulla on aina käytössäsi kokenut projektimanageri, joka opastaa ja tukee sinua. Kaiken lisäksi voimme myös neuvotella sinulle parhaat mahdolliset hinnat tarjoamamme laajan hotellivalikoiman avulla.

Tapahtuman menestys riippuu siitä, millaisen kokemuksen se tarjoaa siihen osallistujille. Me räätälöimmekin sinulle tekemämme ehdotukset taataksemme, että sinun tapahtumiesi tarjoama kokemus on ensiluokkainen. Oli kyseessä miten suuri tai pieni tapahtuma tahansa, me olemme apunasi. Jätä kovimmat työt meille ja anna asiantuntevan tiimimme auttaa sinua tapahtuman suunnittelussa, logistiikassa, matkojen järjestämisessä ja monessa muussa.

Hallinnoi tapahtumiasi helposti verkossa

Anna meidän näyttää sinulle, miten yksinkertaista erinomaisten ja mieleenpainuvien tapahtumien järjestäminen on modernin teknologian avulla, alusta loppuun asti. Aloita oman tapahtumasi järjestäminen vierailemalla verkkosivustollamme, jossa sinulla on valittavanasi useita eri vaihtoehtoja, aina hinnoista lähtien. 

Työskentelemme jatkuvasti tehdäksemme tapahtumastasi parhaan mahdollisen. Tarjoamme käyttöösi osallistujien hallintatyökalun, jonka ominaisuuksiin sisältyvät yksittäiset matkasuunnitelmat, QR-koodeja luova vimpain osallistujien turvallisuuden takaamiseksi, push-ilmoitukset, yksittäiset maksut ja paljon muuta.

Lisäksi tarjoamme osallistujille kokouksien ajaksi käyttöön interaktiivisilla ominaisuuksilla varustetun sovelluksen sekä yhteyden tapahtumaa koskeviin sosiaalisiin medioihin. Alustamme liikematkustusteknologian ja tarjoamamme henkilökohtaisen palvelun avulla voit olla varma siitä, että yrityksesi tapahtumista tulee niin täydellisiä kuin suinkin mahdollista.

Kokouksia ja tapahtumia koskeva tietosuojakäytäntö

Suositeltu sinulle

Matkateknologia liikematkustuksessa
Koronaviruspandemia: Nopeaa innovointia liikematkustuksen tukemiseksi

Huolenpitovelvollisuus

Kirjoittaja: Alex Kaluzny, Chief Product and Technology Officer Tämänhetkinen pandemia on ennenkokematon. Olemme kokeneet maailmanlaajuisia matkustushäiriöitä ja epidemioita, esimerkiksi SARS-viruksen ja Ebolan. Siksi tiedämme, […]

Lue artikkeli
Liikematkalla oleva työntekijä tarkistamassa puhelinta huolenpitovelvollisuutta koskevien päivitysten varalta
Video: huolenpitovelvollisuus liikematkustuksessa

Huolenpitovelvollisuus Matkustajatyytyväisyys Teknologia

Yritysten huolenpitovelvollisuus ei ole koskaan ollut yhtä tärkeässä asemassa kuin nyt. Koronaviruksen (COVID-19) leviäminen on vaikuttanut moniin organisaatioihin kaikkialla maailmassa, ja yritysten on ryhdyttävä […]

Katso video
Työntekijä tarkistaa puhelimestaan huolenpitovelvollisuutta koskevat päivitykset liikematkalla ollessaan
Liikematkailun turvallisuudenhallinta: Tarkistuslista

Huolenpitovelvollisuus Matkustajatyytyväisyys Teknologia

Olipa yrityksesi mitä tyyppiä ja kokoa tahansa, turvallinen liikematkustaminen on ensiarvoisen tärkeää. Maailmanlaajuisen terveyskriisin, poliittisen epävarmuuden ja luonnonkatastrofien vaikuttaessa matkailuun vuonna 2020 on erittäin […]

Lue artikkeli
Haluatko suunnitella seuraavaa kokousta tai tapahtumaa?
Aloitetaan tänään.