Egencian tietosuojakäytäntö

Onko sinulla tietosuojaa koskevia kysymyksiä tai huolenaiheita tai haluatko käyttää tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi?

Lähetä sähköpostiacustomer_service@egencia.fi tai soita 358 9 2288 7700, jos haluat lisätietoja. Voit jättää pyynnön, tarkastella tai päivittää tietojasi, sulkea tilisi tai poistaa tietosi kokonaan.  Vakuutamme, että tietosuojatiimimme ottaa sinun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tietosuojakäytäntö
Päivitetty viimeksi: kesäkuu 2018

Johdanto
Egencia LLC (”Egencia”) kunnioittaa tietosuojaoikeuttasi ja suhtautuu siihen vakavasti.  Egencia on sitoutunut suojaamaan kaikki meille antamasi henkilötiedot.  Tässä tietosuojakäytännössä kerromme keitä olemme, miten keräämme, käytämme ja jaamme henkilötietojasi, kuinka voit hallita meille antamiasi tietoja ja käyttää tietosuojaa koskevia oikeuksiasi sekä kuinka suojaamme tietosi.  Tämä tietosuojakäytäntö käsittelee sinulta verkkopalveluiden, kuten verkkosivustomme, sovelluksemme ja verkkovaraustyökalujen (eli kumppaneittemme ja omistajien käyttämien verkkovaraustyökalujen) (”Verkkopalvelut”) kautta keräämiemme tai muulla tavalla antamiesi henkilötietojen käyttöä (yhdessä ”Palvelut”).

Mitä Egencia tekee?
Egencia toimittaa erilaisia yrityksille tarkoitettuja matkojen hallinnointipalveluja liikematkojen suunnitteluun, varaamiseen ja hallinnointiin, ja se tarjoaa näitä suoraan ja/tai matkanhallintapalveluihin keskittyneiden kolmansien osapuolien verkostonsa kautta.  Varaukset voi tehdä Egencia-Palvelujen kautta. Asiakaspalvelutiimimme tarjoaa asiakastukea ja auttaa sinua kaikissa varauksiin liittyvissä mahdollisissa ongelmatilanteissa.

Liikematkaohjelma
Liikematkatarpeiden hallitsemiseksi organisaatiosi on liittynyt Egencian liikematkaohjelmaan. Tämän ohjelman myötä organisaatiosi voi nimittää matka-asioista vastaavan (jäljempänä ”Matka-asioista vastaava”) järjestämään ja hallitsemaan organisaatiosi matkatarpeita. Yrityksesi voi myös nimittää yhden tai useamman matkanvaraajan (jäljempänä ”Matkanvaraaja” tai ”Matkapäällikkö”) varaamaan ja järjestämään matkoja yksittäisille työntekijöille (jäljempänä ”Matkustajat”) sekä yrityksen asianmukaiseksi katsomille muille henkilöille kuin työntekijöille (jäljempänä ”Vieraat”).

Matkustajien tekemät varaukset
Jos Matkustajat haluavat varata ja järjestää omat matkansa, heidän on ensin rekisteröidyttävä Egencian jäseniksi tai heillä on oltava Egencian käyttöönottotiimin luoma käyttäjäprofiili järjestelmässämme. Mikäli Matkustajat eivät rekisteröidy Egencian jäseniksi, heidän on annettava Matka-asioista vastaavan, Matkanvaraajan tai Matkapäällikön tehdä varaus puolestaan. Jos olet Matkustaja, tämä tietosuojakäytäntö koskee sitä, kuinka keräämme ja käytämme henkilökohtaisia tietojasi riippumatta siitä, teetkö matkajärjestelysi itse tai yrityksesi Matka-asioista vastaavan, Matkanvaraajan tai Matkapäällikön kautta. Näin ollen, ellemme toisin ilmaise, kun viittaamme tässä tietosuojakäytännössä sinuun termillä ”sinä”, viittaamme sinuun Matkustajana, teitpä matkajärjestelysi itse tai Matka-asioista vastaavan, Matkanvaraajan tai Matkapäällikön kautta.

Matka-asioista vastaavat, Matkanvaraajat ja Matkapäälliköt
Vaikka tämä tietosuojakäytäntö on suunnattu ensisijaisesti Matkustajille ja Vieraille, sitä sovelletaan myös Matka-asioista vastaaviin, Matkanvaraajiin ja Matkapäälliköihin.

Kaikki Matka-asioista vastaavan, Matkanvaraajan tai Matkapäällikön liikematkaohjelman välityksellä meille itsestään ilmoittamia henkilökohtaisia tietoja hallinnoidaan tämän tietosuojakäytännön mukaisella tavalla. Egencia kuitenkin pidättää oikeuden ottaa yhteyttä Matka-asioista vastaaviin, Matkanvaraajiin ja Matkapäälliköihin heidän organisaationsa liikematkasopimuksen mukaisesti (esim. pyytääkseen palautetta ohjelmasta, keskustellakseen yrityssuhteista tai tiedottaakseen uusista tai päivitetyistä palveluista). Yhteydenotto voi tapahtua puhelimen, sähköpostin, tekstiviestin tai postin välityksellä.

Tehdessään matkajärjestelyt kenen tahansa Matkustajan tai Vieraan puolesta Matka-asioista vastaavien, Matkanvaraajien ja Matkapäälliköiden on hankittava tarvittava suostumus Matkustajalta tai Vieraalta. Matka-asioista vastaavien, Matkanvaraajien ja Matkapäälliköiden on myös varmistettava, että Matkustaja tai Vieras saa haltuunsa tämän tietosuojakäytännön ja tutustuu siihen.

Huolimatta siitä, varaatko matkasi meidän kauttamme suoraan itse vai tekeekö yrityksesi Matka-asioista vastaava, Matkanvaraaja tai Matkapäällikkö matkajärjestelysi puolestasi, valtuutetut työntekijät yrityksessäsi voivat päästä käsiksi käyttäjätunnukseesi ja jäsentilisi nimeen sekä matkasuunnitelmiisi ja kaikkiin muihin käyttäjätilisi sisältämiin tietoihin, minkä lisäksi he voivat sallia tällaisten tietojen antamisen kolmannelle osapuolelle kirjanpitoa ja muita valtuutettuja tarkoituksia varten. Yrityksesi matka-asioista vastaavalla, matkanvaraajalla tai matkapäälliköllä on myös oikeus päivittää profiiliasetuksiasi (käyttäjätunnustasi ja salasanaasi lukuun ottamatta) sekä matka-asetuksiasi antamiesi ohjeiden mukaisesti. Yrityksesi Matka-asioista vastaavalla, Matkanvaraajalla tai Matkapäälliköllä on myös oikeus tarkastella, muuttaa tai peruuttaa mikä tahansa matkasuunnitelmasi tarpeen mukaan noudattaakseen antamiasi ohjeita tai keskinäisiä sopimuksianne.

Tämä tietosuojakäytäntö antaa tietoa siitä, kuinka Egencia kerää ja käyttää henkilötietoja. Organisaatiosi periaatteet ja käytännöt saattavat erota meidän käytännöistämme, emmekä ota vastuuta organisaatiosi sisällä tapahtuvasta henkilötietojesi käytöstä tai niiden luovuttamisesta, emmekä myöskään organisaatiosi tai sen Matka-asioista vastaavan, Matkanvaraajan tai Matkapäällikön toimista tai laiminlyönneistä. Mikäli sinulla on kysyttävää siitä, kuinka organisaatiosi tai sen Matka-asioista vastaava, Matkanvaraaja tai Matkapäällikkö käsittelee henkilötietojasi tai hallinnoi matkojasi puolestasi, ole hyvä ja ota yhteyttä asianomaiseen henkilöön tai tarkista organisaatiosi tietosuojakäytännöt.

Tärkeitä asioita henkilötietojesi käyttämisestä:

  • Käytämme tietojasi (ja kanssasi matkustavien henkilöiden tietoja), jotta matkavarausten tekeminen olisi mahdollista.
  • Tähän sisältyy varaustietojesi jakaminen palvelun tarjoajien tai majoitusliikkeiden kanssa sinun ja organisaatiosi varausten tekemiseksi liikematkaohjelman puitteissa.
  • Käytämme myös kolmannen osapuolen palveluntarjoajia suorittamaan palveluita ja toimintoja puolestamme.
  • Jos valitset markkinointitietojen vastaanottamisen, ilmoitamme sinulle kaikista sinua mahdollisesti kiinnostavista erikoistarjouksista, mukaan lukien kanta-asiakasohjelmat. Voit koska tahansa ilmoittaa tilisivun kautta, ettet halua osallistua tähän.
  • Voit ottaa meihin yhteyttä tietojesi päivittämiseksi tai saamiseksi käyttämällä ”Ota yhteyttä” -osiossa olevia yhteystietoja.
  • Käytämme evästeiden kaltaisia tietoja parantaaksemme käyttäjäkokemustasi Verkkopalveluissa ja saadaksemme tietoja analyysia varten Palvelujemme kehittämiseksi.
  • Toisinaan, tavallisesti oltuasi kanssamme vuorovaikutuksessa, pyydämme sinulta palautetta varmistaaksemme, että tarjoamme parasta mahdollista palvelua.
  • Henkilötietojesi rekisterinpitäjä on Egencia LLC.  Egencia säilyttää ja käsittelee tietojasi turvallisissa ympäristöissä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Mahdollistaakseen palvelujensa tarjoamisen Egencian on siirrettävä henkilökohtaiset tietosi tietojen käsittelyä varten yhteistyökumppaneilleen ja/tai palveluntarjoajilleen Yhdysvalloissa sekä mahdollisesti muissa maissa kuin asuinmaassasi. Voit olla varma, että teemme asianmukaiset toimenpiteet yksityisyytesi suojaamiseksi.

Suosittelemme, että luet tämän tietosuojakäytännön kokonaan, jotta saat kaikki tarvittavat tiedot.  Jos kuitenkin haluat lukea vain tiettyjä osia tietosuojakäytännöstä, napsauta niiden mukaan nimettyjä linkkejä valikossa.

Jos sinulla on henkilötietojesi käyttöön liittyviä kysymyksiä tai huolenaiheita, ota meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse kautta, jonka löydät tämän käytännön lopussa olevasta ”Ota yhteyttä” -osiosta.

Ulkoiset linkit
Jos jotkin verkkopalveluidemme osat ohjaavat sinut toisille verkkosivustoille tai sovelluksiin, tietosuojakäytäntö ei kata tällaisia sivustoja tai sovelluksia. Suosittelemme siksi tutustumaan tällaisten sivustojen tai sovellusten tietosuojakäytäntöihin ja selvittämään, miten kyseiset sivustot keräävät, käyttävät ja luovuttavat henkilötietoja.

Mitä henkilötietoja keräämme ja miksi?
Henkilötiedot, joita saatamme kerätä sinulta, jakautuvat yleensä seuraaviin kategorioihin:

  • Suoraan meille antamasi tiedot

Saatamme pyytää, että annat henkilötietoja suoraan meille.  Voimme esimerkiksi pyytää sinua antamaan yhteystietosi kuten koko nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi, jotta

– voit tehdä matkavarauksen

– voit luoda tilin ja rekisteröityä sivustollemme

– voit käyttää matkanjärjestäjäpalvelua

– voimme antaa sinulle pyytämäsi tiedot ja palvelut esimerkiksi varaustasi koskien

– voit lisätä tietoihisi hätäyhteystiedot

– voit päivittää kanta-asiakasohjelmien tietojasi

– voit tilata markkinointiviestintäämme

– voit lähettää meille kysymyksiä.

Sinun on annettava myös laskutustietosi (kuten luottokortin numero, kortinhaltijan nimi ja vanhenemispäivämäärä), jotta voisit maksaa varauksesi.

Sinua voidaan myös edellyttää antamaan tietoja mahdollisista muista varaukseesi liitetyistä henkilöistä, haluamastasi markkinointitavasta sekä muuta lisätietoa, jos osallistut kyselyihin tai kilpailuihin. Kun luot tiliä, valitset itsellesi käyttäjätunnuksen/jäsentunnuksen sekä salasanan.

Henkilötietosi saatetaan myös yhdistää evästeisiin mahdollistaaksemme Verkkopalveluidemme asianmukaisen toiminnan, tallentaaksemme matkahakusi Verkkopalveluissamme sekä kerätäksemme tietoa siitä, kuinka käytit Verkkopalveluamme.Saat lisätietoja evästekäytännöstämme [link].

Jos olet yritystiliä käyttävä työntekijä, palveluntarjoaja tai muu liiketoimintakumppani, keräämiimme henkilötietoihin voivat myös kuulua työnantajan tiedot, työntekijän tunniste tai muut asiaankuuluvat tiedot.

o Henkilötietojen erityisryhmät

Tietyt henkilötiedot, kuten jotkut valtion myöntämät henkilötunnukset, sekä uskonnollista vakaumusta, terveyttä ja sukupuolista suuntautumista koskevat tiedot, katsotaan arkaluonteisiksi henkilötiedoiksi ja ne edellyttävät erityistä suojaa sovellettavan lainsäädännön puitteissa.  Keräämme arkaluonteisia henkilötietoja vain rajoitetuissa tapauksissa, joita ovat esimerkiksi seuraavat:

–     terveyteen liittyvät tiedot tarvitaan asianmukaisen majoituksen ja esteettömyyden varmistamiseksi

–     valtion myöntämä henkilötunnus kuten passin tai ajokortin numero tarvitaan lentovarauksiin, ajoneuvon vuokraamiseen tai muihin matkavarauksiin

–     muut valinnaiset tiedot, jotka saattavat viitata esimerkiksi uskonnolliseen vakaumukseen, terveyteen tai muuhun, kuten valittu ruokavalio.

  • Vapaaehtoisesti annetut matkaseuralaisia/vieraita koskevat tiedot

Kun teet varauksen toisen henkilön puolesta tällä Verkkopalveluidemme kautta, pyydämme kyseisen henkilön tiedot ja matkamieltymykset. Sinun on hankittava tällaisen henkilön suostumus ennen kuin annat meille hänen henkilötietojaan tai tietoja hänen matkamieltymyksistään.  Matkaseuralaistesi tiedot ovat tarkasteltavissa ja muutettavissa ainoastaan sinun tilisi kautta.  Jos matkaseuralaisesi haluaa muuttaa tai poistaa tietojaan, hän voi ottaa meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön lopussa olevan ”Ota yhteyttä” -osion yhteystietojen avulla.

  • Automaattisesti keräämämme tiedot

Kun vierailet verkkopalvelussamme, saatamme kerätä laitteestasi automaattisesti tiettyjä tietoja.  Joissain maissa, Euroopan talousalueen maat mukaan lukien, tällaiset tiedot saatetaan katsoa henkilötiedoiksi sovellettavan tietosuojalainsäädännön puitteissa.

 

Tarkemmin sanoen tiedot, joita voimme kerätä automaattisesti saattavat koskea esimerkiksi IP-osoitetta, laitteen tyyppiä, laitteen tunnistenumeroita, selainta (esim. Firefox, Safari tai Internet Explorer), internetyhteyden tarjoajaa, käyttöjärjestelmää ja kauttakulkuoperaattoria.  Verkkosivuston käyttäjien osalta tällaisia tietoja ovat saapumis- ja poistumissivuja koskevat tiedot sekä laaja maantieteellinen sijainti (esim. maa tai kaupunki).

Voimme myös kerätä muita teknisiä tietoja esimerkiksi siitä, kuinka laitteesi on vuorovaikuttanut Verkkopalveluidemme kanssa, sisältäen tiedot siitä, millä sivuilla olet vieraillut ja mitä linkkejä olet avannut, eli tarkasteltujen matkojen tiedot ja niiden kellonaika ja päivämäärä.

Tällaisten tietojen kerääminen auttaa meitä ymmärtämään paremmin Verkkopalveluiden käyttäjiä ja sitä, mistä he tulevat ja mikä Verkkopalveluiden sisältö heitä kiinnostaa.  Käytämme tällaisia tietoja sisäisiin analytiikkatarkoituksiin ja parantamaan Verkkopalveluidemme laatua ja tarkoituksenmukaisuutta, muokataksemme käyttäjäkokemusta, räätälöidäksemme hakuja sekä näyttääksemme sinulle kohdennettua mainontaa. Käytämme automaattisia tietoja myös petosten havaitsemiseen ja ehkäisemiseen.

Osa tällaisista tiedoista saattaa olla kerätty evästeiden ja muiden vastaavien jäljitystekniikoiden avulla, jotka on selitetty luvussa ”Evästeet ja muut vastaavat jäljitystekniikat”.

  • Tiedot, joita keräämme käyttäessäsi sovelluksiamme

Kun käytät älypuhelinsovellustamme, taulutietokonesovellustamme tai muilla alustoilla olevia sovelluksiamme (yhdessä ”Sovellus” tai ”Sovellukset”), saatamme kerätä myös:

Tietoja käyttämäsi Sovelluksen toiminnasta. Nämä tiedot auttavat meitä tunnistamaan Sovellusten asiakkaita kiinnostavat osa-alueet, jotta pystymme kehittämään Sovelluksiamme entistä paremmaksi.

Jokainen Sovellus saattaa lähettää meille laitteen yksilöllisen laitetunnisteen (”UID”), joka on mobiililaitteesi yksilöllinen numero- tai merkkisarja. Käytämme sitä vain, kun Sovellus avataan ensimmäisen kerran, jotta pystymme vahvistamaan mainostajillemme heidän mainostensa ja markkinointityökalujensa yksilölliset latausmäärät.  Kun olet antanut sähköpostiosoitteen, saatamme liittää sen nykyiseen laitetunnukseesi/evästetunnisteeseesi ja siten mahdollistaa useiden laitteiden käyttämisen saumattomasti.

Kun käytät esimerkiksi Sovelluksen ”etsi lähellä sijaitsevia hotelleja” -toimintoa tai vastaavia toimintoja, jotka ehdottavat sisältöjä sijainnin perusteella, käytämme tietoja senhetkisestä sijainnistasi (jos laitteessasi on GPS tai vastaavaa tekniikkaa) sopivan sisällön näyttämiseksi. Emme kerää sijaintitietoja, ellet nimenomaisesti käytä sijaintiin perustuvia toimintoja, ja voit ottaa sijaintitietojen keräämisen pois käytöstä koska tahansa puhelimesi asetuksista.

Kaikki Sovellukset lähettävät meille tietoja myös virhetilanteista, jos Sovellus kaatuu tai siihen tulee vika. Niiden avulla pystymme tutkimaan virhettä ja parantamaan Sovelluksemme tulevien versioiden vakautta.  Sovellus lähettää virheraporttien mukana myös tietoja mobiililaitteen tyypistä ja versiosta, UID-tunnuksesta, virheen ajankohdasta, käytetystä toiminnosta ja Sovelluksen tilasta virheen tapahtumishetkellä. Emme käytä näitä tietoja mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin virheen tutkimiseen ja korjaamiseen.

Saatamme lähettää push-viestejä lentojen tai muiden matkaasi liittyvien muutosten tapauksessa. Lisäksi saatamme käyttää push-viestejä hätätilanteissa välittääksemme tärkeitä viestejä yrityksesi matka-asioista vastaavalta tai muulta työntekijältä. Voit hallita tällaisia lupia mobiililaitteesi asetuksista.

Jos valitset ”Ota yhteyttä virkailijaan” -kohdan ja valitset ”Soittopyyntö”-vaihtoehdon Egencian ”Tarvitsen apua” -kohdasta, josta kyseinen ominaisuus löytyy, Sovellus lähettää matkakonsultille asiakastunnuksesi, matkasuunnitelmasi tiedot ja mahdollisesti muita tietoja viimeisimmästä Sovelluksen käytöstä. Tämä menettely nopeuttaa asiakaspalvelua ja helpottaa kommunikoinnin sujumista.

Voit aina valita, mitä tietoja Sovellus lähettää meille. Voit hallita sitä muuttamalla Sovelluksen asetuksia sen asetusvalikossa tai muuttamalla mobiililaitteesi asetuksia.  Voit myös poistaa Sovelluksen laitteestasi kokonaan ja käyttää palveluamme verkkosivustomme kautta.

  • Tiedot, joita keräämme, kun otat meihin yhteyttä seuraavilla menetelmillä

Puheluiden seuranta ja tallentaminen: Kaikki asiakaspalveluun soitetut puhelut voidaan tallentaa tai niitä voidaan seurata laadunvarmistustarkoituksessa, turvaamaan oikeuksiamme mahdollisessa riitatilanteessa sekä henkilökunnan koulutuksia varten. Puhelunauhoitteet säilytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.  Kaikkia puhelun aikana antamiasi henkilötietoja käsitellään tämän tietosuojakäytännön lausekkeiden mukaan.

Muu verkkoviestintä:
Kaikki Verkkopalvelun kautta tapahtuva viestintä, kuten pikaviestikeskustelut, tallennetaan ja niitä seurataan laadunvarmistustarkoituksessa, turvaamaan oikeuksiamme mahdollisessa riitatilanteessa sekä henkilökunnan koulutuksia varten. Tietoja käsitellään ja säilytetään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

  • Evästeet ja vastaavat jäljitystekniikat 

Käytämme evästeitä ja vastaavia jäljitystekniikoita (yhdessä ”Evästeet”) kerätäksemme ja käyttääksemme henkilötietojasi esimerkiksi kohdennettuun mainontaan.  Saat lisätietoja meidän ja kumppaneidemme käyttämistä Evästeistä ja Evästeiden hallinnasta evästekäytännöstämme [link].  Saatamme yhdistää antamasi tiedot ostotapahtumiisi liittyviin tietoihin ja tietoihin, joita saamme sinusta palveluitamme tarjoavilta kolmansilta osapuolilta.  Evästeiden ja vastaavien tekniikoiden kautta saadun tiedon avulla voimme jäljittää Evästeisiin liittyvät saman käyttäjän laitteet ja käyttäjien verkkokäyttäytymistiedot.

Yleisesti ottaen käytämme keräämiämme henkilötietojasi vain tässä tietosuojakäytännössä kuvattuihin tarkoituksiin tai tarkoituksiin, jotka perustelemme tietojen keräämishetkellä.

Keiden kanssa jaamme henkilötietosi?

Saatamme luovuttaa henkilötietosi seuraaville vastaanottajaryhmille:

  • Konsernimme yritykset toisinaan jakavat henkilötietosi Expedia Groupin tytäryhtiölle, jotka on lueteltu osoitteessa expediagroup.com.  Jos emoyrityksellämme ja tytäryhtiöillämme on tietojesi käyttöoikeus, ne käsittelevät tiedot tavalla, joka on vähintään yhtä rajoitettu kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvattu tapa. Ne noudattavat myös mainosviestien siirtämistä koskevia sovellettavissa olevia lakeja ja antavat jokaisessa kaupallisessa sähköpostiviestissä vähintäänkin mahdollisuuden olla vastaanottamatta vastaavia viestejä tulevaisuudessa.
  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, joilta hankimme tietojenkäsittelypalveluita (esimerkiksi verkkopalveluiden tarjoaminen, toimintojen mahdollistaminen tai turvallisuuden tehostaminen) tai jotka muuten käsittelevät henkilötietoja muissa tarkoituksissa, kuten luottokorttien käsittely, liiketoiminta-analytiikka, asiakaspalvelu, markkinointi, kyselyiden ja arvontaohjelmien jakelu, kohdennetun verkkomainonnan toimittaminen ja petosten ehkäisy.  Silloin kuin kolmansilla osapuolilla on tietojen käyttöoikeus, ne keräävät vain toimintansa kannalta välttämättömiä tietoja.  Niillä ei ole oikeutta jakaa tai käyttää tietoja muihin tarkoituksiin.
  • Liikekumppanit, joiden kanssa voimme tarjota tuotteita tai palveluita yhteisesti tai joiden tuotteita tai palveluita voi olla tarjolla verkkopalvelussamme.  Kolmannen osapuolen liikekumppanin mukanaolo varaamassasi palvelussa ilmenee siitä, että osapuolen nimi esiintyy joko yksin tai meidän nimemme kanssa.  Jos päätät käyttää näitä valinnaisia palveluita, voimme toisinaan jakaa sinua koskevia tietoja, myös henkilötietoja, tällaisten kumppaneiden kanssa. Liikekumppani voi olla esimerkiksi kolmannen osapuolen kanta-asiakasohjelma, jonka kautta voit kerryttää pisteitä varauksistasi.
  • Matkapalveluiden tarjoajat kuten hotellit, lentoyhtiöt, autovuokraamot, vakuutusyhtiöt, majoitusliikkeiden omistajat ja toisinaan ohjelmapalveluiden tuottajat, rautatieyhtiöt ja risteilyvarustamot, jotka toteuttavat matkavarauksiasi.  Tämä kuvaus koskee kaikkia kyseisten kolmansien osapuolten toimittamia matkustuspalveluita.  Huomaathan, että tällaiset matkustuspalveluntarjoajat voivat niin ikään ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä pyytääkseen sinua koskevia lisätietoja, helpottaakseen matkavarauksesi käsittelyä tai vastatakseen lähettämääsi viestiin oman tietosuojakäytäntönsä puitteissa. Toisinaan saatamme jakaa nimettömiä arvosteluja hotellipalveluntarjoajien kanssa.  Tällaisissa tilanteissa emme kerro arvostelijan nimeä tai yhteystietoja, ellet nimenomaisesti ole pyytänyt meitä tekemään niin.  Emme vastaa siitä, jos hotelli pystyy päättelemään henkilöllisyytesi arvostelusi sisällön perusteella ja ottaa sinuun yhteyttä suoraan.
  • Muut organisaatiosi työntekijät, kuten Matka-asioista vastaava, Matkanvaraaja tai Matkapäällikkö aiemmin kohdassa ”Matka-asioista vastaavat, matkanvaraajat ja matkapäälliköt” kuvatulla tavalla.
  • Kaikki toimivaltaiset lainvalvontaelimet, sääntelyviranomaiset, valtion virastot, oikeusistuimet tai muut kolmannet osapuolet silloin, kun tietojen luovuttaminen on välttämätöntä (i) sovellettavan lainsäädännön noudattamiseksi, (ii) lakisääteisten oikeuksiemme harjoittamiseksi, osoittamiseksi tai puolustamisesi tai (iii) olennaisten etujesi tai muiden henkilöiden etujen suojelemiseksi.  Esimerkiksi Yhdysvaltain lain mukaan Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden ministeriön tulli- ja rajaturvallisuusvirasto vaatii tiettyjä matka- ja varaustietoja, eli matkustajanimirekisteri- tai PNR-tietoja, Yhdysvaltoihin, Yhdysvalloista tai Yhdysvaltojen ilmatilan kautta matkustavista henkilöistä ennen kyseistä matkaa. Saatamme luovuttaa tällaiset tiedot lentoyhtiöille tai muille matkantarjoajille, jotta he voivat välittää tiedot eteenpäin asianomaisille lainvalvontaviranomaisille ja hallituksille
  • Kun uskomme tietojen jakamisen olevan asianmukaista laittoman tai epäillyn laittoman toiminnan tutkimiseksi, estämiseksi tai sellaiseen reagoimiseksi, yrityksemme, tämän verkkosivun, asiakkaidemme tai muiden oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojaamiseksi; sekä käyttöehtojemme ja muiden sopimusten yhteydessä.
  • Yritysjärjestelyissä, kuten yrityksen osan myynnissä, sulautumisessa, usean yhtiön sulautumisessa, omaisuuserien myynnissä tai siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että yritys ajautuu konkurssiin.  Mahdollisen yritysoston yhteydessä ilmoitamme ostajalle, että sen on käytettävä henkilötietojasi ainoastaan tässä tietosuojakäytännössä määritettyihin tarkoituksiin.
  • Muut henkilöt, jos olet antanut suostumuksesi tietojen luovuttamiseksi.

Emme voi tässä tietosuojakäytännössä luetella jokaista mahdollista tietojen vastaanottajaa niiden määrän ja tietojen usein tapahtuvien muutosten takia.  Vastaanottajaryhmät on ilmoitettu yksityiskohtaisesti edellä olevan osion alaluvuissa, ja niitä ovat esimerkiksi matkapalveluiden tarjoajat kuten hotellit, lentoyhtiöt, autovuokraamot ja ohjelmapalveluiden tuottajat, jotka mahdollistavat varauksen toteuttamisen.  Jos sinulla on kysyttävää tietojen jakamisesta kolmansille osapuolille, ota meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön lopussa olevien yhteystietojen kautta.

Voimme toisinaan jakaa tietoja koostetussa ja nimettömässä muodossa kolmansille osapuolille, kuten mainostajille ja sijoittajille.  Voimme esimerkiksi ilmoittaa mainostajillemme verkkosivustomme kävijämäärän tai suosituimmat hotellit ja kohteet.  Tällaisten tietojen joukossa ei ole henkilötietoja, ja tietoja käytetään vain sellaisen sisällön ja palveluiden kehittämiseen, joiden uskomme kiinnostavan käyttäjiä.

Kuinka käytämme tietojasi? 

Henkilötietojen käsittelyn oikeudellinen perusta (vain ETA-alue)
Jos olet Euroopan talousalueen asukas ja vierailet sivustollamme, henkilötietojesi keräämisen ja käyttämisen tässä tietosuojakäytännössä kuvattu oikeudellinen perusta riippuu kerätyistä henkilötiedoista ja keräämisen asiayhteydestä.

Keräämme henkilötietojasi yleensä vain silloin, (i) kun tarvitsemme henkilötietoja kanssasi solmitun sopimuksen toteuttamiseksi, (ii) kun oikeutettu etumme on käsitellä henkilötietojasi, eivätkä sinun oikeutesi kumoa sitä tai (iii) kun meillä on sinun suostumuksesi tietojen keräämiseen.  Joissain tapauksissa meillä on lakisääteinen velvoite kerätä henkilötietojasi, kuten esimerkiksi silloin, kun tarvitsemme ostotapahtumatietojasi lakisääteisten kirjanpitoa ja verotusta koskevien velvollisuuksien noudattamiseksi.

Jos pyydämme sinua antamaan henkilötietojasi lakisääteisten vaatimusten noudattamiseksi tai kanssasi solmitun sopimuksen toteuttamiseksi, ilmoitamme siitä selkeästi asianmukaisella hetkellä sekä kerromme, onko henkilötietojen antaminen pakollista (kerromme myös antamatta jättämisen mahdollisista seurauksista).

Jos keräämme ja käytämme henkilötietojasi oikeutetun etumme (tai kolmannen osapuolen oikeutetun edun) perusteella, kyseinen etu on yleensä alustamme toiminnan mahdollistaminen ja palveluiden toimittamiseen tarvittava viestintä kanssasi, turvallisuuden varmennus ottaessasi meihin yhteyttä sekä laillinen kaupallinen etu, joka liittyy kysymyksiisi vastaamiseen, alustan parantamiseen, markkinointitoimenpiteisiin tai laittoman toiminnan havaitsemiseen ja ehkäisemiseen.  Meillä saattaa olla myös muita oikeutettuja etuja, joista ilmoitamme tarvitteaessa asianmukaisella hetkellä.

Miten oikeutettu liiketoimintaetu määritetään?
Varmistamme arviointien perusteella, että

(i)         tietojen käyttöön liittyvä etu on oikeutettu (esim. selkeä liiketoimintatarve); ja
(ii)         liiketoimintatarve ei puolestaan kumoa tietosuojaan liittyviä oikeuksiasi.

Etua määrittäessämme arvioimme tiettyjen henkilötietojen käyttämisen mahdollisen vaikutuksen asiakkaaseen ja vertaamme sitä omaan liiketoimintatarpeeseemme, jotta varmistamme niiden olevan tasapainossa. Käytämme useita turvatoimenpiteitä, joiden avulla minimoimme mahdolliset riskit.

Käytännön esimerkki tästä on se, että verkkokauppayhtiönä pidämme asiakkaan markkinointiasetuksia koskevan tiedon keräämistä oikeutettuna etuna.  Uskomme, että se ei vaikuta kohtuuttoman paljon tietosuojaoikeuksiisi, sillä haluat varmasti jatkossa kuulla tuotteistamme ja palveluistamme.  Suojaamme kuitenkin tietosuojaoikeuksiasi varmistamalla, että voit koska tahansa kieltäytyä vastaanottamasta tällaista viestintää tililläsi, sähköpostiviestissä tai asiakaspalvelun kautta.

Edellä kuvattujen oikeudellisten perusteiden mukaan käytämme keräämiämme tietoja

  • toteuttaaksemme tekemäsi tilaukset, esim. hotellivaraukset
  • lähettääksemme sinulle varausvahvistuksia ja tärkeitä tulevaan matkaasi liittyviä päivityksiä (sähköpostitse tai tekstiviestillä)
  • henkilöllisyytesi todentamiseen petoksen ehkäisemiseksi
  • tilisi hallintaan, maksujen käsittely mukaan lukien
  • yleiseen viestintään kanssasi erityisesti silloin, jos varauksesi on muuttunut
  • varaukseesi liittyvän asiakaspalvelun antamiseen tai kysymyksiisi vastaamiseen
  • Egencia-liikematkaohjelman hallintaan ja käyttöön
  • mitataksemme kiinnostustasi tuotteitamme, palveluitamme ja verkkosivuston toimintoja kohtaan sekä parantaaksemme niitä
  • ilmoittaaksemme sinulle erikoistarjouksista, kupongeista, arvonnoista ja matkustamiseen liittyvistä, sinua mahdollisesti kiinnostavista tuotteista ja palveluista. Voit vastaanottaa tällaisia ilmoituksia sähköpostitse, postitse tai kolmannen osapuolen, sosiaalinen media mukaan lukien, sivustoilla olevien mainosten kautta.
  • mukauttamalla muuten verkkosivuston tai sovelluksen käyttökokemusta
  • palkitaksemme sinut osana palkinto- tai tunnustusohjelmaa, johon voit halutessasi liittyä (joko meidän tai kolmannen osapuolen ohjelma)
  • saadaksemme sinulta tietoja, antamasi palaute ja kyselyvastaukset mukaan lukien
  • tehdäksemme tilastollista analyysiä siitä, kuinka käytät verkkosivustoamme, sovelluksiamme ja tarjoamiamme palveluita sekä parantaaksemme niitä
  • suojataksemme oikeuksiamme yrityksenä, immateriaalioikeudet mukaan lukien,
  • ratkaistaksemme riitatilanteet, kerätäksemme maksut ja korjataksemme ongelmat
  • estääksemme mahdollisen kielletyn ja lainvastaisen toiminnan
  • pannaksemme käyttöehtomme täytäntöön

Jos sinulla on kysyttävää tai haluat lisätietoja henkilötietojen keräämisen ja käyttämisen laillisesta perustasta, ota meihin yhteyttä tämän tietosuojakäytännön lopussa olevien yhteystietojen avulla

Kuinka suojaamme henkilötietosi?
Olemme sitoutuneet suojaamaan keräämämme tiedot ja haluamme, että tunnet olosi turvatuksi käyttäessäsi Verkkopalveluamme matkajärjestelyiden tekemiseen. Vaikka mikään Verkkopalvelu ei voi taata täydellistä turvallisuutta, olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset tekniset ja organisatoriset toimenpiteet, joiden avulla suojaamme keräämämme ja käsittelemämme henkilötiedot.  Käytämme esimerkiksi salausta silloin, kun arkaluonteisia henkilötietoja siirretään sinun järjestelmästäsi meidän järjestelmäämme, sekä palomuureja ja tietomurtojen havaitsemisjärjestelmiä, jotka estävät valtuuttamattomien henkilöiden pääsyn käsiksi tietoihisi.  Lisäksi vain valtuutetuilla työntekijöillä on oikeus käsitellä henkilötietoja, ja he voivat tehdä niin vain luvallisessa liiketoimintatarkoituksessa.

Kansainväliset tiedonsiirrot
Henkilötietojasi voidaan siirtää käsiteltäviksi asuinmaasi ja Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin.  Tällaisten maiden tietosuojalainsäädäntö saattaa poiketa oman maasi lainsäädännöstä, ja joissain tapauksissa se ei välttämättä ole yhtä tiukka.  Egencia säilyttää ja käsittelee matkustajien henkilökohtaisia tietoja turvallisissa ympäristöissä Yhdysvalloissa ja muissa maissa. Ei-yhdysvaltalaisten matkustajien tietojen käsittelyyn liittyen ja mahdollistaakseen palvelujensa tarjoamisen, Egencian on siirrettävä henkilökohtaiset tietosi yhteystyökumppaneilleen ja/tai palveluntarjoajilleen Yhdysvalloissa ja mahdollisesti muissa maissa asuinmaasi ulkopuolella.

Olemme asianmukaisilla turvatoimilla edellyttäneet, että henkilötietosi käsitellään tämän tietosuojakäytännön mukaisesti myös ETA-alueen ulkopuolisissa maissa.  Koskien Euroopasta tapahtuvaa henkilötietojen siirtoa, Egencia toteuttaa nämä tiedonsiirrot tämän tietosuojakäytännön ja sovellettavien lakien mukaisesti, ja myös oman EU:n ja Yhdysvaltojen, sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield –järjestelmään rekisteröitymisensä perusteella.  Meillä on myös konsernin sisäiset sopimukset, joihin sisältyy tarkat Euroopan komission hyväksymät tietojen siirtoehdot (tunnetaan mallisopimuslausekkeina) ja joiden mukaan kaikkien konsernin yhtiöiden tulee suojata käsittelemänsä Euroopan talousalueelta tulevat henkilökohtaiset tiedot Euroopan unionin tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Varmistamme, että kaikki kolmannen osapuolen palveluntarjoajat, joille tietoja siirretään, ovat tehneet asianmukaiset turvatoimet henkilötietojen suojaamiseksi.  Tietosuojan riittävä taso vahvistetaan (i) maan perusteella, eli sen mukaan, onko Euroopan komissio arvioinut kyseisen maan tietosuojalainsäädännön tason riittäväksi, koska se vastaa Euroopan unionin standardeja, (ii) vakiosopimuslausekkeiden perusteella tai (iii) EU:n ja Yhdysvaltojen sekä Sveitsin ja Yhdysvaltojen välisen Privacy Shield -järjestelyn perusteella

Tietojen säilyttäminen
Säilytämme keräämämme henkilötiedot niin kauan kuin meillä on jatkuva oikeutettu liiketoiminnallinen tarve tehdä niin (esimerkiksi pyytämäsi palvelun toimittamiseksi tai noudattaaksemme sovellettavaa lainsäädäntöä tai verotus- ja kirjanpitovaatimuksia).

Kun meillä ei enää ole jatkuvaa liiketoiminnallista tarvetta käsitellä henkilötietojasi, poistamme tiedot tai anonymisoimme ne. Jos se ei ole mahdollista esimerkiksi henkilötietojen varmuuskopioinnin takia, säilytämme henkilötiedot turvallisesti emmekä enää käsittele niitä, ennen kuin niiden poistaminen on mahdollista.

Anonymisoimme henkilötietosi tai yhdistämme ne toisiin tietoihin, jos meillä on tarkoitus käyttää niitä analyyttisessa tarkoituksessa tai pitemmän ajanjakson trendianalyysiin.

Henkilötietoja koskevat oikeutesi
Egencia-ohjelman jäsenenä saatat saada meiltä matkailu-uutisia ja päivityksiä koskevia viestejä. Voit keskeyttää kyseisenkaltaisten sähköpostilla lähetettävien uutiskirjeiden tilaamisen milloin tahansa Oma Profiili -sivun kohdassa ”Sähköpostiasetukset” tai kertomalla yrityksesi Matka-asioista vastaavalle, Matkanvaraajalle tai Matkapäällikölle, ettet enää halua vastaanottaa tällaisia viestejä Egencialta. Jokaisessa lähettämässämme uutiskirjeessä on myös ohjeet, kuinka lopettaa uutiskirjeiden tilaus. Huomaathan, että pidätämme oikeuden lähettää sinulle muita yhteydenottoja, kuten palveluilmoituksia, hallinnollisia viestejä ja kyselyitä, jotka koskevat joko Egencia-tiliäsi tai Egencian kautta tekemiäsi varauksia tarjoamatta mahdollisuutta lopettaa kyseisten viestien vastaanottamista.

  • Voit tarkastella, lisätä, päivittää tai poistaa tietoja Oma Profiili- ja Matkani-sivuilla ja sulkea tilisi alla kuvatulla tavalla.  Jos teet tällaisen pyynnön, Egencialla on oikeus pyytää asianmukaista henkilöllisyyden todistamista ennen kyseisen pyynnön toteuttamista.
  • Voit myös lähettää kirjallisen pyynnön päästä käsiksi niihin henkilökohtaisiin tietoihisi, jotka ovat meidän hallussamme. Jos teet tällaisen pyynnön, Egencialla on oikeus pyytää asianmukaista henkilöllisyyden todistamista ennen kyseisen pyynnön toteuttamista. Voit tehdä kirjallisen pyynnön päästä käsiksi henkilökohtaisiin tietoihisi ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä alla olevan kohdan ”Ota yhteyttä” yhteystietoja.

Tietosuojaoikeutesi
Jos olet Euroopan talousalueen asukas, sinulla on seuraavat tietosuojaa koskevat oikeudet:

  • Jos haluat saada, korjata tai päivittää henkilötietojasi tai pyytää niiden poistamista, Egencian Oma profiili -sivulla käyttäjät voivat tarkastella ja muuttaa tiliasetuksiaan. Sähköpostiasetuksissa voit vaihtaa sähköpostiosoitteesi sekä hallita uutiskirjeiden tilauksia ja muita tilauksia. Voit myös vaihtaa salasanasi ja ottaa käyttöön automaattisen salasanakirjautumisen kirjautuessasi tälle sivustolle. Voit lisätä uusia Matkustajia ja poistaa nykyisiä Matkustajia jäsenprofiilistasi; päivittää tai tehdä korjauksia profiiliisi liittyvien Matkustajien nimiin, puhelinnumeroihin, passitietoihin ja hätäyhteyshenkilöihin sekä päivittää matkamieltymyksiäsi. Voit myös ottaa meihin yhteyttä käyttämällä tämän tietosuojakäytännön lopussa olevan ”Ota yhteyttä” -osion yhteystietoja.
  • Jos haluat tarkastella henkilötietojasi, vahvistamme että tiedot ovat hallussamme ja annamme sinulle niistä kopion sekä kerromme, kuinka käsittelemme henkilötietojasi ja miksi, kuinka pitkään säilytämme niitä ja mitkä ovat sinun henkilötietoja koskevat oikeutesi
  • Jos pyydät henkilötietojesi poistamista, pyyhimme ne järjestelmistämme.   Otathan huomioon, että meidän on kuitenkin säilytettävä kaikki tiedot, joita edellytetään lakisääteisen vaatimuksen noudattamiseen tai oikeudellisen vaateen nostamiseksi, toteuttamiseksi tai sellaiseen vastaamiseksi.
  • Voit vastustaa henkilötietojesi käsittelyä, pyytää meitä rajoittamaan sitä tai pyytää henkilötietojen siirtoa toisen rekisterinpitäjän järjestelmään. Voit myös käyttää näitä oikeuksia ottamalla meihin yhteyttä käyttämällä tämän tietosuojakäytännön lopussa olevan ”Ota yhteyttä” -osion yhteystietoja.
  • Voit pyytää Egencia-tilisi sulkemista ottamalla meihin yhteyttä. Kun suljet tilisi, et voi enää kirjautua kyseiselle tilille tai päästä käsiksi sen sisältämiin tietoihin, mutta voit avata uuden tilin milloin tahansa. Lähetämme jäsenprofiilissasi ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen vahvistusviestin tilin sulkemisesta. Otathan huomioon, että meidän on kuitenkin säilytettävä kaikki tiedot, joita edellytetään oikeudellisien velvollisuuksiemme täyttämiseksi tai oikeudellisen vaateen nostamiseksi, toteuttamiseksi tai sellaiseen vastaamiseksi.
  • Jos olemme keränneet ja käsitelleet henkilötietojasi antamasi suostumuksen perusteella, voit perua suostumuksesi koska tahansa.  Suostumuksen peruminen ei vaikuta ennen suostumuksen perumista tehdyn henkilötietojen käsittelyn laillisuuteen eikä henkilötietojen käsittelyyn, joka tapahtuu muilla kuin suostumukseen perustuvilla laillisilla käsittelyperusteilla.
  • Sinulla on oikeus valittaa tietosuojaviranomaiselle siitä, kuinka keräämme ja käytämme henkilötietojasi.  Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä paikalliseen tietosuojaviranomaiseen. Löydät Euroopan talousalueen, Sveitsin ja joidenkin Euroopan ulkopuolisten maiden (ml. Yhdysvallat ja Kanada) tietosuojaviranomaisten yhteystiedot täältä.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä käyttämällä tämän tietosuojakäytännön lopussa olevan ”Ota yhteyttä” -osion yhteystietoja.

Vastaamme kaikkiin pyyntöihin, joita saamme henkilöiltä, jotka haluavat käyttää tietosuojaan liittyviä oikeuksiaan sovellettavan lainsäädännön puitteissa.

Kohdennetun mainonnan näyttäminen
Ulkopuoliset mainostajat, kuten mainostajat ja liiketoimintakumppanit, saattavat käyttää evästeitä ja muuta teknologiaa (kuten verkkojäljitteitä) kerätäkseen tietoa verkkotoiminnastasi. Näiden tietojen keräämisen tarkoituksena ovat mm. seuraavat: mitata ja ymmärtää sivustomme käyttöä sekä analysoida, muokata ja yksilöllistää tämän ja muiden sivustojen mainontasisältöä vastaamaan havaittuja kiinnostuksenkohteitasi. Meillä ei ole pääsyä tai kontrollia heidän käyttämiinsä evästeisiin tai muihin ominaisuuksiin, eikä kyseisten mainostajien tietosuojakäytäntöjä ole sisällytetty tähän tietosuojakäytäntöön. Saat lisätietoa ulkopuolisista mainostajista ja voit selvittää vaihtoehtoa, että nämä eivät keräisi mainittuja tietoja seuraavista lähteistä:

  • http://www.youronlinechoices.eu/
  • http://youradchoices.ca/choices/
  • http://www.aboutads.info/choices/
  • http://optout.networkadvertising.org/

Do-Not-Track-signaalit ja muut vastaavat menetelmät. Osa verkkoselaimista voi välittää selaimella käytettäviin verkkosivustoihin seurantakieltosignaalin (DNT). Tämä toiminto on toteutettu eri tavoin eri verkkoselaimissa, joten aina ei ole selvää, onko tämän signaalin käyttö käyttäjän toivomusten mukaista ja onko käyttäjä edes tietoinen siitä. Eräs johtava internetin standardeista päättävä organisaatio käsittelee asiaa parhaillaan ja aikoo määritellä, miten verkkosivustojen tulisi käsitellä näitä signaaleja. Egencia ei ryhdy tällä hetkellä minkäänlaisiin toimiin vastatakseen kyseisiin signaaleihin. Kun lopullinen standardi on laadittu ja hyväksytty, arvioimme signaalien käsittelylogiikan uudelleen.

Tämän ilmoituksen muutokset ja yhteystiedot

Tämän tietosuojakäytännön päivitykset
Tähän tietosuojakäytäntöön tehdään tarvittaessa muutoksia muuttuvan lainsäädännön tai tekniikan ja liiketoiminnan kehityksen perusteella. Kun päivitämme tietosuojakäytäntömme, ilmoitamme siitä sinulle asianmukaisesti tekemiemme muutosten merkittävyyden mukaan.  Pyydämme suostumustasi tietosuojakäytännön huomattaviin muutoksiin, jos ja kun sovellettava tietosuojalainsäädäntö sitä edellyttää.

Tämän tietosuojakäytännön alussa on merkitty ”edellinen päivitys” kohtaan päivämäärä, jolloin tietosuojakäytäntö on päivitetty edellisen kerran.

Jos sinulla on kysyttävää tämän tietosuojakäytännön muutoksista, ota meihin yhteyttä jäljempänä olevien yhteystietojen avulla.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tietosuojakäytännöstämme tai tietosuojan menettelyistämme yleisesti, ota meihin yhteyttä:

Sähköpostitse:customer_service@egencia.fi. Teemme parhaamme vastataksemme pyyntöösi 24 tunnin sisällä.

Puhelimitse: Jos tarvitset kiireellisempää apua, soita meille numeroon 358 9 2288 7700

Haluamme varmistaa sen, että sinulla on kontrolli asioidessasi Egencian sivustolla matkasi suunnittelusta ja varaamisesta henkilökohtaisten tietojesi suojaamiseen. Egencian asiakaspalvelun matkatoimistovirkailijat ovat valmiita auttamaan sinua Egencia-matkoja koskevissa kysymyksissä vuorokauden ympäri viikon jokaisena päivänä. Voit myös aina soittaa asiakaspalvelunumeroon, jonka sait yrityksesi liittymisen yhteydessä. Lisäksi voit ottaa suoraan yhteyttä matkan tarjoajaan matkasuunnitelmastasi löytyvän puhelinnumeron tai osoitteen kautta.