Ainutkertaisia kokemuksia

Sinun yrityksesi on ainutlaatuinen.
Me voimme varmistaa, että kokouksesi ja tapahtumasikin ovat.

Ainutkertaisia kokemuksia

Sinun yrityksesi on ainutlaatuinen.
Me voimme varmistaa, että kokouksesi ja tapahtumasikin ovat.

Järjestä unohtumattomia kokouksia ja tapahtumia

Voit suunnitella ja järjestää mieleenpainuvia kokouksia ja tapahtumia liikematkustusalustamme kautta yhtä helposti ja luottavaisesti kuin varaat matkojakin. Anna yhden liikekokouksiin ja yritystapahtumiin erikoistuneista asiantuntijoistamme auttaa sinua luomaan parhaat mahdolliset puitteet organisaatiosi kokouksille ja tapahtumille.   

Matkailu- ja kokousalalla vähintään kymmentä yhdessä matkustavaa henkilöä pidetään automaattisesti ryhmänä. Ryhmiä koskevat erilaiset säännöt, ehdot ja rajoitukset sekä peruutuskäytännöt kuin yksittäisiä matkustajia, mikä on hyvä pitää mielessä, sillä muuten seurauksena saattaa olla tarpeettomia lisäkuluja ja muita maksuja.

Älä huoli – me autamme sinua. Olemme logistiikan asiantuntijoita, osallistui tapahtumaasi sitten 10 tai 20 000 henkeä yhdessä paikassa tai monissa ympäri kaupunkia tai maailmaa sijaitsevissa kohteissa. Me varmistamme, että kaikki toimii sujuvasti ja kitkattomasti, jotta sinä voit keskittää huomiosi itse tapahtumaan.

Meidän kykymme

Card image cap

Ryhmämatkat

Järjestä ja varaa lento- ja rautatiekuljetukset itsenäisenä palveluna tai osana suurempaa tapahtumaa.

Card image cap

Kokoukset ja majoitus

Järjestä hotellihuoneet ryhmille, varaa kokoushuoneet ja lähteet.

Card image cap

Täyden palvelun tapahtumat

Valitse à la carte -tapahtumien hallinta ja pyydä yritystapahtumasuunnittelijamme luomaan ja toteuttamaan räätälöity, kokonaisvaltainen kokemus sinulle.

Fiksua kokousten hallintaa

Me autamme sinua yhtenäistämään kulusi sekä seuraamaan niitä säännöllisesti varmistaaksemme, että budjettisi pysyy hallinnassa. Sen lisäksi teemme sinulle ehdotuksia tapahtumien suunnitteluprosessisi parantamiseksi ja säästöjen tekemiseksi. Kokouksien ja tapahtumien hallintaan erikoistuneet ammattilaisemme tukevat sinua prosessin kaikissa vaiheissa yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.  

Me ymmärrämme, miten tärkeää on saada olla varma siitä, että kaikki on hallinnassa. Sen vuoksi teemme yhteistyötä sellaisten ammattilaisten kanssa, joihin voit luottaa ja jotka tuovat tapahtumallesi lisäarvoa. Asiantunteva tiimimme hallitsee kaikki kokousten ja tapahtumien järjestämiseen liittyvät alueet, mutta sinulla on aina käytössäsi kokenut projektimanageri, joka opastaa ja tukee sinua. Kaiken lisäksi voimme myös neuvotella sinulle parhaat mahdolliset hinnat tarjoamamme laajan hotellivalikoiman avulla.

Tapahtuman menestys riippuu siitä, millaisen kokemuksen se tarjoaa siihen osallistujille. Me räätälöimmekin sinulle tekemämme ehdotukset taataksemme, että sinun tapahtumiesi tarjoama kokemus on ensiluokkainen. Oli kyseessä miten suuri tai pieni tapahtuma tahansa, me olemme apunasi. Jätä kovimmat työt meille ja anna asiantuntevan tiimimme auttaa sinua tapahtuman suunnittelussa, logistiikassa, matkojen järjestämisessä ja monessa muussa.

Hallinnoi tapahtumiasi helposti verkossa

Anna meidän näyttää sinulle, miten yksinkertaista erinomaisten ja mieleenpainuvien tapahtumien järjestäminen on modernin teknologian avulla, alusta loppuun asti. Aloita oman tapahtumasi järjestäminen vierailemalla verkkosivustollamme, jossa sinulla on valittavanasi useita eri vaihtoehtoja, aina hinnoista lähtien. 

Työskentelemme jatkuvasti tehdäksemme tapahtumastasi parhaan mahdollisen. Tarjoamme käyttöösi osallistujien hallintatyökalun, jonka ominaisuuksiin sisältyvät yksittäiset matkasuunnitelmat, QR-koodeja luova vimpain osallistujien turvallisuuden takaamiseksi, push-ilmoitukset, yksittäiset maksut ja paljon muuta.

Lisäksi tarjoamme osallistujille kokouksien ajaksi käyttöön interaktiivisilla ominaisuuksilla varustetun sovelluksen sekä yhteyden tapahtumaa koskeviin sosiaalisiin medioihin. Alustamme liikematkustusteknologian ja tarjoamamme henkilökohtaisen palvelun avulla voit olla varma siitä, että yrityksesi tapahtumista tulee niin täydellisiä kuin suinkin mahdollista.

 

 

Meetings and events tietosuojakäytäntö

Suositeltu sinulle

Villa Tours has joined the Egencia Global Alliance (EGA)
Egencia strengthens global footprint, welcomes new travel partner in Mexico

Technology

Travel management company Villa Tours joins the Egencia Global Alliance Bellevue, Wash., October 17, 2019: Today Egencia, Expedia Group’s corporate travel brand, announced its […]

Lue artikkeli
5 tärkeintä asiaa PSD2:sta
PSD2: 5 asiaa, jotka sinun tulee huomioida

Muutoksen hallinta Teknologia

Diana Hoffman, director, Product Marketing Toinen maksupalveludirektiivi (PSD2) astui voimaan 14.9.2019. Tässä artikkelissa käymme läpi toisen maksupalveludirektiivin mukanaan tuomat vaatimukset. Lisäksi tarjoamme vinkkejä, joiden […]

Lue artikkeli
Forvent mere af jeres erhvervsrejsebureau
Miksi liikematkatoimistolta on lupa odottaa enemmän?

Maailmanlaajuiset organisaatiot Teknologia

Lupauksissa ei ole mitään pahaa – kunhan ne myös pidetään. Kaikkien muiden tapaan myös liikematkatoimistot ovat varmasti luvanneet teille monenlaista – liikematkailun tehostumista, suuria […]

Lue artikkeli
Haluatko suunnitella seuraavaa kokousta tai tapahtumaa?
Aloitetaan tänään.