Yksinkertaistetut matkustusratkaisut

Meidän liikematkustuksen hallinnan ratkaisut yksinkertaistavat vaikeimmatkin matkaohjelmat, vastaavat yrityksesi tarpeisiin ja varmistavat onnelliset matkustajat.

Lisätietoja

Liikematkustajan tuki

Kokenut kansainvälinen tiimimme on tavoitettavissa 24 tuntia vuorokaudessa ja 365 päivää vuodessa, jotta matkustajat saisivat apua vaikeimpiinkin liikematkustuksen ongelmiin.

Lisätietoja

Matkustuskäytäntöjen noudattaminen

Yhdistä liikematkailun valikoimamme omiin ensisijaisiin sopimuksiisi ja käytäntöihisi, ja rakenna matkustusohjelma, joka sopii kaikille.

Lisätietoja

Liikematkustusraportit

Reaaliaikaisten raporttien ja mukautettujen hallintanäkymien avulla on helppo koostaa matkustusohjelman tiedot ja tehdä perusteltuja ja asiantuntevia päätöksiä.

Lisätietoja

Matkustajien riskinhallinta

Pidä huolta matkustajiesi turvallisuudesta työkaluilla, jotka seuraavat matkasuunnitelmia ja yhdistävät ne johtavien turvallisuuspalveluntarjoajien palveluihin.

Lisätietoja

Säästöjä liikematkoista

Egencia kuuluu Expedia-konserniin, mikä tarkoittaa, että saat käyttöösi laajan matkustustarjonnan, jonka avulla voit vähentää kuluja ja lisätä ohjelman käyttöastetta.

Lisätietoja

Matkojen ja kulujen hallinta verkossa

Saumattomat integraatiot ja laaja kustannusjärjestelmien valikoima antavat sinulle joustavuutta pitää kuluja silmällä reaaliajassa ja hyvittää ne matkustajille nopeammin.

Lisätietoja

Liikematkojen hallintaratkaisujen konsultointi

Tarjoamalla tietoja, syväanalyysia ja asiantuntevia suosituksia, konsulttimme auttavat sinua arvioimaan ja ymmärtämään matkustusmalleja paremmin.

Lisätietoja

Kokoukset ja tapahtumat

Saat myös lisäapua ryhmämatkojen ostoon ja järjestämiseen, kun yrityksesi suunnittelee konferensseja tai virkistysmatkoja.

Lisätietoja