Viisi tapaa tehdä liikematkustuksesta parempaa

Tarjoa matkustajille heidän haluamansa palvelut

Voit saavuttaa merkittäviä säästöjä lisäämällä käytäntöjen noudattamista tarjoamalla kuluttajakeskeisen kokemuksen. Tarjoamme helpon, mukavan ja turvallisen palvelun tinkimättä valinnanvarasta.

Lisätietoja

Tasapainota kustannukset ja käytäntöjen noudattaminen

Tiedämme, että se ei ole helppoa, mutta matkanhallintaohjelmien todelliset kustannussäästöt eivät tule pelkästään kulujen leikkauksesta vaan siitä, että matkustajat noudattavat käytäntöjä. Voidaksesi luoda hyvän ohjelman, sinun täytyy tarjota matkustajille tutut prosessit, selkeät käytännöt ja valinnanvapautta. Vasta sitten voit hyötyä siitä, miten matkustajien käytäntöjen noudattaminen alentaa kustannuksia.

Lisätietoja

Puutu kustannussäästöihin yksi kerrallaan

Mittaa matkustuskäytäntöjesi tehokkuutta. Tutustu ostosuuntauksiin ja -malleihin. Voimme myös auttaa sinua tunnistamaan uusia säästömahdollisuuksia yrityksesi matkustusohjelmassa.

Lisätietoja

Hallitse riskejä proaktiivisesti

Matkustukseen liittyviä riskejä voidaan rajoittaa oikealla valmistelulla. Voit käyttää arviointia sekä tarjoamiamme tietoja ja apua tärkeimpinä periaatteinasi. Voimme auttaa sinua saamaan matkustukseen liittyvän riskienhallinnan kuntoon.

Lisätietoja

Pidetään asiat yksinkertaisina

Matkustajat tarvitsevat kolme asiaa: verkossa olevan matkavaraustyökalun, mobiilisovelluksen ja neuvontapuhelimen hätätilanteisiin. Pidä yrityksesi liikematkustuskäytännöt, hinnat ja sisältö yhdenmukaisina kaikilla tahoilla.

Lisätietoja