Hemmeligheden bag overholdelse af rejsepolitikken, online andel og tilfredse rejsende i erhvervsrejsebranchen

young travelers using their mobile phone for their trip

De fleste erhvervsrejsebureauer designer deres mobilapps udelukkende med tanke på de rejsende, uden at tage hensyn til behovene hos godkendere, rejsebestillere og rejseansvarlige. Egencia har for nylig lanceret en række nye funktioner til mobilappen, som er målrettet disse brugere som dig, så du bedre kan administrere rejseløsningen.

Forestil dig, at du er erhvervsrejsende og befinder dig i en nødsituation. Ville du vente, til du var et passende sted med wi-fi, før du tændte computeren og reserverede et hotel? Ville du vente på, at din chef godkendte rejsen? Eller ville du forvente, at din assistent stod op midt om natten for at hjælpe dig? Nej! Du ville højst sandsynligt gå ind på Google og reservere den første og den bedste rejse. Disse situationer opstår hver eneste dag og kompromitterer vigtige elementer i rejseløsningen som online andel og overholdelse af rejsepolitikken. Uanset af hvilken grund din virksomhed samarbejder med et erhvervsrejsebureau (synlighed i forhold til rejseudgifter, sikkerhedsforpligtelse osv.), bliver det sværere at opnå jeres mål, hvis de rejsende ikke kan få adgang til rejseløsningen, når de har brug for det.

Hvad forventer de erhvervsrejsende af en mobilapp?

Erhvervsrejsende ved, at uforudsete begivenheder er en del af jobbet. Der kan både forekomme hastemøder, strejker eller uventede klimaforhold under rejsen. De rejsende vil gerne føle sig trygge og ikke bruge tid og kræfter på at lede efter oplysninger.

Fordelen ved Egencias unikke erhvervsrejseplatform er, at vi kan forsyne vores brugere med omfattende og relevant indhold, når som helst og hvor som helst:

  • Kundeservice er kun et tryk væk: Brugere kan få kontakt til en rejsekonsulent og anmode om hjælp i appen på alle tidspunkter af døgnet.
  • En problemfri reservationsoplevelse: Selv i sidste øjeblik kan brugere reservere deres næste rejse via appen og samtidig sikre, at de overholder rejsepolitikken (understøtter godkendelse og flag, der markerer, at reservationen ikke overholder rejsepolitikken). Økonomisk bevidste rejsende kan også få adgang til hotelpriser, som kun findes på mobilen.
  • En samlet platform: Uanset om rejsen er reserveret gennem en rejsekonsulent, på computer eller via appen, er alle reservationer samlet på ét sted. Gennem deres profil kan brugere reservere i overensstemmelse med rejsepolitikken og få adgang til det samme udvalg på tværs af alle enheder.
  • Relevante oplysninger til tiden: De rejsende modtager meddelelser i realtid om alt fra aflyste togrejser, ændring af gaten i lufthavnen eller igangværende boarding. Appen viser også alle de meddelelser til rejsende, som er konfigureret på hjemmesiden, og de får besked om de bedste transportmuligheder til deres endelige destination.

Del de gode nyheder med de rejsende, og sørg for, at de henter Egencias app. De får en venlig og personlig service, uanset hvornår de kontakter os, og på den måde kan du undgå brud på rejsepolitikken.

Har du nogensinde tænkt på alle de andre personer, som er involveret i en erhvervsrejse?

De erhvervsrejsende er afhængige af både rejsebestillere, godkendere og dig som rejseansvarlig. Alle parter har brug for fleksibilitet til at udføre arbejdet uden nødvendigvis at sidde klistret til skærmen.

Din virksomhed har måske oprettet en godkendelsesproces eller ansat rejsebestillere, som foretager reservationer på vegne af de rejsende.

Nu kan godkendere og rejsebestillere spare tid og blive endnu mere effektive. Egencias mobilapp tilbyder nemlig eksklusive funktioner til rejsebestillere og understøtter deres godkendelsesproces.

Hvad med dig? Det kan være foruroligende at holde øje med nyhederne som rejseansvarlig, og verden venter ikke på, at du befinder dig på kontoret.

Det er tid til at slappe af og berolige chefen om, at sikkerhedsforpligtelsen opfyldes døgnet rundt. Du kan nu få adgang til sporing af rejsende i mobilappen, så du kan holde dig opdateret om, hvor de rejsende befinder sig, se, hvem der er ramt, og sørge for, at de er i sikkerhed.

Egencias app gør rejsen nemmere for alle. Download appen, og sørg for, at de rejsende også henter den. Du vil hurtigt opleve forskellen.