NDC og den nye rejseteknologis potentielle indflydelse på erhvervsrejsebranchen

Vil du gerne vide, hvordan programmet New Distribution Capability (NDC) kan påvirke rejsebranchen?

  • NDC har potentiale til at forbedre de rejsendes oplevelse, når de skal søge efter og reservere flyrejser, således at processen minder om andre købsoplevelser på nettet.
  • Programmet tilbyder et alternativ til flowet af data og transaktioner fra flyselskaber til rejsekonsulenter og deres kunder.
  • NDC fører til innovation af rejseteknologien – det betyder, at der oprettes nye forbindelser og nye platforme til at understøtte og forbedre kommunikationen mellem flyselskaber og rejseansvarlige.
  • Programmet er ved at vinde frem på flyrejsemarkedet.
  • Fremtidens NDC ser lovende ud for erhvervsrejser, da programmet vil gøre kommunikationen mellem flyselskabet og erhvervskunden til langt mere end en samtale om standardrabat på udvalgte flyruter. De centrale interessenter skal dog stadig have styr på mange vigtige detaljer. Det vil være nødvendigt at kigge nærmere på emner som teknologi og forretningsprocesser, før NDC virkelig kan ændre noget for de rejseansvarlige.

Vil du gerne vide mere om NDC? Dette whitepaper undersøger, hvad der sker med #NDC fra et erhvervsrejseperspektiv lige nu, og sætter fokus på, hvordan Egencia arbejder på at opnå værdi i en fremtid med NDC.